![]() |
inca nu au aparut pozele!
! |
frate sper sa nu se supere AML-u pe mine dar...
neonul de la el din masina e nasol rau! nu e genul meu deloc! e prea la vedere! cei care stau in spate cred ca vad numai albastru si ata! nimic altceva! si el cand se uita in oglinda retrovizoare tot albastru! astea din cate stiu eu (si cum imi place mie de altfel) se pun (neoanele) undeva ascuns astfel incat sa se vada doar albastru nu si neonu! dar asta e important sa ii placa lui!!! pana la urma nu e masina mea! |
oricum dupa cum v-am spus am dacie!
dupa parerea mea pe dacie cerl mai bine e s-o lasi cat mai simpla! eu asa o am cel putin! bine acum gusturile nu se discuta! eu astept sa imi iau masina mult visata si acolo o sa iasa frumos! o sa vedeti voi! pana la vara o sa aveti o mare surpriza! vreau sa merg la vara la mare cu noua mea masina! |
poze bogdane!
|
<momo> ce poze?
nu stii cum arata o dacie cu zambetu lu iliescu? |
Quote:
|
Mie unu imi plac neoanele lui AML :D
|
Re:
Quote:
|
Momo te-ai intors ?? :D
|
sal new aici
2 Attachment(s)
:))) sa stitzi de ce sa va feritzi :))))))
|
4 Attachment(s)
next
|
Re:
Quote:
|
<DragosATJ>>>
ce renault e ala fuego? :?: :?: :?: |
Pe cand si noi la o bere momo :peace:
|
Re:
Quote:
sa inteleg ca esti din Ploiesti,ca la Location scrie Student :P :D |
Dap Renault Fuego 2.2 este
Dap mercic bine vam gasit...din Ploiesti sunt!!! |
sanatate si sa ne vedem la un suc! :lol:
Quote:
|
|
tng-ule poti sa faci ceva din ele? m-ar interesa niste jenti, geamuri fumurii si niste dungi pe ea.
|
3 Attachment(s)
dupa cum am vorbit si asta seara...o sa incerc.
:!: nu mai pune pozele cu redirectionare :!: pune-le prin atasament aici,sa le vedem cu totii mai usor despre pozele astea vorbeste :arrow: |
E Peugeot deci imi place la nebunie nu conteaza ce model e :peace:
Momo pe cand ceva la exterior ca de restu am vb noi ceva si stiu ce poate bestia :twisted: |
momo
vezi ca i-am rugat pe baietzii de la design sa-ti \"prepare\" masina. sa urmaresti topicul asta :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=615 |
Re:
Quote:
mersi frumos, tng. cu tresele cum ramane? le faci tu? |
3 Attachment(s)
uite-te...
mici modificari am prelungit capota peste faruri,e mult mai misto asa,ti-am scos emblema. si asa poate o vei face,schimba mult,o face mai agresiva. cu trese nu pre` ii sta bine..parerea mea |
mersi mult omu... parca arata altfel :lol:
|
2 Attachment(s)
utie de unde mi-a venit idea cu tresele
|
5 Attachment(s)
mda..
ti-am pus mai multe modele ca sa-ti faci o parere destul offtopic :) |
Ma baieti de abia m-am intors va salut si Momo am inteles ce vrei tu mult succes o sa incerc sa fac si io o varianta :D .Poate imi iese ceva.
P.S.:Imi place mult al doilea set de jenti buna treaba tng-ule :wink: Peugeot Rullz :peace: |
momo sa arunci o privire si p`aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=630
|
mersi frumos tng-ule! dau o bere sau o plimbare? :D
|
Re:
Quote:
|
<momo > sparge pusculita si fa o ca una din pozele alea :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Ar fi super marfa :twisted:
|
Momo pe viitor ptr. masina ta poti sa te interesezi si paci ---http://www.ecosse-peugeot.co.uk/products.asp?app=309&category=Bodykits----- Sper sa-ti placa mie mi-a placut ce am vazut am facut chiar si un topic la sectiune Peugeot :peace:
|
Re:
Quote:
|
:peace: :peace: :peace:
|
Si eu pe aici in caz ca se face prezenta
3 Attachment(s)
Sper ca nu v-a suparati ca nu am masina in ro ci doar motor, dar si eu sunt cu masinile dar nu am varsta necesara sa conduc una in romania :D
Nume:Cristi Motor:Honda CBR 125R Varsta:17 Inaltime:180 Ochi negri :lol: Elev la Caragiale Localitate: sunt din Pl Este al 2-a post al meu nush daca am scris bine :wink: Am aflat de forumul asta de la T@zMania pe el sa il tragetzi de urechi:) |
ai scris bine
ultima poza este chiar faina |
pozele sunt facute de mine,ultima e facuta la 130km/h....din ''bestie''.momo nu te sprinde ma ca nu a zis de noi ca eram jaloane,a zis doar de tine :wink: :lol: .......
|
2 Attachment(s)
Hop si eu!!
Am dat o fuga in Canada am stat acolo o luna si am dat si de permis pt masina acolo se da de la 16 si in luna in care am stat acolo vreu sa zic ca numai la volanu masinii lu taicamiu am stat :D Masina este un Chrysler Intrepit an 2002 cu motor de 3.2 v6 24 de valve si cu 250 de cp |
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning