Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   FullSpeed Racing Club Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/7001-fullspeed-racing-club-constanta.html)

CT-03-ART 21-10-05 05:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"RamboX\"
Bah da ce bazati sunteti voi cu jafurile alea de berline,poate le dati si pe la Remat, ka de altceva ...
Daca va simtiti tari pe cluburile astea... ne vedem la una de C-ta-Ovidiu cu pariu si arbitri sau mai bine va las sa va simtiti ca in NFS în Dacii de 10,20,25 ani sa nu va am pe constiinta...

alt shofer ... esti al n`lea care zice chestia asta ... :)ce sa faci in ctza ovidiu .. hai in orash frate ... acolo se vede shoferia .. nu p linis dreapta sa bagi copita in acceleratzie ... sa sa tii volanu drept .. iti spun eu k multzi din cei cu berline fac ce poate tu nu o sa faci niciodata ... ptr k ori ai mashina prea bengoasa .. sau pentru k nu shtii si ti`e frica :) ... pe cand unu cu o dacie .. o face .. chiar un jaf de berlina ... de 10 .. 40 de ani ... .. iti spun eu k o dacie din 70 se invarte ami frumos k un passat de 2005 ... :) asa k nu mai aruna cuvinte aiurea ... tu vrei sa pui o mashina de 200 de cai cu o dacie de pe vremea lu bunicu .. pe distantza mare .. hai fii serios ... nu vrei sa faci cu mine constantza timishoara .. tu cu mashina si io cu avionu` .. vedem care ajunge primu` ?!@ ce zici ... cu pariu cu arbitri .. ?! .. te tine .. ?! la fel e si comparatzia ta .. nu mai arunca vorbe aiurea ... uite`te mai intai la tine .. al mashina ta .. apoi la toti ceilaltzi indieni care rup daciile in port .. si hai sa fim serioshi .. de cate ori ai vazut tuh in port sa se rupa un x5 .. un passat ... un m3 .. sau un mertz ?!?! eu unu niciodata .. am vazut numai dacii .. cielo ... si cam atat ...

KOREKT CE AM Scris ??

corect rau shi imi place faza cu constanta timishoara cu avionu....dar ai grija psycho sa nu itzi iei un avion cu arabi dinaia ca o sa faca avionu EEEERRRHHHHAAAABBBBEEEEEE!!!!!!!!!!!

ERY 21-10-05 12:55

Psycho frateeee...eu am vazut Subaru in port care se invartea...... :wink: :roll:

RamboX 21-10-05 16:49

Ne facem si in oras frate cand ne gasim,am un Sedan 1.6,16 V si un Logan
cu numerele: CT 99 SIM si CT 99 MIA ambele rosii.
Ala cu Dacia 81 ADY sa se abtina ca poate îi donez io o bara de spate ca de,aia e tunning la el adika fara bara.

Psycho 26-10-05 23:18

Re:

Quote:

Ala cu Dacia 81 ADY sa se abtina ca poate îi donez io o bara de spate ca de,aia e tunning la el adika fara bara.

hope 2 meet u ... :)

ery a, vazut si eu dar rar .. stai kalm ...

quick_5hifter 27-10-05 10:00

rambo, ti-am vazut loganu (e visiniu nu?)
ai jantele misto, dar altceva? te lauzi ca ai bara spate din fabrica???

RamboX 27-10-05 19:54

Da,da numa jantele deocamdata ca turbina de la Ellia inca nu mi-a venit,
iar in curand o sa ai si tu un soc cand o sa vezi live un kit tunning de Pilot.

-=X-Team=-82-MDN 29-10-05 02:59

Re:

Quote:

din cate stiu eu ... CT-99-MIA e o berlina rosie care conduce mereu o fata ... RAMBO .... tu esti fata ????

RamboX 29-10-05 19:45

Vrei o poza cu ce am in pantaloni?Se rezolva.

Psycho 30-10-05 17:06

tre sa`mi vina si mie turbinele de la c &c si sa vezi atunci nebunie .. solenza BI turbo :P

CT-03-ART 30-10-05 19:43

cata asta nu e nimik...shtii celika aia a mea argintie..sa vezi ca mai am de lucru cam 2 sapt la ea iar la vara o sa o scot...ca mi-au venit motoarele din germania shi akum e in olanda la montaj...am 2 motoare turbo de 2,9L iar cutia este automatica in 7 trepte...shi kitul exterior este de la veilside...

lolek 30-10-05 20:21

buna intrebare a pus mdn`u ... la cum conduce am zis ca e fata

needBrain 30-10-05 21:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
buna intrebare a pus mdn`u ... la cum conduce am zis ca e fata

u ti-ai luat mah permisu?

quick_5hifter 31-10-05 06:24

Re:

Quote:

Da,da numa jantele deocamdata ca turbina de la Ellia inca nu mi-a venit,
iar in curand o sa ai si tu un soc cand o sa vezi live un kit tunning de Pilot.

rambo, in cazul asta, ma bucur pentru tine! chiar sunt curios ce-o sa iasa, ca jantele, ti-am zis, sunt frumoase (daca masina ta e aia de care zic eu...stai pe undeva pe soveja?)
multa bafta la modificari si nu mai face misto de berlinari, ca \"e si ei om\"...
PS: ai motor de 1,6 de te risti sa-i bagi turbina?

quick_5hifter 11-11-05 11:07

:lol: :lol: tzeapa.....te-am confundat rambo...loganul ala cu jante super cool are \"SYM\" la numar, nu \"SIM\"
o sa pun poza azi (sper)

quick_5hifter 11-11-05 14:05

3 Attachment(s)
am vazut azi masina si am tras-o in poza..cum vi se par jantele?
NU ESTE MASINA LUI RAMBO :wink:

RamboX 13-11-05 13:37

Mai repet odata eu la Logan am 99 SIM aia este 31SYM si este a unui prieten dupa Soveja.La Megan am 99 MIA nu 81 MIA cum este pe o berlina rosie.

-=X-Team=-82-MDN 13-11-05 14:29

Re:

Quote:

tre sa`mi vina si mie turbinele de la c &c si sa vezi atunci nebunie .. solenza BI turbo :P

pai... sa mergi cu mine ... sa imi comand si eu 3 ... sa fac si eu SOLENZA TRI TURBO .... si o sa ii pun si o turbina mai mica chiar pe toba ... sa fie UNICATA .. SOLENZA TRI TURBO CU TURBINA PE EVACUARE >...:)) :)) si atunci sa vezi caterina .. sa vad cine imi mai sta in fatza .. sau in spate .. :))

ct77pia 13-11-05 17:20

daaaaaaaaaaaaaa marfa bi turbo......... lasa ca dupa ce o faci ma dau eu cu tine daca vrei ne dam si pe femei vorba multa saracia omului inca unu care a vazut prea multe filme a daaaaaaa tu ai idee ce inseamna sa pui o turbina pe un motor aspirat e futai frate dar apoi 2 deja exagerezi

Psycho 14-11-05 07:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

pai... sa mergi cu mine ... sa imi comand si eu 3 ... sa fac si eu SOLENZA TRI TURBO .... si o sa ii pun si o turbina mai mica chiar pe toba ... sa fie UNICATA .. SOLENZA TRI TURBO CU TURBINA PE EVACUARE >...:)) :)) si atunci sa vezi caterina .. sa vad cine imi mai sta in fatza .. sau in spate .. :))

frumoase jantele la golanu ala ...

bai io am dat cu mashina in brashob intr`un parapet .. am incercat sa o fac logan ... n`am reushit .. am facut`o doar p o parte :))

CT-03-ART 14-11-05 15:06

bine ca nu te credeai in reclama aia de la 206...

Psycho 14-11-05 15:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
bine ca nu te credeai in reclama aia de la 206...

aveam si elefantu cu mine nu era problema nu m`am gandit :))

Insanity 16-11-05 21:12

Am vazut-o in seara aia :) Eu cand am auzit ca ai intrat in parapet ma gandem la nenorocire mare, dar ai scapt ieftin :))
Te pupa tata

mike.omega 04-12-05 17:00

Nu am inteles exact ce modificari(sa nu ma luati cu stickere si terminatii de toba) are domnul cu berlina alba :roll:

Ceva detalii, sunt si eu curios 8)

05-SCS 06-12-05 12:25

Salutare FSR Constanta si nu numai... Tin sa va anunt ca presedintele clubului FSR Constanta nu mai sunt eu :) ...pur si simplu nu mai am timp sa ma ocup de toate cele necesare ....actualul presedinte de club este Andrei GBX. ....si mi-am schimbat si userul. :P

Bafta all.

Ady81GBX 06-12-05 13:56

FullSpeed Racing Club Constanta

Cata si nu inteleg pt ce trebuia sa dai anuntu asta ???

Rally_man 06-12-05 14:26

...acesta este noul meu user :D ...pai am facut acest anunt in cazul in care sunt persoane care vor sa se mai inscrie in club sa ia legatura direct cu tine ;) ...si sa stie lumea cine-i capu' rautatii :D :P

...hai bafta all ...ce se mai aude de parasolarele alea ?

peter 06-12-05 19:31

oo aveti un presedinte nou....

Cam cate masini aveti pe cta ? nu prea v-am vazut..la curse..si alte.. :roll:

Hai salut !

Ady81GBX 08-12-05 12:17

Sa speram ca poate ne vedeti duminica la indemanare..akum nu stiu sigur cati vor participa sau daca vor participa:D

Psycho 08-12-05 12:56

Re: FullSpeed Racing Club Constanta

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Sa speram ca poate ne vedeti duminica la indemanare..akum nu stiu sigur cati vor participa sau daca vor participa:D

io cred k o sa ma duk sa ma uit daca e ud pe jos si n`am nici frana de mana :((

Ady81GBX 09-12-05 13:21

Da si mie imi patineaza ambreiaju :(( mama lui si nush ce draq sa ii mai fac ca am skimbat pana aku de doua ori si disku si rulmentu si tot degeaba :(

GABBY_ 09-12-05 18:40

ady ,stai frate linistit ,nu o baga la indemanara ca o rupi rau de tot daca e bolnavioara.daca erau liniuta mai zici dar acum chiar nu are rost.si sa ii spargi prelungirea aia de bara sau cine stie ce ,chiar nu se merita.cum vrei tu acum dar nu are rost sa pleci cu ea tractata sau cine stie cum m.numai bine si daca maine seara merge careva prin port lasa-ti un pm poate ne intalnim si mai stam de vb .numai bine

Ady81GBX 09-12-05 20:59

Hai ca poate ne vedem duminica la raly akolo si mai stam de vb :D si akum sincer daca ma tinea ambreiaju ma bagam 100 % ,, da se pare ce nu vrea sa duka ...asta e poate data viitoare :D

racing_angel 30-12-05 17:12

cine vrea sa se inscrie in club sa trima un e-mail al [email protected] SAU sa vb cu gbx ( presedintele )
va uram un nou an fericit
re5pect

Mariomagic 11-02-06 19:35

sambata seara adica in seara asta ne vedem cu totii in portla 10 serara...o sa fie bahaos mare

All times are GMT +2. The time now is 19:55.

- Copyright 2026 4Tuning