![]() |
Re: Un nou inceput 1310
Quote:
yo unu te sustiin moral :D numai bine |
tare proiectul tau.....pana la urma c culoare o faci?
bafta!!! |
Ohoo..dar mergi pe cai mari..bravo,bravo..sunt tare nerabdator sa o vad prin oras8)
Multa bafta si nu te grabii daca nu ai bani..mai bine mai strange si fa treaba cum trebuie..si eu am bagat-o pe a mea in lucru si stiu cum e cu bugetul restrans..:rolleyes2 |
8 Attachment(s)
la prima intrebare ce culoare o fac? pai NEGRU CU ORANJ
pe chestia cu cai multi nu prea tin neaparat sa fuga sau altele doar un mic ajutor la motor astazi am dezmembrat motorul sa vad ce bube ascunse are partea cea mai urita am descoperito la arbore cuzinetii care tin arborele de bloc sunt cam uzati drept urmare o sa duc arborele la verificat eventual rectificat(daca se mai poate)masina la mine nu e decit de un an |
foarte interesant proiectul tau,pana acum ai facut foarte buna treaba.spor la treaba si mult noroc la partea materiala
|
desi nu am mai postat de cinci zile treaba sa mai facut la ea
arborele l-am avut la rectificat si la scos la cota r1 iar restu de piese au fost curatate si degreasate astazi am matuit vopseaua dupa ea si am freacat de mia esit ochii din cap prin unele zone cu poze revin merge dreu netul |
3 Attachment(s)
m-am trezit de dimineata ca sa pot posta si pozele
|
momentan lucrarile stacneaza pentru ca imi construiesc un garaj nou unde sa pot duce masina
cit despre turbina o las moarta deocamdata,prea multe modificari de facur la motor totusi nu vroiam sa o fac de fuga |
Bv man! Vad ca esti pe felie calumea...Toate cele bune din partea mea si chiar sunt curios cum o sa arate masina cand o iesi pe strazile din Braila :D
|
eu nu inteleg un lucru dc nu ai cumparat o dacie mai buna la tabla ca sa nu mai investesti atat si decat ii dadeai vopsea si ii faceai restu nu stiu treaba ta dar o sa te coste foarte mult proiectul eu zic sa te tii bine de buzunar si sa inchizi ochii pana e gata proiectul oricum bafta si sa ne vedem pe strazi;)
|
masina am luato la nevoie caci imi trebuia un mijloc de transtort acum un an, dar lucrurile s-au mai schimbat un pic a venit si a doua masina si de dacie am zis ca vreau so fac cit pot de bine si cit mai interesanta
nu am stiut exact starea ei de rugina, asta am descoperito cind am inceput sa o disfac dar asta este acum mergem inainte |
gata reincepe lucrul la masina
am duso la tinichigiu si sper ca pe vineri sa fie gata cu totulde sudat |
pacat de munca ta depusa, cat ai dat pe rectificatul arborelui cotit= cuzinetii r1 mai bine cumparai unul nou la ST-cota normala. succes in contiunare
|
Interesant proiectul tau bafta in continuare . sper sa iasa ceva frumos
|
Quote:
Mult succes si mai baga poze:-) |
pentru radu nb1 rectificarea nu ma costat decit 50 ron
deniel sper sa iasa intradevar ceva frumos caci de asta ma chinui sa arat ca si dacia poate fi facuta interesanta nu numai masinile de citeva mii de euro bogdan poze as baga dar nu sa apucat nea tinichigeru de treaba caci fara carcasa nu pot face nimic bine in afara de motor dar in rest nu pot construi nimic, sa zicem ca sunt ca Lipu nu pot vizualiza nimic daca nu se afla in fata mea |
2 Attachment(s)
nu stiu daca se poate pune ca tuning dar astazi am facut un suport pentru motor, pentru a ma apuca de ceva
cu tinichigeria ce pot zice sunt in asteptare ca nu sa apucat de masina |
e buna iedea ta...asa vei putea lucra mult mai usor
|
tot in asteptare
cu sarbatorile meseriasii liberi profesionisti isi iau cam mult liber NASPA |
Quote:
|
opel calibra
regaj electric + dezaburire |
4 Attachment(s)
astazi sa inceput in cele din urma si la tinichigerie pe partea din spate
aripile + gaurile de aerisire + gaura de alimentare cu gpl |
6 Attachment(s)
in sfirsit am terminat cu sudura pe masina
acum pot continua si cu cele mai mici detalii care vor fi pe masina si citeva poze cu sudurile finale |
dupa ce o vopsesti sa ii bagi ulei in pasaje ca daca nu in cativa ani o sa repeti operatia de schimbare.;)
|
am observat la cateva persoane ca au astupat aerisirile de pe stalpu` spate... vreau sa te intreb cu ce scop faceti treaba asta ... ms
|
am ales pentru a astupa toate gaurile de aerisire si cea de la gaz, minerele de la usi pentru a da un aspect mai curat(sau mai deosebit)
|
succes in continuare cu proiectul ;)
|
bv frate ! spor la treaba si nu te grabii sa faci treaba buna!
|
da te-ai gandit ca acele aerisiri au si ele un rol ff important???
stii ca acum ori ce scurgere de gaze de la rezervor va intra in masina si poti orcand sa faci bum??? |
referitor la cea mentionat SirNena nu zic poate ca ai dreptate dar de cind am masina nu am avut niciodata probleme cu gazele si cea dea doua masina o am tot pe gaze si la fel nici o problema cu ele
si in oricecaz daca scapagaze are un furtun care da direct in afara masinii, este legat direct de la ceasul de gaz asa ca pina la BUM e un drum pai lung |
nu am facut referire la butelia de gaz ci la rezervorul de benzina pt ca la butelia de gaz daca ai scapari nu cred ca mai rezolva ceva acel furtun ci face direct bum
|
5 Attachment(s)
SirNenea pina la urma cu Dumnezeu inainte
duminica dupameaza am dat o tura pe la garaj sa mai lucrez ceva, caci la mine timpul e cam putin si printre picaturi mai lucrez si la masina am inceput prin a slefui chitul dat de tinichigiu si a mai indrepta un pic tabla pe unde sa sudat si drep urmare si citeva poze |
sa vezi cat o sa`ti stea apa prin praguri fara aerisirea aia de pe stalp ... nu`i bine ce`ai facut ... parerea mea
|
succes cu proiectul vecine.o sa fiu mandru k am o asemenea dacie la mn la bloc
|
:shock:
Quote:
|
2 Attachment(s)
desi munca merge greu ca lucrez de unul singur la masina se mai face cite un pic
astazi m-am ocupat de partea stinga si o ideie despre difuzoare |
se vede ca vrei sa faci ceva frumos si tare' dar mai ai multe de facut...
|
Eu te sustin BGV astept cu nerabdare sa o vad live in braila!!
|
6 Attachment(s)
am mai miscat un pic pe linga masina la partea din spate la lampi, de la bun inceput mi-am propus sa ingrop lampile in prorgaj si aproape am reusit mai sunt mici retusuri dar asta e
desi la inceput am aratat un model de bord cam cum as vrea sa fie acela sa distrus la muatrea garajului asa ca revin cu un nou model in lucru |
ehehe, misto, misto :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning