![]() |
Re: O zi din viata unui emo kid
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SA BATEM NISTE EMO!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!! Ce tare e......FOARTE ADEVARAT!!! Se umple Romania de gay din-astia! E plina scoala de ei! Emo is aia...emotional kids...fete facute cu creion negru la ochi, fata de moarta si de mops trist, unghii negre, haine negre combinate uneori cu roz, freze freaky, gabe rau...umbla cocosate, au ghiozdane pe umar pline de insigne, deseneaza pentagrame, au tendinte sinucigase, se imbata ca sa uite de ,,durere" si apoi se taie pe vene(in opinia lor e COOL sa faci asta).....Baiatu Emo.....FREZA DE POPONAR, HAINE POPONAR, ADIDASI DE POPONARI, PIERCING IN LIMBA DE POPONAR etc.
am un vecin emo....azi mergem sa-i aruncam pungi cu ra...t pe geam! Il rapim, il legam de scaun, ii punem muzica rap si hip-hop, rock normal(nu tokyo hotel din-acela pt. poponari) si ii dam sa se uite pe Playboy(ei se uita pe Mens Health). Asa speram sa-l exorcizam si sa-l readucem inapoi cu picioarele pe pamant...:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
eu n'am nimic cu ei, decat manelarari mai bine emo!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt niste tru gay. m-am saturat de astia si fenomenul ia amploare
|
is penali rau tare astia frate.. pe mine ma dispera..
|
bai...ma dispera copilele astea de le vad pe strada...ce retarde frate....vai de capu meu , se duce dracu lumea de rapa fratilor. :|
|
http://www.emo-kids.ro/ :):):):)
http://www.emo-kids.ro/forum/viewfor...afe93e030ada7f nu va abtineti:) |
ce oameni doamne... ce e pe forumu` ala... caterinca genetica =)))
|
Quote:
asteapta sa vina sezonul si apar " sezonisti " cei care vin la sala 1 luna ca sa moare femeile dupa ei vara :) |
ce dracu' cauta aia la sala??? sa traga fiarele de ei ??:lol::lol:
|
bai, eu sincer va consider niste oameni rai, radeti de ei inutil, nu o sa-i puteti intelege niciodata cu adevarat.
defapt, daca ma gandesc la ce le faceti cu raspunsurile astea, imi vine sa plang. nu mai pot scrie, am ochii plini de lacrimi, iar tastatura mea neagra, cu litere negre, in forma de pentagrama nu-mi da voie sa disting literele. nu mai suport viata asta, cu oamenii rai care nu inteleg sentimentele pure. ma duc sa-mi tai venele, nu mai stau cu voi, viata e dura. p.s.: ma intorc repede, dupa ce-mi tai venele am programare la stilist, imi dau unghiile cu lac negru, si-mi tatuez semipermanent trei insigne. |
nu taia mah venele, lasa-le sa creasca. du-te intr-un colt si plangi. te vei simti mai bine dupa asta.
|
|
:workout::D :D :D am intrat si eu pe forum-ul de mai sus,nam nimic cu ei dar sunt patetici.nici macar nam avut rabdare sa citesc pre multe dar vorbesc emokids-ii intre ei. numai dealde "tru" peacolo. numai cat ma gandesc ca noi suuntem ultima generatie de oameni normali. am fost si eu o data in bucuresti in tineretului si acolo nu pot sa zis ca am vazut o fata frumoasa si buna sum e in brasov din 5 in 5 minute. dar asta e spre sa nu mai dureze mult super generatia asta. in rest despre tuning.... TRU
|
Quote:
|
rod unghiile.... vezi ce imi zici :( PLAY...tokyo hotel
|
Quote:
|
multumesc, daca plangi impreuna cu mine esti tru si tu
|
:)) ma o sa va intre in cap tru asta si o sa`l zicetzi din reflex la un moment dat:)) eu am impresia ca e contagioasa treaba asta. numai intru pe topicu asta.
|
espinoza, si tu ma faci sa plang, ne calci in picioare sentimentele cu duritatea si acuzele tale. nu esti tru
|
www.emo-kid.ro .. parca asa era sau emo-kids.ro ia incercati :)
|
e http://www.emo-kids.ro/ iti spun eu sigur :lol::lol:
let's make them cry :D:D:D |
LOL =)))))))) astia-s criminali :)))))))) Emotionatii astia de copii :)))))))))
|
:cry::sniff::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2:
|
Quote:
|
bai fratilor sunteti cei mai tru.. :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
Quote:
|
Hahahahah. Cat de trist e ala... Emo = PENAL :(
|
am trecut de 1 mai prin vama ... pacat ca nu aveam camera la mine erau numai exemplare "rare" de emo kids ...
|
N-ai sa vezi prea curand exemplare vero de EMO in Romania... n-au talentul celor din afara! :)
|
Quote:
|
Daca ati avea rabdare sa cititi comments de la post-ul lui Arhi,va garantez ca veti rade cu lacrimi :D
http://www.arhiblog.com/valul-emo-kids/ ..cu toate ca mi-a luat cateva minute bune sa descifrez commentsurile venite de la EMO kids :lol:. Acesta ar fi un exemplu: Quote:
|
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...a-sinucis.html
inca un copil mort din cauza unui idiot de "curent" daca ati avea putina rabdare sa urmariti emisiunea de azi a lui mircea badea, ati vedea o parere tare misto despre emo kids (citat, printre altele: emo astia "e" tot un fel de manele, da' mai altfel) foarte tare link aici: http://antena1.ro/index.php?page=web...e=show&item=10 |
a mai spus Badea o chestie desteapta,pe vremea lui Ceausescu uram uniforma,pentru ca era impusa,ne indobitocea,acum ne indobitocim singuri prin adoptarea unui tip vestimentar,printr-o anumita freza sau prin aceleasi sentimente.asta e evolutia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning