Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

Relu_GTT 06-03-08 22:08

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

E mai nasol decat loganu, de tunat chiar nu cred ca s-ar putea face mare lucru. Loganul totusi e o masina care arata binisor modificata, si a ajuns sa participe si la logan cup in Germania.

strik3ru 06-03-08 22:17

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Si mie imi place masina, eu zic ca e simpatica si e de laudat ca mai lanseaza si dacia alt model. Era frumos daca schimba putin mai mult bordul, adica sa se detaseze de logan dar cred ca vreau prea mult, deci e ok

foss 06-03-08 22:24

Sincer.....incepe sa-mi placa cum arata si ma bucur ca dacia incepe sa scoata cev atractiv si sa mai fca si ea cea de cand s-a infintat.....
Stie cineva cnd va fii vazuta in reprezentante???Ca abia astept sa o iau la un test drive si sa vad cum se comporta???O sa aiba si motorul 1.5dci???Dac da atunci marfa pt Dacia.
Si care vor fii prturile sunt curios....
Arata marfa si mai bine fnisata decat Dacia Logan berlina si MCV pe care leam condus si mau scarbit.........Si am mai vazut si opere care pui frana si face semnal stanga in loc sa se aprinda stopurile si sa aprinzi farurile si sa se mai aprinda si marsalierl ca sal bagi pe ala din spate la semafor in eperieti ca te urci pe el......

Fixius 06-03-08 22:32

arata bine, si cred ca e si mai stabile fata de logan... sper.. si ii sta si bine fara sigla.. :D

rAdU87 06-03-08 22:50

arata bine .. frumoasa masinuta , abia astept sa o testez

ADY28 06-03-08 22:53

fata nu e urata dar restul....si nu inteleg de ce nu au schimbat si ei ceva la interior! la o masina 'noua' trebuie schimbat si interiorul.....in fine,fiecare cu parerea lui, dar m-ai bine ma plimb cu fiatu' meu din 88 decat cu un logan sau sandero!

Psycho-lumea isi cumpara logan pt ca la 6000 nu ai ce sa iti iei....

magnum730 06-03-08 23:06

ha ha ha
pe asta au mai luat o la pila
da, clar e un pas inainte.
Ma intreb cum va arata varianta coupe cabriolet

StreetStyle22 06-03-08 23:06

la 6000 masina noua nu stiu daca exista.. si sa fie la fel de spatioasa ca loganu si sa fie de 3 stele euroncap :-??

bogdyMND 06-03-08 23:15

Are ESP. Cred ca o sa se chinuie ceva nemtii s-o rastoarne. Eu zic ca ia 4 stele.

StreetStyle22 06-03-08 23:20

4 stele nu cred ca ia...Esp ? cand au pus Esp pe ea ? :) io vorbesc de sandero,logan
care nici full nu au Esp..asa stiu eu..poate gresesc..

Mihai v16 06-03-08 23:31

:shock:arata bine p afra dar interiorul frate?cui il lasa noua?
sa il mai modificam putin ?gasim noi o solutie la cate sau tunat.....trebui modifica putin aveau cu ce si le iesea cum zicea cineva mai devreme se gaseste sa isi bage nasul in ea cineva sa o dea cu roatele in sus:twisted:

xtrim 06-03-08 23:37

Mie imi place .......La exteriot seamaba cu clio 3 iar la interior i-au mai adus ceva finisaje .....portiere de Renaul Megane ....si Bordul parca e mai rotund un pic ....sunt mici modificari dar esentziale ......Sunt curios ce motorizari va avea ??? stitzi ? sunt la fel ca pe Logan ? ......Oricum eu zic ca e mai reusit decat Loganul .....si zvonurile zic ca va fi si mai ieftin asa ca de ce sa nu se bucure de succes ......Bvo lor .....

D_M_X 06-03-08 23:38

al dreacu birou a turnat-o-n port si a pozat-o el repede.

rAdU87 06-03-08 23:39

nu prea imi vine a crede ca are esp ...

StreetStyle22 06-03-08 23:42

nu are nici un ESP tocmai am citit pe site..si nu are... :)

ionut_cluj 06-03-08 23:51

un progres la capitolul design, fata de Logan, dar motorizarile in continuare slabe, dotarile la fel. Puteau sa scoata si ei ceva pe la 11-12.000 cu klimatronic, esp, poate navi(optional)...?

xtrim 06-03-08 23:54

http://www.dacia-sandero.com/?lang=ro Detali........( Sunt comice filmuletzele cu expertzi) :D

StreetStyle22 06-03-08 23:54

http://www.drive-test.ro/galerie.php...786&t=articole oo da :D cum e galbena aduce a Seat sper sa nu se supere posesori de Seat.. desi ar fii buna pt taxi :)

StreetStyle22 06-03-08 23:55

filmuletze alea cu ingineri..is foarte tari :)) calumea rau

630_G30_CT 07-03-08 00:40

ea ar arata bn asa da farurile si stopurile sunt km arunkt l shtol p mashina, prea marii ash zice sh fara gust, in rest logan da mai reushit:))

bix 07-03-08 00:57

poate sa mi zica cineva dc in poza 7-a, e un BARBOS in mashina ce ne arata un gest obshcen??

e pacat sa ncerci sa te uitzi la detalii shi sa l vezi p la ca ne ia de fraieri!!!

xtrim 07-03-08 01:07

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1405922)
filmuletze alea cu ingineri..is foarte tari :)) calumea rau

Nu ? :lol: asa zicean si eu :lol:

Dr3adLorD 07-03-08 02:01

Destul de reusita. Un pas inainte pentru Dacia

RAZvan15 07-03-08 02:11

mie unu nu prea imi place.. pot spune ca as alege logan-ul dintr'e cele doua... se vede ca e facuta pentru romania :| niste piele nu puneau si ei in ea.. si mai multe optiuni.. ce sa faci, asta e.. Saracie mare

Ursake 07-03-08 04:10

Doameneee ce uratenieeeeee astia scot una dupa alta :)))) :)))) parca loganu mai avea o forma , da asta are forma de zic ca sa imbatat unu cu flexu in mana si sa apucat de masina :)))) :)))) :)))))

Cred ca asta e facuta de Brancusi :))) el avea talentu asta :))))))

B-64-MVP 07-03-08 04:36

eu cred ca va fii un succes, la fel ca si loganul, in plus de asta cred ca o sa apara firme mari interesate de tuning pt sandero, si va fii o zuper masinutza la banii astia.

peter 07-03-08 07:25

mie mi se pare draguta....arata mai bine ca loganul.

BASU 07-03-08 08:00

Quote:

Originally Posted by 4TuningRO (Post 1405315)
EXCLUSIV
Va atasez primele poze reale cu Dacia SANDERO perfect functionabila pe teritoriul ROMANIEI.

credeam ca clio 3 este urat... dar sandreo ( uhhh ce nume romanesc ) asta e the king la "frumusete"
nu comentez aspectul ei... dar perfect functionala cred ca nu o sa fie niciodata o dacie :lol:

adut 07-03-08 08:03

sa speram ca o sa se bucure de succesul loganului...:tetter:

cioaca 07-03-08 08:25

arata prea bine pentru aria de pret pe care o reprezinta...sa speram acum ca e si fiabila:!:

offic3 07-03-08 08:30

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1405878)

Saracul "birou", ce sa faca mah si el ;))

offic3 07-03-08 08:32

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 1405878)

Si al "dreacu" birou a mai si condus-o, si stie si ce motorizari are, si ce dotari de serie, dar nu vrea sa posteze prea mult ca nu are timp.

Sonny 07-03-08 08:33

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1405582)
Si ce ai vrea de la niste biete jante de tabla cu capace de plastic?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1204832866

Uite aici si jentile ;)

Viper007 07-03-08 08:49

daca ma gandesc mai bine nu arata rau masina, totusi mi-as fi dorit un interior nou, nu o restilizare a celui de pe logan :???:

BuZzZ 07-03-08 09:02

interiorul e la fel ca la logan doar ca e in 2 culori ... si exteriorul ... prea suita-n corcodus ... iar se rastoarna germanii cu ea :)

Viper007 07-03-08 09:14

1 Attachment(s)
imi plac mult fetele de usi ;)

alyxtr 07-03-08 09:20

naspa nu-mi place
astia de la renault isi bat joc de noi si de dacia noastra
si dacia asta
'sandel" arata da ceapa puteau sa faca cv mult mai frumos dak vruiau.zici ca ii un chrysler in fata cu spate de citroen si bord de logan numi place deloc asa cum l-au facut

OpReA 07-03-08 09:23

nu ar fi dat mai bn si cu discuri pe spate?...zic eu...jentile mi-se par inguste dar nui nik,se schimba;))...si mai spunea cineva de stopuri si faruri...la logan au aparut vro 3 variante de stopuri si faruri..asa ca..oricum mi-e imi place masina si cre ca o sa fac comanda in iunie cnd apare pe piata

gunball 07-03-08 09:40

cea cu interiorul in 2 culori cred ca e 1.6 16v sau 1.5 DCI 85CP...masina e frumoasa

Sonny 07-03-08 09:48

Quote:

Originally Posted by Viper007 (Post 1406381)
imi plac mult fetele de usi ;)

Pacat ca nu au incorporat in ele si comenzile de la geamuri...

In rest mi se pare reusita...

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning