![]() |
Re: BFN-u meu
cand ai u timp luna asta eu te astept pt ca luna viitoare o sa plec pe la tara si nu o sa mai am cum sa til fac iar in legatura cu xerapolu imi trebuie cat s adau umpic pe ecranu telefonului sa vad daca mi se sterg zgarieturile
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi am facut o mica skimbare , dar vizibila si anume : un parasolar si niste pleoape tot din autocolant :D (nu's cine stie ce dar da frumos)
am renuntzat la ideea de-a face-o portocaliu aprins cu negru , iar in saptamanile ce urmeaza o sa arate asa masina : si anume : capota , plafon , portbagaj si tribale laterale...toate cu negru lucios , inclusiv parasolarul pus azi ! azi s-au luat toate masuratorile necesare pt inceperea proiectului si cu totul ma costa in jur de 350 ron !!! totul se face sub semnatura Street Desing mai multe detalii despre ei aici! http://3mdesign.8k.ro |
super masina...ce zici weekend`ul asta ne vedem pe la slatina?
|
1 Attachment(s)
poze de azi! cu asazisele "pleoape" din autocolant alb:D...oricum sunt puse doar ocazional pt k o sa le dau jos!!! si parasolarul
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si un ultim detaliu care o sa-l fac singur cand o sa-mi permita timpul...si anume sa vopsesc jante negre cu marginea argintie, apoi sa le dau cu lac! si o sa dea exact ca aici!
|
fara tribal daca vrei ceva frumos..pt ca ai dunga aia neagra de`a lungul masinii si da tribalul aiurea...acum e treaba ta...e doar o parere...stii doar ca anu asta e la moda culoarea alba...si versiunea clean :)
|
parerea mea e ca daca vrei ceva frumos incearca fara tribal iar in legatura cu pleoapele da-le jos si incearca o prelungire a grilei din fibra. o sa dea demential. la restul e ok bafta
p.s. am vazut ieri un espero verde care si-a taiat din grila de la radiator si si-a pus sita pe mijloc. sincer sa fiu mie mi sa parut super acu trebata ta, din pacate nu i-am facut poze ca sa iti arat |
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu retusurile !
|
1 Attachment(s)
uite ceva facut de mine in photoshop ,ideea e ca trebuie facuta pana la terminarea farului jos si ca trebuie prelungita grila;nu pleoapa . daca vrei sa o faci calumea fa-o cu fibra cum ti-am facut eu acolo astept sa-mi zici daca iti place
p.s. mai da si tu un buzz cand intri pe mess sa mai vorbim si noi |
3 Attachment(s)
poze cu jantele vopsite azi! :D
|
trebuia sa le mai dai si un crom pe margine
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze facute azi cu jantele reconstituite! oricum parerea mea e ca : cu 2 spray-uri de 30 ron a iesit ceva care valoreaza mult mai mult si da mult mai frumos decat stock! acum va las pe voi sa comentati!
|
sincer sa fiu, cand ai venit prima oara la mine si ti-am montat bordul aratau jalnic dar culoarea asta le da un aspect frumos bafta si felicitari si te astept pe la mine pana pe data de 29.06.08 (plec si ma intorc prin septembrie)
|
da jos prostia aia de la rezervor...nici macar nu e dupa dimensiune..la fel si antena de rechin , nu te ajuta cu nimic.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
zilele astea am investit niste bani in muzica masinii si am obsinut o linie audio SONY cu tot ce tine!
-boxe fata XS-F1035 -boxe spate XS-F6931R -Mp3 Player CDX-F7500 urmeaza zilele astea un pachet Power Bass tot SONY Xplod ,revin cu poze cand e totul gata! pana atunci poze cu ceea ce e deja pus pe masina! |
si cu boxele vechi ce ai facut?erauc ele originale sau altele?
|
Quote:
pai....pe fatza aveam niste prowest-uri de 10 cm , pe spate niste BM-u Boshmann de 16 cm (pe gaurile stock) , iar ca player un Pioneer cu track! |
si cu boxele spate ce ai facut?mai sunt bune?le dai?
|
Quote:
|
aham...ok...
|
1 Attachment(s)
pana la urma am renuntat la Xplod pt bass si am ales Magnat Bass Pack !!! maine il montez pe masina!!! revin cu poze reale!
|
ce bani ce bani
|
Quote:
|
da....misto...sa il stapanesti sanatos...
|
boxele de fata le mai ai, merg bine? poate ti le iau eu, vorbim la telefon. te astept sa vii pana vineri, ca luni plec la mare. bafta.
te rog foloseste limba romana asa cum trebuie, cu semne de punctuatie si cuvinte complete |
6 Attachment(s)
azi de dim au sosit produsele!
cateva poze cu wooferu si statia...!!! le-am montat pe masina doar pt proba, urmeaza sa le pozitionez mai bine ,iar esteticul portbagajului se va impubatatii vizibil! revin cu poze! legat de putere si calitate a sunetului...pot spune ca's super incantat de el si amplificator! un mare plus il are amplificatorul , caruia ii mai pot pune inca un subwoofer de aceeasi putere si face fatza! |
Quote:
azi i-am pus folie neagra pe luneta si geamurile spate! revin cu poze...!!! ps : a iesit super bine! Nota moderator: foloseste cu incredere functia Edit! |
5 Attachment(s)
poze noi cum am promis!
|
arata din ce in ce mai bine.. fata de cum era la inceput..
|
Quote:
acum un punct de atins , sunt farurile care pana la urma o sa le skimb cu unele clare , iar dupa achizitionarea lor o sa le vopsesc cu negru pe langa oglinda! cu ocazia asta vreau sa-l rog pe andy (espero NDY) sa nu se supere pe mine ,dar vreau sa fac ceva asemanator cu ce are el (faruri)!!! = black eyed peas...asa le numeste posesorul |
.... din cate imi amintesc eu... le numea devils eyes!! :twisted:
black eyed peas este numele unei formatii muzicale! :headfones :dance: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
fratilor vreau sa-mi pun si yo niste pedala d'astea sport sa nu calc tot pe cele stock! de unde se pot achizitiona pedala d'alea cromate!!! am vazut ca au multi pe aici! de exemplu vreau ceva in gen ce are NDY
|
daca porti 45 , o sa ai probleme mari cu pedale deastea...
|
Quote:
si pana la urma imi spune cineva de unde as putea sa-mi iau si eu ceva asemanator? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning