![]() |
cool....
da pe un 1/4 mile run, ce viteza ai pe capat? |
Re: Cielo Gsi
Quote:
|
adu cielo ca ma dau eu cu el....ii arat eu putere
|
Ce misto, se mai trezeste cateodata vreunu' si mai scoate cate o perla...
Da-i frumos, e mai animat forumu' ... Nene, habar n-am ce invarti matale, dar de data asta ai postat degeaba... adica ca sa te afli in treaba... |
Hai mai baieti ca ideea nu este rea:)))
Punem cu totii bani si ducem Cielo lui Sebastian in Canada ca sa ii arete baiatul ca are masina mai buna .....ca a lui Sebastian. A venit Rolly 2 pe net.... |
no coment!
:lol: |
Lame... but nice. Ne mai delectam cu cate o \"perla\" de poet.
|
:D
ASAcum a cazut Camaro , cum a cazut FIREBIRED'u,cum a cazut PROBE Turbo,cum a cazut Corvetu , Asa o sa cada si baiatu cu Vdub ! :D :D :D !
Ati remarcat ca toate sunt americane :D ! In afara de muscle carurile care mai arata ceva restul americanelor nu sunt decat niste monstri cu gura mare simancatori de benzina ! |
Re: :D
Quote:
am vazut Camaro ala rosu care a paritcipat la Legal.......e un model slabut, aici nu vine nici drakyu la curse cu asa ceva.......care vine cu camaro, vin cu V8-uri, ala din pzoa era un V6, care probabil era automatica(cum sunt majoritatea) si alea sunt destul de lente(pt un amaro ma refer) deci e normal sa fii fost batut de multi...... Corvettu e foarte vechi, decapotabiul si automatic......nu prea ai ce sa-i ceri.....si aici astea pierd contra la micute Honda civic si Vw Golf modificate, fara interiore si cu cutii de viteze de curse, deci nici o surpriza ca cielo l-a batut sunt destule masini americane tari, nu-ti fa tu griji, cum e pontiacul lui stere VDub are un VW Passat care din cate stiu eu este masina Germana nu americana......este dynoed la 277fwhp........s-ar putea sa fie mai rapid ca Cielo, mai ales pe slickuri........ oricum, Vdub ar trebui sa aduca el masina in ro, ce treaba are sebi sa mearga la Vancouver cu ea, a fost cam aiurea cea zis dar anyway.... |
hi sa zicem... pe Vdub i-l iertam... da' yo tot is curios daca \"Vdub\" (numele) vine de la VW Golf 3 preparat de Dub Racing (acela bimotor)...
Camaro de-ala avea shi un preten... acum vro 5 ani... mashina consuma extrem de mult... iar performantzele nu erau prportzionale cu consumu' shi l-a vandut... aia e... da' totushi decand a cazut vetteu? Z-urile inca mai fac legea.... :P |
Quote:
nu stiu de unde vinde chestia cu Vdub......asa s-a impamantenic in america de nord la fanii VW, li se zice \"dubbers\" si la VW si Audi \"Vdubs\".....multi au mici aptipilde cu \"vdub racing\".....in montreal unul din teamurile de masini modificate VW/Audi se numeste Dubaholics.... |
Quote:
da oare de la ce vine Dub... probabil ca shi golfu ala 3 bi motor facut de dub raicng tot deacolo ishi trage numele... is tare curios :D \"Dubaholics\" suna mishto... |
Dub vine de la W...asta o stiu de la un cantaret de rap care-si zice WC si-i se pronunta in \"slang\" dubC...,nu de la noi...canta cu Nate Dogg..si Snoop..etc..
da in slang (jargon) asta-i prescurtarea de la W, sa nu pronunte w cum e normal cai prea lung |
Quote:
|
mkay...
merge explicatzia! :) |
nu are nimeni poze cu motorul lui sebastian?
|
pai nu inteleg de ce iti trebuie
e un 16v normal |
cum 16 v normal? pai nare 230 cp sau asa ceva de genul asta? :lol:
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
da asa e cata, dar arata ca oricare 16v de pe opel numai ca are bara din aya intre amortizoare, strut brace? ma rog nu stiu exact cum se numeste, si in stanga are filtru de aer |
Mda, nu cred ca ai ce sa vezi pe dinafara, in afara de filtrul de aer si eventual galerii schimbate (ca turbo stiu ca n-are).
|
acolo la filtru mai are asa o tabla sau ma rog ce e aya, impiedica aerul cald de la motor si galerii sa intre in filtru
|
pe mine mar interesa cum a adus motorul la 230 cp de la 150? :lol: :roll:
|
Eu nu stiu exact, dar daca te gandesti, chip+tobe+filtru+supape largite+axe cu came si trece de 200 lejer ...
|
are firme mari pe ea parca
are borla cap coada :shock: :shock: :shock: :shock: |
totusi este cam greu fara turbo sa ajungi la asa o puere nu ca nu cred :P
|
Nu zic ca e usor, dar cu turbo se ducea mult mai sus ... Varianta turbo a lui C20XE (motorul de pe Cielo ala) se numeste C20LET si are 204CP stock ... cu chip se duce 250+ CP, daca mai punem si alte modificari e pe undeva pe la 270-280, si asta fara sa te bagi in motor.
|
lol stiu ca varianta turbo exista pe calibra nu?204 cp nu ma prea pricep asa de bine la opel :P dar as este din ala se pot face mult mai multe :P
|
nu are motor de opel? din ala stock 150 de cai
gasesti pe vectra pe astra ,calibra nu?? |
Da, ala de 204 CP e pe Calibra si pe Vectra A 2000 Turbo (destul de rara). Vine numai cu cutie Getrag in 6 rapoarte si tractiune integrala. D-asta vroiam eu sa imi pun pe Kadett, da' nu gasesc unul ieftin :D.
Ala de la Sebastian e C20XE, se gaseste pe Kadett GSi, Calibra, Vectra 2000 si Astra GSi. E 2000 cm3, 16V si 150CP stock. |
cum sa fie stoc mey este modificat la ca 230 de cp :lol: :lol: :lol: dar nimeni nu stie concret ce a fost modificat :P
|
Stock e de 150CP :D, asta am vrut sa zic.
|
De unde stiti voi de fapt cati cai putere are Sebastian...m-ar interesa si pe mine serios???
Sa scoti 80Cp in plus la motor aspirant mi se pare si mie mult.......eu banuiesc ca Sebastian a golit masina la maxim si de acolo este masina rapida.....nu cred ca a investit asa de multi bani in ia ca sa aiba 230Cp. Cu exemple de genul Tobe/filtru si alte nimicuri care nu iti aduc mai mult impreuna de max.15Cp nu cred ca a ajuns la 230Cp. Ar fi bine sa ne lamureasca el ....parerea mea. |
Pai nici el nu are de unde sa stie exact cati cai are sub capota ... din cate am inteles eu cam asa a declarat, undeva intre 220-240 CP. Iti dai seama oarecum din comparatiile cu celelalte masini cam pe unde se situeaza ... iar la greutate nu cred ca are cum sa scoata mai mult de 200Kg de pe ea in nici un caz, deci cam 900Kg.
|
Din cate-am inteles, masina lu' Sebi kiar ar fi goala + modificarile pe care le are.
Opel Kadett GSi umblat rau de tot in el, stiu si eu, si avea in jur de 220 cp. http://www.geocities.com/craiova_rac...ut_Ranca_2.jpg |
nu stiu une scria aici pe undeva nu stiu ce topic era masina lui prezentata si scria ca re 240 de cp :P
|
Chiar in topicul asta, vezi pe prima pagina :D
|
de asta vorbeam eu.....una e sa scrie undeva,alta sa crezi si alta sa ai alb pe negru.....daca ar intra Sebastian si ne-ar spune exact ce a facut el atunci cred ca ca se va face ceva lumina.....
|
pai lasa ca poate o sa raspunda omul :lol: :P
|
\"Auto: Cielo 2000 cmc, 150 CP
Modificari: In primul rind pot spune ca am ales aceasta masina sa o prepar nu pentru a ar avea ceva in mod special, doar ca o aveam de noua si nu-mi convenea sa o vind la un pret derizoriu, masina fiind in stare foarte buna, prima data am intervenit la frane adaptindu-i pompa de Espero si etrieri de Astra 1.8i, apoi am umblat putin la motor reusind sa am un demaraj mult mai bun decit un Cielo de serie, mai bun decit cel cu 16v iar viteza maxima fiind in jur de 200km/h, dar nu am fost multumit asa ca am inceput sa-i aduc modificati majore. La exterior si interior nu am umblat foarte mult, la exterior i-am modificat capota fata facindu-i 4 prize de aer, prin una intra aer rece la filtru, alta raceste admisia, iar celelalte doua scot aerul cald de sub capota, peste vopseaua originala i-am aplicat autocolante obtinand un model ce scoate in evidenta sponsorul meu (UTI si Cobra Security), am umblat la suspensie coborind masina prin montarea unui kit complet de suspensie H&R, franele sunt cu disc fata + spate, jante de aliaj R&Hpe 14 cu latime de 6j, iar anvelopele sunt 195/14. Geamurile laterale sunt fumurii. La interior are montat un scaun de curse MOMO, si un volan de Opel sport. Motorul este unul de provenienta Opel de tip C20XE, motor ce a fost pus de fabrica pe Kadett 2.0 GSI 16v, Vectra 2000, Astra 2.0 GSI 16v, avand 150cp(110kw). In interiorul motorului nu s-a umblat deloc, doar la accesorii, chiptuning, filtru de aer de tip admisie directa K&N conic, esapament Borla inox fara nici o toba, fapt ce-i asigura un sunet foarte puternic si absolut superb. Cutia de viteze este putin modificata pt a obtine rapoarte ceva mai scurte, este un F20 in carcasa si cu diferential de F16. Particip la cursele de acceleratie viteza legal organizate pana acum doar pe aeroportul Baneasa si am castigat mereu clasa de pana la 150 cp si am luat locul doi la pana in 200cp. Deocamdata cam atat pot spune despre masina mea. asta era acum cateva luni bune... \" Iacata ce scrie pe un forum romanesc destul de vizitat. User-ul este \"to_the_limit\" |
Hehe, va dati seama si voi ca fara umblat in interne nu se putea ajunge la 240 CP.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning