![]() |
Re: R.I.P., Boyd Coddington (1945-2008)
Rest In Peace... and may The Lord have mercy on his soul...
|
Re: RIP Boyd Coddington...
OMG! Chiar nu-mi vine sa cred... asta e... primul om mare mort in 2008. RIP!
|
Quote:
|
Rest In Peace !
|
incredibil... ieri doar ce am vazut un episod la tv in care au construit o masina pe care au dedicat o lui roy care tot asa murise .... RIP mare pierdere..
|
Dumnezeu sa-l ierte
|
auuu,ce pacat.chiar era o placere sa-i urmaresc emisiunile.Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Am vazut fiecare episod din emisiune,nu o data ci de cateva ori ...
Sa ii fie tzarana usoara...! O mare pierdere, un om mare ... |
Mai trebuie sa mai spun ceva cand am vazut R.I.P. BOYD CoDDington m-a cam luat cu frisoane ,era unul din constructorii mei preferati de masini , in oroce caz Dumnezeu sa-l ierte And may God Bless his Soule !!!
|
Cand am citit nu'mi venea sa cred:(RiP
|
Pacat de el.... era cel mai mare artist in hod-rod, si acum 2 ani s-a stins si nenea ala batran care lucra in atelier...:( Dumnezei sa`i odihneasca...si sa se bucure de acolo de sus de creatiile lui....pacat...:((
|
ce pacat,nu trebuia sa moara asa tanar
|
era unul dintre cei mai mari constructori de hot rod din lume...urmaream foarte des emisiunile pe Discovery cu el...R.I.P.
|
:shock:....nu-mi vine sa cred...R.I.P...:sad:
|
de ce ei de ce???? intrebare fara raspuns stiam de ieri da nu am gasit nimic despre cauza, si nimeni nu zice nimic e greu de privit o poza ramane un mit ramane o legenda raman o multime de masini dumnezeu sa-l aibe in paza alaturi de bunul sau prieten ROY. TRIST si iar DE CE EI?
|
:sad:R.I.P ..........era o persoana kre vroia sa fak totul perfect shi ii reushea,kiar dak avea nishte persoane pe langa el kre mai mult se "juku" dekt sa munceask.Asta e viatza,nedreapta in privintza unor oameni.
|
Rest in Peace...
|
Rest In Peace. Respect for ever!
|
Pacat, mare pacat, asta dovedeste cat de c***a e viata!
Sa speram ca firma n-o sa moara niciodata, oricum gasim spiritul lui in toate creatiile sale existente si asta e cel mai important lucru care ne va aminti de Dl. Boyd Coddigton! R . I . P . |
mereu i'am urmarit emisiunile...si chiar imi placeau masinile care ieseau...:-P pacat mare pacat..Respect R.I.P. :cry:
|
a fost numit regele hot-rod-urilor pentru ca asta si era,nimeni nu a reusit sa creeze asemenea bijuteri ....bijuteri e putin spus........... nici inainte si nici acum dupa moartea lui indiferent cum o sa ii cheme,Boyd Coddington a fost unic,a fost tatal hot-rod-urilor
din pacate numai cei buni si care merita sa traiasca, dispar R.I.P |
Mare om, mare artist. Dumnezeu sa-l ierte.
|
pacat, chiar imi placeau emisiunile, mai ales cand se lua de ala gras :lol: BEAR :lol:
R I P |
Cum a spus si DONU', toti suntem datori cu o moarte...mare pacat!o peirdere inegalabila pentru lumea pasinatiolr de masini "la comanda".
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
Greu de crezut...dar adevarat :sad: R.I.P
|
dumnezeu sa il aiba in paza. R.I.P.
|
oamenii buni pleaca intotdeauna dintre noi....R.I.P. Boyd,
|
Sa stins din pacate o legenda a hot road-urilor!!! Mare pacat!! R.I.P Boyd Coddington
|
R.I.P. si eu ma uitam adesea la emisiunile lui...era tatal lor...pacat
|
am urmarit cred ca o mare parte din emisiunile AHR si imi placeau la nebunie... foarte trist ....
|
Nici mie nu imi vine sa cred... era cu adevarat regele hotrod"-urilor:tears:. Nu cred ca va mai exista unul ca el :no:
Rest In Peace, Mr. Boyd Coddington!:cry2: |
Pana la urma se stie cauza?
RIP |
R.I.P. life goes on. ;)
|
"Whenever there are clouds in the heavens we`ll know it`s you showing god how to do a great burnut"
|
R.I.P..........ce masini a iesit din mana omului asta.........
|
Respect !
Dumnezeu sa-l odihneasca ! |
Boyd a murit in spital. Avea diabet iar in urma unor probleme medicale a fost operat, au aparut ceva complicatii post operatorii si din pacate nu a mai rezistat :(
Nu a facut mereu numai lucruri bune, ca orice om are si partile lui bune si rele, nu multi stiu ca a fost cautat de fisc pentru frauda [ toate masinile create de el erau considerate obiecte de antichitate reconditionate si nu aveau nevoie sa treaca echivalentul RAR-ului romanesc ]. Oricum, este un personaj marcant al universului Hot Road. La fel ca si voi am urmarit toate emisiunile American Hot Road, din unele am mai invatat cate ceva, iar in altele am urmarit pur si simplu cum se face o masina de la zero. RIP BOYD CODDINGTON! |
R.I.P. Boyd Coddington, a fost unul din stalpii industriei si custom`ului in materie de mashini si tuning :(
|
Dumnezeu sa-l odihneasca.... imi place la nebunie american hot rod..... pacat. mare pacat
|
R I P
Mie imi placeu emisiuniile lui si ceea ce facea , acum asta este .. R I P |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning