![]() |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
misto masina....imi place;)
|
prea tari masinile black pearl
si loganul si tigra sunt ale tale ?:| |
Multumesc pentru aprecieri.
Tigra e a mea, Loganul este al unui prieten :arrow:https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68710-ar55ham.html |
Super masinutza!;)
|
pune te rog o poza la motor ca vreu sa vad cum e....:D
|
Frumoasa Tigrutza .... sa ai grija de ea !
|
acuma scuze ca o dau umpic pe langa ...
dar ce euro e masina ta ? euro 2 ? euro 3 ? si ce cod motor are ? ... x14.... sau y14.... ? |
Quote:
|
Quote:
ca mai mult ma intereseeaza pt corsa. care paote fi euro 2 incepand din ce an si ce motor :) si sper ca nu se supara BlackPearl daca am facut un oarecum oftopic. |
2 Attachment(s)
Quote:
(NOS e un simplu autocolant :D, mostenit de la fostul proprietar) |
hm
curata si la motor |
@ROAD EMPIRE, @Vialy multumesc pentru aprecieri
@Agitatu incerc sa o mentin curata si la motor in limita in care ma pricep sa o curat singura (nu sunt adepta spalarii motorului la spalatorie pentru ca am patit-o odata cu fosta masina) @Spark asa cum a spus si Vialy, toate Tigrele sunt Euro2, chiar daca unele au D3 sau D4 (norma recunoscuta in Germania ca fiind echivalenta cu Euro3 si Euro4 - RAR-ul le recunoaste ca fiind Euro 2) (am mai postat referitor la cele doua norme aici: https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/86953-norma-poluare.html) Tipul motorului este X14XE Nu ai facut nici un offtopic, poti intra oricand pe acesta pagina sa intrebi orice legat de masini sau Tigra. Daca stiu sa iti raspund, o fac cu placere. |
ms pt poze....dupa ce ma-ntorc din concediu o sa va uimesc cu ceva :D:D :twisted::twisted::twisted: corsa B a mea cu motoru' ei C14NZ va deveni o mica bestie...
|
ce top speed ai avut cu ea ?:|
|
Astazi am avut parte de o surpriza foarte placuta.
Am primit un clip postat pe youtube, din partea unui baiat pe care nu il cunosc, dar ii multumesc foarte mult. :arrow::arrow::arrow: https://www.youtube.com/watch?v=6d-yj...42A0E9&index=2 |
chiar imi place masina :X
|
Quote:
|
Bv lili... frumos clip :)
|
Am scris si un comment !:-P
|
Multumesc frumos Agitatu, Norby, Edy, Egon. :)
|
Intru si eu in comunitatea 4tuning prin a-ti admira frumoasa BlackPearl. Postez pentru prima data pe acest forum pentru a te felicita si a-ti ura multi km cu ea. Sunt fericit datorita faptului ca sunt si eu un detinator al unei Tigre nou achizitionate( de care sunt foarte mandru) si doresc pe aceasta cale sa te rog prin a imi da un pm cu id tau daca se poate. Multumesc si inca 1 data : SA O STAPANESTI SANATOS !
|
Bine ai venit pe 4tuning!
Incet, incet se pare ce ne adunam cei care au sau iubesc acesta masina. Sper ca iti vei face si tu o pagina unde sa iti postezi fotografii si cateva date despre masina ta. Multumesc frumos pentru aprecieri! Stiu ca ai vrut sa scrii: SA O STAPANESTI SANATOASA! ;) :D |
Sigur imi voi face un thread cu poze ale masinii, insa deocamdata pozele am insa nu am cablud sa le pun pe calc;)) am pierdut cablul de date de la telefon. Sper cat de curand sa pun poze cu tigra mea...AA si scz app normal k am vrut sa zic sa o stapanesti sanatoasa:)) da nush la ce mi-a fost gandul pentru ca stiam ca esti fata. am vz si filmuletele si comentariile despre/cu tine/masina..Inca o data frumoasa rau..Si numele i se potriveste ;): U ai facut-o singura ?
|
Nu eu, asa am adus-o de dincolo, dar mi-e tare draga asa cum e! Odata cu ea am descoperit aceasta pasiune pentru masini si tuning.
|
Oricui care ar avea un opel tigra k ar avea-o ca a ta un bun model..sau hai sa nu vorbesc in numele tuturor mie,in special imi place la nebunie. A vroiam sa te intreb ceva in legatura cu bordu am obs ca ai plasme si astea imi plac la nebunie, cred k o sa fie primu lucru care o sa il fac la tigra mea,insa cum ai tu la viteza 0 -260km/h ? :O ...eu de vreo 3-4 zile tot caut un ceas cu plasma 0 - 220 km/h si nu gasesc. nu ai idee ceva?
|
6 Attachment(s)
Ceasurile de bord sunt schimbate, nu sunt plasme, o sa pun cateva poze. Lumina de la ceasuri ar trebui sa fie un verde turcoaz, dar nu imi iese nici cum in poze.
Cu plasme te poate ajuta Vialy. Intra pe threadul Tigra Club si poti pune orice intrebare referitoare la Tigra si nu numai: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...32#post1694932 |
arata bine :)
dar la cat a ajuns acul de la vitezometru cel mai mult ?:) |
La mine la 140, ca s-a terminat soseaua buna. Dar inca nu am facut nici un drum mai lung, sa conduc pe autostrada de exemplu, sa pot sa merg mai tare si sa imi fac o parere despre cum se comporta la viteze mai mari.
|
faine ceasuri..... si eu acuma am caeas cu turometru....inca nu le-am testat ca deabea am ajuns.... is curios:D
|
Intra-adevar frumoasa ceasuri,dupa parerea mea orice modificare la aspect la bord la tigra este mult mai frumoasa.Asta este parerea mea
|
6 Attachment(s)
Poze noi :arrow: Black Pearl & ROAD EMPIRE
|
faina "Perla"..cu siguranta atrage priviri
Mi se pare mie sau s-a creeat o idila cu Loganu ala?:)))) |
5 Attachment(s)
Multumesc.
Mai vrei inca o idila? :lol: .... Sau mai multe? :lol: Sa nu uitam ca suntem pe 4tuning nu pe senti! :-P |
Faine poze... :)
|
aualeu 2 rosii si 2 negre...sper ca a ta nu e singura fata ca atunci deja ar fi prea mult pt mine :))
p.s. tare loganu cu logistica de semintze :))))) |
faine ceasurile da nu te incurca?...adica eu is obisnuit cu ele normale <sa plece din colt stanga jos pana dreapta jos>
|
Nu cred ca o incurca... cred ca deja sa obisnuit cu ele
|
desi intr-adevar ...
umpic e derutant cu ceasurile asa dar e mai deosebit |
Faine pozele.De abia acuma am reusit sa ma uit si eu la ele.Eu nu cred k o incurca deja s-a obisnuit cu ele, stiu sigur asta :)))
|
:)) Aveti dreptate! m-am obisnuit foarte repede cu ele. Pentru mine asta e normalul. Principalul e ca se invart in sens orar, de unde incep nu mai conteaza.
O singura data, la scurt timp dupa ce am inceput sa conduc masina, mergeam lejer pe o sosea buna intre doua localitati. Era o placere sa conduc, drumul bun, vara, soseaua libera, muzica. La un moment dat am aruncat ochii spre ceasuri... Nu am reusit sa imi dau seama cu ce viteza mergeam :))). Atat am realizat doar ca acul era jos, apoi nu am mai fost atenta. Cand am oprit mi-am adus aminte si m-am uitat la vitezometru....120 si sincer nu i-am simtit deloc. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning