![]() |
daca nu-si va bate joc de ea poate ca va arata si mai bine.
da pana la urma S-O STAPANEASCA SANATOS! (sper sa ma auda :lol: ) si ce tura-vura despre masina asta... lasa-ti baiatu-n pace! :lol: :lol: :lol: |
Dupa cum ati vazut am deschis topic cu \"masini tari de pe la noi\".
Comentariile despre masini aici le veti face, acolo sa ramana topic numa` pt poze. Va rog sa ma ajutati si voi, ca n-am facut topicul pt mine. Daca pune-ti poze,va rog sa stergeti nr de inmatriculare(sa ramana judetzu sau literele-cum am facut yo) ca sa nu existe nici un fel de probleme. Numa` bine ! |
bravo,dar mai baga si tu cateva masinute ca mai avem prin ploiesti
|
Am si io o intrebare unde a fost facut peugeot ala 307 verde de-l conduce o fata :D .A si ce s-a intamplat cu peugeotul ala albastru ca eu unul nu l-am mai vazut :cry: arata bine rau :twisted:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
skatelite
masina ta este de nota 10 ! cred ca ai investit o groaza de bani in ea si multa pasiune. masina arata f bine ! mai urmeaza si altceva sa pui pe ea ? |
in afara de ce e pe site, chiar nu stiu ce as mai putea sa-i pun. hidraulice nu-mi plac, am dus masina putin spre alta directie, poate o refacere de paintjob, e vopsita de vreun an si intre timp, lucrandu-se la ea, s-a mai stricat pe ici pe colo vopseaua.
in rest, sunetul nu e inca instalat - am toate componentele si astept finalizarea completa a cablarii de electronica pentru partea din spate. mai e inca de tras, dar e greu sa rezisti ca dupa 2 ani de munca sa nu scoti fierul pe drum de cum permite starea... si odata asta finalizata, incepem un alt proiect de custom. si speram sa apara oamenii cu bani si odata cu ei ceva profit din afacerea asta. |
Felicitari si din parte mea masina este dementiala :yikes: :peace: .Intradevar un om care a facut ca o masina atat de veche sa renasca :) .A si sper sa nu fiu carcotas cam la ce pret se ridica masina in stadiul care este acuma :idea:
|
1 Attachment(s)
Intradevar, mishto masina...
Ei ce ziceti de asta: |
Merci mult skatelite parerea mea este ca sigur se va gasi cineva chiar cu putin mai mult zic eu la ce are pe ea si la cum arata 8) :D
|
ce e aia skatelite? :roll: :oops:
|
2 Attachment(s)
Baieti am nevoie de ajutorul vostru
Il stie cineva pe tipul asta? Stiu k e din Buc, vreau doar sa stiu din ce \"liga\" face parte. Pe cine ar trebui sa intreb de pe forum. Va rog ajutati-ma. :D |
Eu cunosc masina aia, si pe proprietar din vedere de la diverse evenimente
Este cam veche poza aia, acu nu mai are neoane albastre, culoarea este portocalie si interior schimbat, mai multe imbunatatiri Are ceva in jur de 400 cp parca :roll: Este mebru NSL RO parca |
Mersi mult de tot tng. Ce rapid esti? :)
Apropo sta prin Ghencea (Bucuresti) nu? |
Nu stiu
|
Re:
Quote:
discurile de frana sunt cam invizibile, da asta doar ca observatie. pe unde as putea sa vad masina asta live? cam cat costa vopsirea completa a unei masini, adica vopsea si manopera (manopera insemnand exclusiv vopsirea) cu o culoare normala, plata? |
<RaulNFS>
|
1 Attachment(s)
<RaulNFS>
ala e fostu CTL acum e cu totul schimbat . uite niste poze cu masina aia revopsita face parte din nospeedlimit si a luat multe premii cu ea. poze gasesti si aici www.nospeedlimit.ro la galerie foto :wink: |
multumesc pentru informatii twwety. :)
si pentru poza si site |
ESTE SUPER MASINA SI CRED CA VA MAI LUA CEVA TIMP PINA SA APARA UNA LA FEL DE BUNA CA EA.SI DACA NU TE SUPERI SA IMI SPUI SI MIE PE UNDE POT SA VAD SI EU MASINA
|
Cel mai mult imi place interiorul.
Interioarele deschise la culoare dau clasa intodeauna. :) |
a aparut vre-o masina din ploiesti in o revista de tuning ca la noi in oras sunt multe panarame dar sunt si masini care merita din plin sa vie vazute
am vazut cu numar de ploiesti si un mercedes de la AMG si nu din cele vechi ni stiu ce model ca la mercedes sunt nul dar oricum era mare si nu era M |
La legale cel mai probabil daca vrei s-o vezi pe viu sau daca nu la prima expozitie ,nush daca la SIAB va fi sectiune de tuning dar daca va fi sigur va aparea acolo ,doar este o masina de show :wink:
|
Ai dreptate TNG-ule numai ca nici ala nu e de prin Ploiesti insa fiindca e din PH putem sa ne mandrim totusi .Tipul sta in Potigrafu si oricum misto masina nush daca chiar unicat in Romania :twisted:
|
Fiecare masina e unica in felul ei.
Oricum VAL cred ca e unicat in romania pt tot ce are pe ea. Ma intreb care o fi consumul ? :? |
In ceea ce priveste parerea mea ca nu e mare avand in vedere ca cu asemenea bijuterie de masina se merge cu \"40 km/---senzatie majora \" :D .Oricum sunt curios o ridica de bot la stopuri?? :lol: :lol: :lol:
|
mie nu mi place masina aia ,ca model asa nu stiu e aiurea
|
CORECT ! Gusturile nu se dicuta :wink: .Daca nu-ti place nu-ti place :D
|
de ce au inchis topicul STRAZILE ca era interesant apropo de strazi in spate la CRIS pe traseul lui doi nu vi se pare buna de niste liniute.are doua benzi asfalt prea bun e adevarat ca are un pic prea multe intersectii dar garda nu vine de loc. in 6ani de cand merg pe acolo am vazut garda doar de 2ori
|
aia e singura pacat ca mai sunt si altele care macar o poza merita
|
BMWfan
Din acelasi motiv pentru care au sters si topicul creat de mine:
Nu e bine sa dai nume de strazi sau locatii. Stiu zona de care zici, este f buna, am locuit in apropiere ;) dar sa stii k am vazut paraziti din aia destul de des, dar nu stiu din ce motive plecau dupa oara 22 ;) |
Ramaneti On Topic !
|
veneam de la pregatire si undeva la rondul din p-ta mihai viteazu opreste la semafor langa mine unul cu un renault 15, cred ca era, verde inchis. bai fratzilor ajea jeg de masina nu am mai vazut! pe state avea bara de clio, adaptata ca dreaq, iar pe fata nu mi-am putut da seama ce provenienta avea dar oricum eram urata cu draci. eu unl nu m-as urca intr-o masina ca aia!
p.s: avea si carlig de remorcare! o sa tin ap foto cu mine si daca o mai prind ii fac o pozna si o pun pe forum sa va convingeti! |
1 Attachment(s)
ce zicrti de asta
|
1 Attachment(s)
si inca una
|
1 Attachment(s)
mai pun una si am terminat
|
Ce e cu masina asta?
Incercam si noi sa comentam masini din Romania sau Ploiesti. Ca asa n-are sens la cate poze cu masini tari si pe net :roll: |
mi-a placut prea mult ca sa nu o pun si un topic mai bun nu am gasit asa ca am deschis unul la masini tari . daca vrei poti sa o comentezi acolo
cine vrea poate sa le stearga dar m-am gandit ca vreti sa le vedeti |
BmwFan acuma sincer personal am 8 giga de poze si filmulete despre tuning plus ca netu colcaie de asa ceva foarte bine ca ai facut la masini tari acolo de fapt e si recomandat dar asa cum a zis si tng aici incercam sa comentam pe cat de poate de mult masini autohtone :wink:
|
dar sti ce nu-mi place la masini tari
au 11.000.000.0000.0000. de topicuri fiecare si-a deschis topicul lui si tu chiar crezi ca o sa vada cineva masinuta asta si este pacat de ea :cry: :cry: :cry: :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning