![]() |
Re: Logan Zia Cu Planuri Mari
Quote:
|
Glumesc ...oricine isi poate exprima opinia.
Nu ma deranjeaza sa primesc observatii...sugestii negative sau pozitive. Intotdeauna ele sunt bine primite...alegerea insa imi apartine. Salutare all...:) |
e vopsita la spray ? din ce pare mai trebuie finisata.
ma intreb dece oare ai ascuns numarul , chiar ca nu se prinde nimeni |
Quote:
ce am scris in postul ala e pur si simplu parerea mea,poate gresesc,poate nu,de unde pana unde vii tu sa ma critici pupin` si cu tine am terminat,nu posta reply ca nu vei primi raspuns On : ar arata mult mai bine la grila acolo daca nu ar fi soriceii aia la vedere si bad-boy`u o sa arate bine si el cand o vopsesti calumea bafta la vitan-tuning |
@andreea13:Uita-te putin mai sus te rog..si o sa vezi ca nu e ascuns.
Pentru a nu avea neplacere gen reclamatii trafic sau numar eronat. |
@susp3ctu: ....nu are rost sa va creati nervi si panica MOCA!
E loc suficient pentru toata lumea..la Vitan tuning. ps:Cu siguranta multi au trecut pe acolo. Mai trebuie sa finisez la capota...calumea iar soriceii vor mai sede acolo putin. |
lasa`i sa mai "seada"....
pai aia te intrebam , ai cenzurat numarul cand ai enspe mi de poze cu nr la vedere si culmea , userul e chiar numarul tau. |
te-am vazut pe decebal acu cateva zile, mi-a sarit in ochi prima data de la nr, am avut si eu o masina cu zia. e chiar ok, incepusei tu mai prost , dar ti-ai revenit. :)
|
viorele mai ai de lucrat la verzitura ta, dar esti pe drumul cel bun ! ! !
|
@Dodo_998: Salut si mersi,ehe atunci eram la inceput si eu..:D
Ai remarcat repede masina ...da eram pe decebal cu un prieten sa vada o masina. :) @M V P: Noroc M V P ...Victor,verzitura va mai pirmi cateva modificari la ext. De mecanica si performante ma voi ocupa,sa o imbunatesc si eu ca nu am umblat deloc. Am pus anvelope mai late,subwoofer si statie,full xenoane,stopurile cu leduri(pozitie-frana),prelungit capota si vopsit. Te-am vazut cu verzitura acuma cateva zile in trafic..curata si intretinuta bn |
Oooo daaa ai lucrat ceva la ea, de cand nu am mai vazut-o eu sunt foarte multe schimbari, poate reusesti sa pui o bara mcv, un eleron luneta, un difuzor aer daca intentionezi sa pastrezi bara spate ph1, astea sunt destul de usor de facut. Oricum respect pentru cameleonul tau si da un claxon cand ma mai vezi sa mai vorbim ! ! !
|
Hai cu pozele Viorele:P
Sa vedem ce ai mai facut la jucarie. |
7 Attachment(s)
Poze noi...capota vopsita si eliminat antena.
Din primavara la service pentru clean look(bandouri,manere,incuietori,semnalizatoare aripi,bari fata si spate),vopsirea jantelor si altele. |
Grila aia pe fata ar arata mult mai bine prinsa cu altceva nu cu colierele acelea de plastic care se vad acolo.
|
Logan Zia Cu Planuri Mari
Frumoasa sedinta foto 8) ! ! ! Da parca mai stiu o verzitura care a mai trecut prin acel loc, frumos pentru un pictorial :-P ! ! ! Bravo viorele, spor la modificarii ! ! !
|
Imi place cum lumineaza proiectoarele ;)bv... sa il vedem si peste ceva timp tot asa frumos "golanu" :D
|
Arata bine masina,dar pragurile ar cam trebui date jos.Ar merge si alt tips,tot rotund dar fara protectia aia.
|
Pai, s-au terminat banii de alocatie, n-are cum sa faca modificarile astea
|
runtime update
5 Attachment(s)
cateva modificari si poze recente
|
Te lasa mami sa modifici la masina? Ce dragut!
|
update
4 Attachment(s)
- eleron
- maner custom - capac rezervor clean. |
Re: update
Quote:
|
treaba de calitate
spor la modificari in continuare |
Banuiesc ca erai ironic nu ? :lol: daca nu ai obsevat ca eleronu ala este foarte "drept" nu e deloc in valuri si nu are deloc gaurele in fibra .. usa lafel
Dar acum stiu ce o sa zica , nu era gata domne . Aa si o intrebare pentru posesor , ai facut doar UN maner ? :shock: |
poze
4 Attachment(s)
@valy1233: mie imi place...asa
@mihai.ghetto: merci + cateva modificari viitoare: bara fata-spate. pregatit pentru colant toata masina. |
Ce culoare o sa fie colantul..daca nu.s prea indiscret?:D
Bafta in continuare la modificari!:D |
Ai facut-o singur, ai cersit bunavointa cuiva sau te-ai fofilat la sfarsitul lucrarii, cum ai mai facut si altadata?
|
Quote:
Cam astea sunt planurile mari ale colegului nostru. Asa intelege dumnealui sa multumeasca unor prieteni pentru disponibilitate. Povestea e lunga, insa finalul e clar. |
@ B-08-ZIA: Nepoate, vezi cum vorbesti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning