![]() |
Re: Evazare aripi
vezi k aripa aia nu prea iti acopera toata roata....... asa se vede in poza asta si parerea mea ........ e cam urat asa...... dc nu se sudeaza tabla ? pt k se trage tabla? iti spun eu k nu se trage daca pui conturu in puncte........ nu va mai speriati .........
|
are cineva poze cu aripi spate umflate cu presa nu sudate sau trase de ele cu patentul deci pur si simplu umflate cu presa speciala
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cu presa am inteles si eu ca se pot umfla aripile.eu am pus cauciucuri de 205/60 r13 si acum imi ating in aripi la denivelari :cry: .am batut muchia interioara a aripilor cu ciocanul crezand ca astfel rezolv problema .pe moment totul a fost ok,adica cu masina goala nu ating dar daca mai iau pe cineva in masina incep sa atinga la orice denivelare.pana la urma o sa recurg la umflarea aripilor cu presa sau cu cricul(stiu ca unii or sa rada de ideea cu cricul) pt ca nu vrea sa decupez .....sa sudez pasaje de golf...etc.as putea sa schimb cauciucurile cu unele de 165 sau 175 dar mai doare sufletul de astea pe care le am acum ca le-am luat noi si arata si f bine pe masina.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
cannavaro asta am facut eu astazi la a mea,am pe spate 205/60/r13 si am avut 3 persoane in spate si mia frecat partea dreapta,am ajuns acasa si am batut cu ciocanu in dunga aia ,dar credca totusi ori pun alte pasaje ori cu flexu tai pe bucati dunga adica o crestez si bat cu ciocanu so indoi in sus
|
salut. si pana la urma unde pot face aceste pasaje ...si eu am nevoie ...le-am cumparat dar nu stiu la cine sa ma duc. la meseriasi astia de cartier nu prea vreau :rolleyes2
|
eu am rezolvat cu ale mele la un tinichigiu,mi le-a scos inafara urmeaza sa le finisez:D
|
pune poze :D sa vedem ce a iesit :lol:
|
o sa pun dupa ce le fac calumea cu fibra si chit,acu nuprea se cunoaste ceva daca pun poze:o
|
stiu ca este de mult acest topic, insa vreau sa stiu daca mai are careva pasaje de golf 2 de vanzare ...
|
Quote:
|
Multam !
|
A luat un prieten recent de la unix, sunt cam 100 de lei bucata, nu 50!:rolleyes2
|
cati bani or sa intre in daciutza mea 😀😀😀😀
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning