![]() |
Droopy ce nr. ai la masina ??
|
momentan nu mai am masina este radiata... s-ra putea sa imi iau alta..!:)
|
Aha okas !bafta sa-ti gasesti alta masina ! :wink:
|
Re:
Quote:
|
mda.. am gasit cateva.. dar mai astept..:)
|
Inca mai cautzi ursuletz? :twisted:
|
manson esti rocar?
zine eva despre tine , ce masina ai ? carnet? |
Re:
Quote:
fara suparare manson dar cand am vazut sincer ca nu m-am putut abtine. |
lol
|
ya sa nu va mai luati de rockeri mah !!! :x
am fost si yo candva cu rock`u pana sa apara obsesia cu masinile :D |
pai stai ma ca puteai sa fi rockar pasionat de masinii asa cum sunt si manelisti pasionati.acuma nu conteaza ce esti dar am pus si eu o intrebare
|
un nou maniac spulbera ploiesti-ul :lol:
de cateva zile a aparut o super nova bleu-marin la nr SSS cu fff mult bass cine stie mai multe despre ea sa nem zica si noua :) |
Re:
Quote:
|
looooooooooooooooooooooooooooooooooooool momo loooooooool
|
care intreba de mine?
sunt rocker da nu rocar .... nu am nimik cu manelistii da ... unii sar gardu si ma streseaza apropo de busateni acum am venit de acolo si fratilor ...gagici .. pe alese si masini l fel |
mda.. sa nu ne abatem de la topic
|
unde sunt banii sunt si fete
|
asa o fi..
|
Nu ca \"asa o fii \" sigur asa e :lol: Garantat unde sunt masini sunt da unde sunt motoare cel putin sunt si mai multe fiecare viseaza sa zboare pe 100 de cai albi :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ce mah nu e asa :lol: :lol: :lol:
|
Vorbeam ieri cu momo cine e mah ala cu bora aia bleu PH-xx-ACD parca stiti careva ceva de el :?
|
este Claudiu un baiat del l Politzie ( inamtriculari) care locuieste in Baicoi.... a avut numa BMWuri pana acum .. ursi... Bora la costa in jur 10.000
|
Belea masinuta vb si cu tng-u mie unu culoarea imi place la nebunie
|
Scuze vroiam sa zic ca vorbeam si cu tng-u si el avea aceeasi parere :wink:
|
am inteles .. np..!
|
Am gasit un site misto dati-va si voi cu parerea !mie mi-a placut mult
http://www.e39.de/indx.html :evil: :evil: |
Re:
Quote:
mdah... vanzari second hand din germania? tare rau site-ul n-am ce zice. :evil: |
www.mobile.de site german auto
am ramas masca cand am vazut ce preturi sunt acolo :shock: un fel de autovit la noi :P www.*********** |
mai esunt si altele ca www.mobile.de sau www.autoscout24.de
|
Special pentru Twwety
Mai poate ai timp si iei si tu pozele alea ca am si eu nevoie sa ma dau mare :D poate ai timp asta seara sa imi dai si mie un email cu ele si sa mai pui si tu katecva pe forum sau sa pun eu? da si tu un raspuns :wink:
|
Fantoma cui i te adresezi..!
|
Uitate si tu la post subject k scrie akolo :)
|
eu tot nu am inteles.. :roll:
|
vrea sa spuna ca a scris la \"subject\" cui ii este adresat msj`u(atunci cand compui mesaju , unde noi, de obicei nu scriem.. :roll: )
fantom@ alta data fi mai explicit te rog !nu lasa loc de intrepretari vezi ca am pus pozele |
got it...
|
@fantom@s@ deobicei ai un buton in dreapta sus pe care scrie \"quote\". foloseste-l cu incredere :twisted:
|
looool momo asta a fost tare
|
Cine mai vine pe 14 am vb aseara cu viorel(ph-70-dur) si a zis ca el s-ar putea sa se duca da acuma nush si eu s-ar putea sa mai ajung fiindca pe 11 plec la mare si s-ar putea sa ajung 8)
|
s ar putea sa merg si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning