![]() |
Re: b-18-efs
io cred ca ai muschi dezvoltati bine la maini cu volanu ala :D ce bine e cand faci parcari. ok is masinile bafta la ele
|
Quote:
boteazo si tu altfel:drunk::hahano: |
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
|
Quote:
st obisnuit cu volanul radu:D |
sa nu va luati la bataie....................=))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
mi se pare cea mai mare tampenie sa-ti botezi masina.ce dreaq fratilor masina nu e caine,pisica ,papagal sau cine stie ce animal sau om sa-l botezi!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
treaba ta dar lu Lucyka nu o sa-i convina,noi pe aici pe forum de ai lui am auzit prima data de ZAMBILIKA.acu poti sa-i zici cum vrei ca si pe mine poate ca ma cheama ca pe tine.
dar gata cu OFF-ul ,hai sa vb de masina!!!ai mai facut ceva la aia de e in lucru?. |
deocamdata nu am mai facut nimic pt k nu am c imi trb:sad:,$$$$:sad:.e greu s ai 2 masini si sa t usuce d bani..da asta e:D
|
3 Attachment(s)
B 44 NSH se va vinde!!:cry:pret 1000 euro...se va trece la cva p injectie:yes:
|
5inci
ce ai zis u tu de mine cu ce am scris pe usa borla dar ce ai u pe faruti in fata e ceva aiurea rau...ala e scoci dala la 3 mi ?
|
le-am dat jos d mult;)decat doua zile au stat p faruri,am vr doar sa vad cum arata...da la tine p usa e prea d tot:lol:
|
Quote:
|
unde sa intru?:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
astazi mi-am luat o bara stabilizatoare si o sa o pun peste aia care e deja p masina,am inteles k o sa fie mai stabila un pic...aja e?cine mai are?e vreo diferenta cu 2 bare stabilizatoare? |
bineinteles e mare diferenta da e important sa ai camera intre ele ca altfel or sa troncane shi iti shi niste bielete de tip nou ;)conteaza shi puneti shi pe spate duble o sa vezi atunci :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
:arrow:poze noi...ce parere aveti?:-)
|
Quote:
|
mha mie unu imi place...nu pot sa zic k e cn stie ce:rolleyes2da nah...:Dvin chiar bn dungile...iar spatele nuj...vreau sa gazez cu negru triplele,decat partea d sus..si sa speram k vine si o finala smechera:D.si ar mai fi destule,da nu's bani suficienti:|
|
6 Attachment(s)
carutzele mele si ceva cumparaturi pt ele..8)
una va fi neagra si alta alba..:shock: una d noapte,alta d zi...8) :D:D nu mai e mult nici pana la permis:D:D |
Quote:
bafta si astept ziua in care o sa vi singur dupa piese ..... sau macar sa ma plimbi si pe mine :D te pup |
Quote:
|
5 Attachment(s)
d cand n-am mai postat p topicul meu...aiurea:D.iata si c am mai facut intre timp la una din masinile mele...;)
Am curatzato bn,i-am dat 2maini d grund si 2 d antifon la aripi,contra aripi,etc...si o tentativa cam nereusita d prelungit capota p faruri cu fibra d sticla:D...sa vedem c o iesi:rolleyes2 Merge cam greu treaba...dar asta e,incet si bine:-) |
Noutati ceva ?
|
Ai mai facut ceva la vreuna din masini? :)
|
Re: B-18-efs
2 Attachment(s)
deocamdata nimic nou k nu prea am avut timp de ea si nu prea sunt bani:rolleyes2.am vopsit'o acum 3 sapt partial(doar botul masinii).dar am scurs'o pe la aripi pt ca m'am grabit si trebuie sa le revopsesc:sad:
capota nu am vopsit'o ca nu mi'a iesit prelungirea:| zilele astea sper sa o termin.. sper :D Cealalta masina sta linistita la garaj:D |
De ce zici ca nu ti-a iesit prelungirea? Din poze nu se vede nimic rau sau deplasat.
|
din poze nu...dar s'o vezi in realitate.arata naspa rau...cred ca o sa le fac din tabla sau nu o sa le mai fac deloc:|
|
Quote:
spor in continuare la masini, bafta. |
2 Attachment(s)
stiu dar nu am avut de unde sa iau...asa ca tot cu un ciocan tzapan si o surubelnita am rezolvat problema8)
am rezolvat si la cealalta masina problema cu fumul si rateurile si toate cele... astazi am fost la un mecanic smecher8)(adica la unchimiu):D carburatorul parca avea noroi in el cand l-a desfacut:lol: axul de la delco avea joc in el ia reglat tachetii... iar acum merge beton8)trage motorul de nu e adevarat:shock: |
pai o presa de bucsi poti sa iti faci din niste saibe , un surub si o teava..
|
1 Attachment(s)
ceva mai sofisticat :)) ambele le-am luat cu 50 de lei, nu mi se par scumpe. :D
|
ms pentru schite.tu le'ai cumparat din magazin presele sau de la cineva care le'a facut?
|
asa ceva nu gasesti pe piata, eram intr`o zi la un pr mai invarsta la atelier si pe acolo vin multi dinastia si poti sa gasesti fff multe numa bani sa ai...:)cu 50 de lei ama2 ;) mai ramane sa imi scot bani :)
|
6 Attachment(s)
:arrow: colectia toamna iarna...
|
imi place eleronul de pe luneta :D de unde l-ai luat?
|
eleronul l'am cumparat din Mioveni de la un magazin de piese auto...am dat vreo 200 de mii anul trecut.
|
eu am tot cautat prin alba si nu am gasit... daca mai gasesti unul, te-ar deranja sa mi-l trimiti prin curier te rog?
|
pai nu stiu...la Mioveni am fost sa'mi iau piese pt motor nu stau acolo sau prin imprejurimi.cand o fii sa ma duc prin targ la vitan si gasesc te anunt.;)
ps:daca vrei imi poti da un pm cu id'u tau si vb... |
All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2025 4Tuning