![]() |
Re: Falsificatorii de Ferrari
:bat::bat::bat:....bine ca i-a prins politia desi nu atara urat rau rau...dar totusi...daca iti iei un ferrari il iei de la o reprezentanta nu....:-P
|
mult respect pentru baieti ca din poze se vede ca se pricepeau. dar nesimtire curata ca le-au vandut drept ferrari autentice.merita o pauza de vreo 5 ani.
|
Dar din preacunoscutul Trabant pot sa faca un Veyron , daca da , il cumpar io :D
|
Quote:
stai linistit, k ti l vindea la pret de veyron sh original ;));) |
au vrut si oamenii sa creeze ferrari-uri proprii:))
|
tot respectul pentru ei: intotdeauna exista un prost mai mare decat tine. important e sa-l gasesti ( si sa-i vinzi un faras la pret de ferrari) ;)
|
Quote:
|
lasa, mai "greseste" oamenii, nu-i bai :)
|
Quote:
|
Quote:
oare cati ani le`au dat ? :)) sa se sature de copiat :) |
Kituri dinastea se fac peste tot, dar macar nu le vind ca fiind autentice.
|
Multe din Buc sunt asa cred astea de la baieteii care par de 16 ani si sunt la volanul unui asemenea bolid....
Oricum nu pot copia o legenda se vede de la o post ca e contra facuta!! Rusinica bine ca ia prins politia!!! |
Intr-adevar , exista si in Bucuresti o replica de F40. Am vazut-o acum vreo 4 ani pe strada si m-am apropiat imediat , pacalit de aspect , sa vad motorul. cand ma uit in spate , pe haion avea plastic negru , nu transparent ca la original si prin el de abia se vedea un motoras pierdut in fundul compartimentului , ceva mic in orice caz. Apoi am vazut masina la targ : Replica Ferrari F40 pe platforma Pontiac.
Deci baietii exista de mult timp daca este vorba tot de astia. |
cert e ca ieseau bine
|
<script type="text/javascript" language="javascript" src="https://www.220.ro/embed/57633"></script><script type="text/javascript" language="javascript">play_57633(450,390);</script>
|
Desi niste falsuri parerea mea ca au iesit destul de bine :D
|
masinile se vindeau pana la 50000 euro asta ia si dat de gol ca vroiau sa vanda ferarri vechi care originalu costa peste 100.000 euro la doar 20.000 euro
|
ce sa faca si ei de plictiseala :)) s-o fi tepuit vreun fraier? =))
dar inseamna ca au lucrat in domeniu, ca nu cred ca ar putea oricine sa falsifice ferrari :D |
la cum arata masinile nu cred ca le-a facut vreun dulgher :))
|
oricum au mai fost unii din polonia parca care au facut dupa poze spion publicate pe internet un slr mclaren cu 4 sau 5 luni innainte de a fi lansat oficial pe piata.
ei se plimbau cu 1 luna innainte fara greturi. l`au facut dintr`un nissan nu stiu de care. |
l-am pus eu pe undeva ... cum sa iti faci propriul tau slr ;)
later edit http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531&page=1 |
bai las-o dracului, ce-au facut aia din rahat bici si mai si pocneste !!!
deci cum arata "slr"-ul ala... incredibil... |
Exista un domeniu unde replicile sunt chiar necesare, si acela e domeniul cinematografic :D daca intr-un film trebuie sa apara un accident in lant cu Ferrari-uri, cel care va folosi masini originale ca sa fie distruse merita impuscat in... alta parte decat capul, ca sa nu moara prea repede :) niste replici se pot "consuma" fara probleme
~Nautilus |
slr-ul a iesit foarte bine, mie unu imi place !
|
macar aveau curajul sa faca asa ceva;)erau destepti
|
:)) si mai fack romanii golf 2 din olcit;))
|
Hmmmm ... Le Iesea Chiar Bine Treaba ... !!! Si Cum A Mai Zis Cineva Pe Aici: " O Legenda Nu Se Poate Copia "
|
Quote:
|
astie trebuiesc bagati la puscarie...k si sobolani de la noi de au...s 350 sau s 500 isi pun 4 tevi sau doar emblema amg pe masina...
|
nici nu sau fabricat atatea M`uri si AMG`uri cate sunt la noi daca e sa te iei dupa toti looseri care isi pun badge`uri aiurea
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning