![]() |
Re:
Quote:
|
Psycho frateeee...eu am vazut Subaru in port care se invartea...... :wink: :roll:
|
Ne facem si in oras frate cand ne gasim,am un Sedan 1.6,16 V si un Logan
cu numerele: CT 99 SIM si CT 99 MIA ambele rosii. Ala cu Dacia 81 ADY sa se abtina ca poate îi donez io o bara de spate ca de,aia e tunning la el adika fara bara. |
Re:
Quote:
hope 2 meet u ... :) ery a, vazut si eu dar rar .. stai kalm ... |
rambo, ti-am vazut loganu (e visiniu nu?)
ai jantele misto, dar altceva? te lauzi ca ai bara spate din fabrica??? |
Da,da numa jantele deocamdata ca turbina de la Ellia inca nu mi-a venit,
iar in curand o sa ai si tu un soc cand o sa vezi live un kit tunning de Pilot. |
Re:
Quote:
din cate stiu eu ... CT-99-MIA e o berlina rosie care conduce mereu o fata ... RAMBO .... tu esti fata ???? |
Vrei o poza cu ce am in pantaloni?Se rezolva.
|
tre sa`mi vina si mie turbinele de la c &c si sa vezi atunci nebunie .. solenza BI turbo :P
|
cata asta nu e nimik...shtii celika aia a mea argintie..sa vezi ca mai am de lucru cam 2 sapt la ea iar la vara o sa o scot...ca mi-au venit motoarele din germania shi akum e in olanda la montaj...am 2 motoare turbo de 2,9L iar cutia este automatica in 7 trepte...shi kitul exterior este de la veilside...
|
buna intrebare a pus mdn`u ... la cum conduce am zis ca e fata
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
multa bafta la modificari si nu mai face misto de berlinari, ca \"e si ei om\"... PS: ai motor de 1,6 de te risti sa-i bagi turbina? |
:lol: :lol: tzeapa.....te-am confundat rambo...loganul ala cu jante super cool are \"SYM\" la numar, nu \"SIM\"
o sa pun poza azi (sper) |
3 Attachment(s)
am vazut azi masina si am tras-o in poza..cum vi se par jantele?
NU ESTE MASINA LUI RAMBO :wink: |
Mai repet odata eu la Logan am 99 SIM aia este 31SYM si este a unui prieten dupa Soveja.La Megan am 99 MIA nu 81 MIA cum este pe o berlina rosie.
|
Re:
Quote:
|
daaaaaaaaaaaaaa marfa bi turbo......... lasa ca dupa ce o faci ma dau eu cu tine daca vrei ne dam si pe femei vorba multa saracia omului inca unu care a vazut prea multe filme a daaaaaaa tu ai idee ce inseamna sa pui o turbina pe un motor aspirat e futai frate dar apoi 2 deja exagerezi
|
Re:
Quote:
frumoase jantele la golanu ala ... bai io am dat cu mashina in brashob intr`un parapet .. am incercat sa o fac logan ... n`am reushit .. am facut`o doar p o parte :)) |
bine ca nu te credeai in reclama aia de la 206...
|
Re:
Quote:
aveam si elefantu cu mine nu era problema nu m`am gandit :)) |
Am vazut-o in seara aia :) Eu cand am auzit ca ai intrat in parapet ma gandem la nenorocire mare, dar ai scapt ieftin :))
Te pupa tata |
Nu am inteles exact ce modificari(sa nu ma luati cu stickere si terminatii de toba) are domnul cu berlina alba :roll:
Ceva detalii, sunt si eu curios 8) |
Salutare FSR Constanta si nu numai... Tin sa va anunt ca presedintele clubului FSR Constanta nu mai sunt eu :) ...pur si simplu nu mai am timp sa ma ocup de toate cele necesare ....actualul presedinte de club este Andrei GBX. ....si mi-am schimbat si userul. :P
Bafta all. |
FullSpeed Racing Club Constanta
Cata si nu inteleg pt ce trebuia sa dai anuntu asta ???
|
...acesta este noul meu user :D ...pai am facut acest anunt in cazul in care sunt persoane care vor sa se mai inscrie in club sa ia legatura direct cu tine ;) ...si sa stie lumea cine-i capu' rautatii :D :P
...hai bafta all ...ce se mai aude de parasolarele alea ? |
oo aveti un presedinte nou....
Cam cate masini aveti pe cta ? nu prea v-am vazut..la curse..si alte.. :roll: Hai salut ! |
Sa speram ca poate ne vedeti duminica la indemanare..akum nu stiu sigur cati vor participa sau daca vor participa:D
|
Re: FullSpeed Racing Club Constanta
Quote:
|
Da si mie imi patineaza ambreiaju :(( mama lui si nush ce draq sa ii mai fac ca am skimbat pana aku de doua ori si disku si rulmentu si tot degeaba :(
|
ady ,stai frate linistit ,nu o baga la indemanara ca o rupi rau de tot daca e bolnavioara.daca erau liniuta mai zici dar acum chiar nu are rost.si sa ii spargi prelungirea aia de bara sau cine stie ce ,chiar nu se merita.cum vrei tu acum dar nu are rost sa pleci cu ea tractata sau cine stie cum m.numai bine si daca maine seara merge careva prin port lasa-ti un pm poate ne intalnim si mai stam de vb .numai bine
|
Hai ca poate ne vedem duminica la raly akolo si mai stam de vb :D si akum sincer daca ma tinea ambreiaju ma bagam 100 % ,, da se pare ce nu vrea sa duka ...asta e poate data viitoare :D
|
cine vrea sa se inscrie in club sa trima un e-mail al [email protected] SAU sa vb cu gbx ( presedintele )
va uram un nou an fericit re5pect |
sambata seara adica in seara asta ne vedem cu totii in portla 10 serara...o sa fie bahaos mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning