Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   cat pot sa-mi iau pe masina asta?? (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/6875-pot-iau-masina.html)

cosmineloo 31-08-05 11:23

io zica ca potzi sa iei niste bani pe ea! dar nu sume exagerate. mashina e alba sau albastra?

B-69-TAU 31-08-05 11:26

sincer motorul merge super bine are o viata in el de zici ca nu-i adevarat si nu are f multi km crezi ca sunt multi 73de mii? din anul 98???
a daca tu mergi cu masina prin curte sau prin garaj inainte inapoi cred si eu ca este mult rau!
in final vreau sa-ti spun ca daca vreai vino sa vezi masina pe la victoriei ca eu mai mult acolo stau seara cu baietii si sa-mi mai spui tu mie odata pretul asta ca cu o mie de euro nu iti cumperi nici macar un olcit!

B-69-TAU 31-08-05 11:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cosmineloo\"
io zica ca potzi sa iei niste bani pe ea! dar nu sume exagerate. mashina e alba sau albastra?

verde in picatele cacani!!!
chiar nu se vede sau vrei sa faci posturi aiurea???

cosmineloo 31-08-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-69-TAU\"
Quote:

verde in picatele cacani!!!
chiar nu se vede sau vrei sa faci posturi aiurea???

eram doar rautacios.... albastrul ala strica toata treaba. cred ca ar avea mai mult succes simpla.

needBrain 01-09-05 02:01

ce draq mah,sunteti toti obsedati de albastrul ala??????
omu v-a intrebat cam cat ar lua pe nu daca sa mai tina sau sa scoata dungile.in fond ala care o cumpara poate sa le scoata
MARE FILOZOFIE

no offence

cosmineloo 01-09-05 09:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
omu v-a intrebat cam cat ar lua pe nu daca sa mai tina sau sa scoata dungile.in fond ala care o cumpara poate sa le scoata
MARE FILOZOFIE

no offence

tu potzi sa discutzi de angelina jolie fara sa te referi la buzele ei? si mie imi sar in oki dungile alea. so.....shoot me!

B-69-TAU 01-09-05 11:02

Re:

Quote:

Quote:

MARE FILOZOFIE

no offence

tu potzi sa discutzi de angelina jolie fara sa te referi la buzele ei? si mie imi sar in oki dungile alea. so.....shoot me!

nu frate dar are dreptate, nu am intrebat ce parerea ia de dungile mele pe masina, am dat niste date cu ce are masina pe ea si am pus o intrebare simpla! dar se pare ca nu stie nimeni sa raspunda la intrebarea asta! oricum vad ca vrei sa faci cat mai multe posturi ca sa cresti in grad asa ca nu te mai bag in seama!
si cand mai scrii ceva undeva ai si tu grija ca ceea ce scrii sa aiba leg cu subiectul topicului! :idea: :idea:

cosmineloo 03-09-05 23:03

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

MARE FILOZOFIE

no offence

nu frate dar are dreptate, nu am intrebat ce parerea ia de dungile mele pe masina, am dat niste date cu ce are masina pe ea si am pus o intrebare simpla! dar se pare ca nu stie nimeni sa raspunda la intrebarea asta! oricum vad ca vrei sa faci cat mai multe posturi ca sa cresti in grad asa ca nu te mai bag in seama!
si cand mai scrii ceva undeva ai si tu grija ca ceea ce scrii sa aiba leg cu subiectul topicului! :idea: :idea:

da si daca o sa cresc in grad o sa iau salariu..........dar pun si eu o poza cu o pisica si intreb ce parere avetzi de fotograf? so........dungile sunt evidente nu faptul ca ar putea fi de vanzare. si avand in vedere ca l-a fiecare post de-al tau vad si dungile pt ca apare si masina.......nu e de condamnat.pe masina nu scrie DE VANZARE dar dungile sunt cat CHINA.........ar spune cineva!

B-69-TAU 03-09-05 23:10

gata frate poti acum sa incetezi cu criticile despre dungi ca incepand de astazi nu mai exista! da le-am dat jos, pe TOATE! radeti, glumiti dar inca ceva sa mai stiti ca nu le-am dat jos ca asa ati vrut voi ci ca imi scot manerele de la usile de pe spate si mai trag putin de capota peste faruri ca sa nu mai pun ploape!
luni dimineata la 8 o bag in service sa-mi curete toata masina de rugina! oricum multa nu are dar am zis ca vine iarna si sa stau fara griji!
mare diferenta nu va fii dar voi sta mai linistit cand o voi vinde, oricum masina merge super bine, are motorul o vata in el de nu-i adevarat, toti mecanici mi-au spus asta!!
deci gata si discutiile despre dungi ca nu mai sunt,ok? :(( :((

steaua23 03-09-05 23:42

am avut o dacie berlina. era din noiembrie 99, cu 21.000 de km reali, 4 boxe + cd player panasonic, arata si mergea bine pt ceva din clasa ei, si am dat-o in iarna cu 90 de mil.

cosmineloo 04-09-05 08:14

felicitari pt dungi!!!

B-69-TAU 05-09-05 01:01

da merci, acum ma gandesc sa-i schimb culoarea s-o fac mai misto!

cosmineloo 05-09-05 08:43

Re:

Quote:

da merci, acum ma gandesc sa-i schimb culoarea s-o fac mai misto!

pai si o mai vinzi daca o vopsesti?

B-69-TAU 05-09-05 12:17

da dar asta cred ca se va intampla la anu' in toamna!

tuner 11-10-05 02:40

Re:

Quote:

:arrow:

da totusi asa de curiozitate ce fac difuzoarele alea pe usa de la portbagaj????? ca nu cred sa aiba cutie de rezonanta sau ceva de genu ????

B-69-TAU 11-10-05 02:47

nu aveam unde sa le pun si .... oricum le scot ca m-am jucat cand le-am pus acolo! cei drept ca arata bine acolo dar nu sunt bune de nimic, doar de inalte atat!

florian_op 22-10-05 23:55

IO ZIC K POTI SA-TI IEI GANDU K O POTI VINDE !!!! CIAO

B-69-TAU 23-10-05 01:31

numai din partea unuia ca tine poate sa vina un asemenea raspuns!!
CIAO! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LKS 29-10-05 11:30

frate io zic sa tzii mashina...ca probabil n`o sa gaseshti pe nimeni care sa iti ofere un pret bun...bine....ca nu e ditamai firma de mashina...dar trebuie apreciat cat ai muncit la ea....shi putzini sunt aia care apreciaza...asha ca tzine`o pt tine...ca sa ai cu ce te lauda :D

aly20 11-01-06 00:30

...auzi tu..130 mil....c dreaq ma...ai fost in targ vreodata?...iar dungile sunt tiganie curata...si pt bicicleta sunt demodate...

Kasp3r 23-01-06 21:32

este mult 130...eu am luat o dacia din 99 exact cum a iesit din fabrica..si am luat`o la 72 mil..deci u la cati bani ai mai bagat in ea..poti sa o dai cu maxim 110 la 130 de mil iti iei SuperNova Clima..de moare lumea Cu toate Dotarile :D nu cu foarte multi km la bord.Parerea mea

B-69-TAU 06-02-06 22:38

1 Attachment(s)
dar acum cat iau pe ea? dupa toate modificarile astea?

Eugen_TL 06-02-06 23:25

sper sa nu te iei de mine dar ma bag si eu in seama: asa cum arata acum mai mult de 3000 dolari sigur nu tias da pe ea... scurt si la subiect

ltd 13-02-06 16:24

:)

1 Attachment(s)
cu 130 mil ce masina straina imi iau si basca o mai si aranjez un picutz :)
Si nu prea cred ca ai multe pe ea ...ai multe desene CA mine si deal dracu ma duc la garaj sa le scot :)..sistemu suna promitator oricum bafta la vanzare sau ce vre itu

DVDValy 13-02-06 22:46

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
cu 130 mil ce masina straina imi iau si basca o mai si aranjez un picutz :)
Si nu prea cred ca ai multe pe ea ...ai multe desene CA mine si deal dracu ma duc la garaj sa le scot :)..sistemu suna promitator oricum bafta la vanzare sau ce vre itu

what ever :paper:

TufY 13-02-06 22:58

in ROMANIA nu se platesc imbunatatierileee !!!!! am mai spus si mai spun o data!!! pe a mea (un break) cand am vanduto acum 1 an al draq vroia sa o cumpere cu 75 mil cu tot cu stati+tub JBL si cu tot cu mp3 si i-am zis sa stea incordat!!

ltd u sti masina?? nu mai e aia cu dungi albastre pe ea arata altfel acum muuuult mai marfa:)

ltd 14-02-06 20:22

marfa puneti o poza sa vada si ochiul meu .. :shock:

ltd 14-02-06 20:25

vali daca nuti plac daciile ma ce mai postezi aiurea ma..pt un post in plus ?

B-69-TAU 15-02-06 00:03

4 Attachment(s)
pai vali e fan dacia, daca nu stiai:D
azi mi-am pus niste caucucuri super late.....175/50/13 si arata belea..
o sapun poze mai noi mai tarziu.... momentan astea.....

DVDValy 15-02-06 08:39

Re:

Quote:

pai vali e fan dacia, daca nu stiai:D
azi mi-am pus niste caucucuri super late.....175/50/13 si arata belea..
o sapun poze mai noi mai tarziu.... momentan astea.....

bine man cat ai dat pe ele :D

B-69-TAU 15-02-06 21:44

secret.... le am de la un prieten din ct.....
sar putea sa fac rost de unele pe 205/60/13 ..... alea sunt si mai belea dar sa vad ce noroc am.....

AmG 16-02-06 17:44

deci..pan' la urma mai vinzi mashina? :)

Dragos90 16-02-06 22:22

Pentru ce sa o vinzi? ai muncit asa de mult la ea si oricum ala care o ia nu va da pe ea cat merita; nu o vinde!

DVDValy 17-02-06 08:49

Re:

Quote:

secret.... le am de la un prieten din ct.....
sar putea sa fac rost de unele pe 205/60/13 ..... alea sunt si mai belea dar sa vad ce noroc am.....

deja trebuie sa schimbi janta ca alea nu iti permite

B-69-TAU 17-02-06 10:35

stiu... oricum schimb jantele......

B-69-TAU 19-02-06 02:43

si da este de vanzare masina, dar sa ii pun jantele si barile..... vreau sa o vad gata....

Adgii 23-02-06 20:06

hai ba stai cuminte cu mashina asta

daca o dai cu 60 de mil ! esti tare..cu 4 mii $ iti iei un bmw din 95 ! ..tu mai mult de 100 $ nu ai bagat in tuning`ul tau ala...tu ni vezi ca mashina arata veche..shi bodykit ..e invechit..e plin cu apa !
o dacie de aia face 30 mil..tuningul sa zicem 5 mil......40 pretul ei

Adgii 23-02-06 20:10

mda

http://autotrader.com/fyc/vdp.jsp?ca...n&cardist=2528

DVDValy 23-02-06 21:33

Re: hai ba stai cuminte cu mashina asta

Quote:

Originally Posted by \"Adgii\"
daca o dai cu 60 de mil ! esti tare..cu 4 mii $ iti iei un bmw din 95 ! ..tu mai mult de 100 $ nu ai bagat in tuning`ul tau ala...tu ni vezi ca mashina arata veche..shi bodykit ..e invechit..e plin cu apa !

copilu stai cuminte ca nu ninge afara :lol:

SirNenea 03-07-06 00:30

Re: hai ba stai cuminte cu mashina asta

Quote:

Originally Posted by Adgii

mai gandestete putin si citeste cap coada topicul

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning