![]() |
Re: AR55HAM -u !
La tipul asta de spoiler spate da cel asa cum ziceai sa pui evacuarile pe mijloc, dar sa pui doua ovale borla.
|
super masina!!!mai ales culoarea.im poti zice te rog cat a costat vopseaua?
|
la interior ai putea sa te gandesti la niste ceasuri plasma, o tapitare smerchera, scaune fata schimbate cu altele mai misto,taiat din schimbator ca maciulia aia e cat un brad si lista poate continua mult si bine depinde cat de multe vrei sa faci
|
multumesc pentru sfaturi si aprecieri;)
|
tare rau, pacat ca nu prea ai ce sa ii faci in spate ,poate ii pui triple pe negru ,ca nu stiu exact dar strica ceva acolo
|
Quote:
|
Ar 55 Ham
2 Attachment(s)
unu din modelele astea cred ca se referea....
|
11 Attachment(s)
poze noi de la intalnirea de astazi de loganisti arad.
|
o sa urmeze cat de curand niste pleoape,si am sa fac ceva cu sigla Dacia,si cu tamburii spate vopsit,poate si in fata ceva.
|
Foarte frumos!... Felicitari!...
|
bv man ... ai facut ceva frumos.. kiar imi palce.. felicitari
|
multumesc pentru aprecieri. ;)
|
Re: Ar 55 Ham
Quote:
|
1 Attachment(s)
8):twisted:8)
|
ii faina asa reusit tuningu virtual,dar nu prea imi place asa intuneric ;)
|
Salut
In primul rand vreau sa-ti spun bravo e super masinutza :) chiar imi place ..tot e super8) De curand mi-am luat si eu un logan,pana acuma am avut un matiz carre la fel a fost tunat si ma gandeam ca poate si la lohan o sa incep.In primul rand imi plac farurile ,zi-mi te org intr-un private de unde si cat ai dat peele???aaaaaaaaa si daca se poate cat ai investit in masinutza??? Bafta e superba :) |
mersi .
bafta la tunarit .ti-am dat PM . ;) |
apropo.pentru cei care vin la 4Tuning days in Buc (15-16 martie) o sa vedeti HAM -u :D
|
bv! abea ast sa o vad pe "viu":P
|
vii cu ea la 4tuning days???
|
Quote:
|
sal bv a iesit frumos f frumos,dar cred ca ai mai putea lucra la spate''o buzita mica stil m cred ca ar da bine si o iesire dubla intro parte,pe mijloc parca nu ar da asa bine'' nu cometez sunt sfaturi pt topicul deschis.bafta in continuare. am uitat,o mai lasi jos?
|
4 Attachment(s)
cateva poze cu buzita tobe si grila.poate te ajuta ceva:D
|
multumesc pentru idei ,sfaturi si aprecieri.. Am sa-i pun in viitorul apropiat un eleron finut. si cu Toba ,azi rezolv;)
|
marfa proiectul!
poti sa-mi spui si mie unde ai lucrat barile!!mersi!multa bafta! |
multumesc ;)
Body kitul (barile,pragurile) e facut la Hot Tuning Arad. |
e supermasinuta:D
culoare e superba;) un proiect foarte interesant:D si sper sa ne veden / cunoastem la 4tuning days bafta si numai bine:D |
multumesc:D numai bine;)
|
beton si un body kit sooper tare!!! asa estimativ... cam la ce cifra tea ajuns totu???
|
Cine ti-a desenat tigrul pe capota? tot baietii de la hot tuning arad?
|
este frumoasa si asa dar daca ai lasao si umpic mai jos ar fi si mai bine credema oricum felicitari pt masina si pt munca depusa .
|
si asa cu barile e mai joasa... e bine si asa :D
|
Quote:
|
Domnu ai reusit sa faci toba????vreau sa vad poze :)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
:arrow:4Tuning Days
|
ohooo..ce mandru is:D eu am facut pozele, oricum superba masina:D bafta in continuare...a stralucit la 4tuning;)
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
pana sa vad masina in realitate chiar mi-a placut,dar cand am vazut-o la romexo am ramas cu un gust amar ca sa zic asa.stratul de vopsea este subtire si se vad numai urme de la smirgel.in afara de asta trebuia sa o dezechipezi ci u cand ai vopstit-o sau macar sa o fi izolat calumea.pe manere aveai numai spritkit.pacat de banii bagati.mama lor de meseriasi romani.s-a vazut clar diferentza intre o lucrare romaneasca si una din afara.bine ca sunt si masini romanesti cum ar fi loganul de la baia-mare care este excelent lucrat.
|
Nu cred ca trebuie sa-l critici in halul asta.....chiar arata minunat.....
Inteleg ca sunt mici defecte ,crede-ma la orice masina sunt mici defecte,perfectiune nu exista:-) Loganul arata super si nu e frumos sa zici ca a bagat bani degeaba in el,omul face ce vrea cu banii lui,daca lui ii place asta conteaza....si nu el este singurul;) Pacat ca n-am ajuns la 4tuning:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning