Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - C R Y `u Revine (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/68461-e39-y-revine.html)

EvLSant0S 05-03-08 00:48

Re: E39 - C R Y `u Revine

batalie intre doi oameni mai acerba si mai nebuna decat intre cry si tea la care o are mai jos n-am mai vazut in viata mea :lol:

tea_radu 05-03-08 01:04

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1400785)
batalie intre doi oameni mai acerba si mai nebuna decat intre cry si tea la care o are mai jos n-am mai vazut in viata mea :lol:

nu e pb santos..pt ca o sa las masina josssss...f jos..si cand o sa treaca CRY-ul pe la mine prin fatza si o sa vada asha frumusetze de masina...o sa se opreasca langa masina..o sa blocheze traficul....si o sa tzipe cat poate el de tare "Doamne, recunosc..masina lui tea e mai frumoasa si ca semn al recunostintzei mele..ii voi da cadou e39le meu!!!!!!!!!"=))))))))))))))))))))))))))))

mamaaaaaaaa....ce mi-a iesit asta!!!!:)))))))))))))))))

EvLSant0S 05-03-08 01:44

5 Attachment(s)
Poveste:
Iesim la poze cu cry`u , noi evlsklz , cry`u lasat.. bine, tea vede pozele, ii plac, si iesim si cu tea la poze .. masina lu tea .. un pic mai inalta decat cry la momentul ala :D , apoi ,facem photoshop cu tea lasat jos, tea .. lasa masina jos pe bune :D si arata super,asta se intampla vineri :D sambata zicem ca iesim la poze.... toti tea cry nfs :D cry`u ... se duce la botez apoi se duce la dgh :)) si lasa masina jos jos jos cum e in poze, eu fiind un turnator imputit fara sa-mi dau seama, entuziasmat fiind de cum arata tea, ii zic la tel lu cry`u , hai iesi la poze ca si-a lasat-o si tea si etc, cry`u cand a auzit , repede s-a dus la dgh si a pus-o pe burta :lol: , si deci am iesit duminica la poze, acum ... TEA .. nu stia ! ca cry`u a lasat-o la pamant, si se astepta ca el sa fie cel mai la pamant cu masina :D eh si noi l-am asteptat cuminti in omv ... :D cu surpriza ..
urmeaza 5 poze in care sa vedeti reactia lui tea cand a vazut cry`u , desi el se astepta sa fie mai jos cu masina decat cry`u :D

bix 05-03-08 02:10

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1400797)
nu e pb santos..pt ca o sa las masina josssss...f jos..si cand o sa treaca CRY-ul pe la mine prin fatza si o sa vada asha frumusetze de masina...o sa se opreasca langa masina..o sa blocheze traficul....si o sa tzipe cat poate el de tare "Doamne, recunosc..masina lui tea e mai frumoasa si ca semn al recunostintzei mele..ii voi da cadou e39le meu!!!!!!!!!"=))))))))))))))))))))))))))))

mamaaaaaaaa....ce mi-a iesit asta!!!!:)))))))))))))))))

mie nu mi place sa ma bag aiurea intr o discutie :d mai ales intre TEA si CRY-u.......amandoi imi sunt prieteni, si, cu toate ca TEA imi este mai apropiat pot sa zic..........
A LU CRY-u ESTE MAI JOASA )) =)))

tea_radu 05-03-08 19:29

sincer..masina lu C R Y ul e mai frumoasa..desi sunt 3 diferentze intre ele si pt multi sunt identice, cei 2cm dif si oglinzile de m fac diferentza

te pupa fratele tau si mai ai 2 luni la dispozitie sa iti iei urs:D

gyde 06-03-08 02:42

fratilor nu mai radeti de CRY_ul dar nu cred ca cineva a putut sa mearga iarna pe zapada aia mare ca o lama care dadea zapada dintre spatele blocurilor sa isi faca loc sa iasa din parcare .Cum sa mergi cu masina lasata la maxim jos pe o zapada imensa si roti pe 19 eu cred ca a fost un adevarat ajutor al dezapezirilor numai eu stiu cat impingeam la ea ca sa isi faca loc pe strazi ;))

Rebel_Boy 06-03-08 20:15

CRY-ule daca te mai bagi in fatza mea la semafor vb cu nenea politaiu k nu ai numar pe fatza :P ...

P.S: M-am si speriat cand am vz in oglinda ceva negru venind fara numere fara sofer :) ..

Foarte tare masina .. sa o stapanesti sanatos fratelo:hug:

ArCaDa 06-03-08 22:41

Salut domnu CRY...te admir foarte mult ...ai masina viselor mele...foarte frumoasa si cu foarte mult bun gust...decoamdata pentru mine aceasta masina ramane un vis...si continui sa visez...in speranta ca voi avea asa ceva..:XBafta!!:-)

serban_pc 07-03-08 17:51

respect CRY-ule, trec aproape in fiecare zi pe linga masinuta ta si o admir de fiecare data.
este cu siguranta cel mai tare E39 din toate timpurile de pe meleagurile noastre, dar oare chiar te-ai potolit cu alergatul(nu umbli la motor deloc?) ?

Psycho 09-03-08 15:45

Pentru CRY-ul ..

Sper sa poti venii cu ea pe autostrada de 1 mai sa nu mai fii nevoit sa ocolesti ca acum 1 an sau doi :weirdface:weirdface:

sa o stapanesti sanatos :wave:

CRY 09-03-08 16:07

Hehe eram cu ursu atunci.Ce vremuri........

serban_pc 09-03-08 17:08

OF, OF ca dreptate mai ai mai Cristi, cand eu/noi ne uitam la voi CRY+HAI+TXA acum vreo 5-6 ani parca acesti copii care au acum 18-20 de ani aveau atunci 12-14 ani si deci inca mai mancau gris seara, sunt satul si eu de ifosele lor.
Parerea mea este ca au gresit marii sefi de cluburi care au primit copii fara buletin si si-au luat-o in cap, dar inca se mai rezolva cu un sut in cur aceste treburi clasic si fara probleme.

Deci bafta in ceea ce faci.

CRY 09-03-08 23:51

Sarumana pt curatenie....:))

D G H 13-03-08 15:32

Hai ca acum trebuie sa o ridicam iar ca o faci praf...sau olasam si mai jos??:))))

tea_radu 13-03-08 23:38

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1422002)
Hai ca acum trebuie sa o ridicam iar ca o faci praf...sau olasam si mai jos??:))))

nuuuuuuuuu...te rog, nu o lasa mai jos:(((((((((!!!!!!!! ridic-o ca sa nu se faca naspa pe dedesupt...

cry ule asculta-ma frate, ca nu te invatz de rau:P:P..ridic-o ...plm nu iti e mila de ea(de mine in plm ca morrr de nerviiii:)))))))))))))

r_z_v 14-03-08 01:39

Mie mi se pare ca e ok ca inaltime.. adica nu e foarte joasa. Cred ca se poate si mai jos.

sapt viitoare cred ca o mai lasa vreo 2-3 cm... nu Cristi? :p

bix 14-03-08 02:10

Quote:

Originally Posted by r_z_v (Post 1423482)
Mie mi se pare ca e ok ca inaltime.. adica nu e foarte joasa. Cred ca se poate si mai jos.

sapt viitoare cred ca o mai lasa vreo 2-3 cm... nu Cristi? :p

:))) radule, ai mai vorbit cu aia de la drumuri sh poduri?

tea_radu 14-03-08 07:36

iar facetzi complot impotriva mea:))))
plm....:???::???: tre sa invatz drogatzii sa fure suspensii=)))))))))))))))))))))))

CED 18-03-08 17:51

arata foarte bine si CRY si TEA si mi-am dat seama ca merita din plin investitia in suspensii adevarate - oricum era primul lucru pe lista actiunilor de viitor si la mine - numai ca nu inteleg cum se poate supravietui cind eu abia asteptam sa ies din Bucuresti fara daune majore, desi am suspensiile stock

vio[s] 18-03-08 22:40

Ursu verde de la show era tot al tau :rolleyes2\

fiderzen 18-03-08 22:46

3 Attachment(s)
mai jos de atat? :D

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 1431393)
Ursu verde de la show era tot al tau :rolleyes2\

CRY 19-03-08 02:46

Ursu verde este ursu care l-am vandut acum un an si care nu si-a schimbat propietaru nr.

CRY 19-03-08 03:01

Nr alea de pe urs sau obisnuit atat de mult pe urs incat tot pe urs vor:))

CuzKo 19-03-08 03:14

ce tractor ai cryule... pfff... mai jos nu merge?

tea_radu 19-03-08 03:33

Quote:

Originally Posted by CuzKo (Post 1431723)
ce tractor ai cryule... pfff... mai jos nu merge?

ha ha..ce haz n-ai nebunule din plop:)))))))
apropo garsoniera ta mobila care ia refugiile intre roti fara sa patzeasca nimik ce mai face?=)))))

CRY 19-03-08 03:55

Asta e nebunu din plop cu sufrageria mobila nu ??:))))

tea_radu 19-03-08 12:22

Quote:

Originally Posted by CRY (Post 1431734)
Asta e nebunu din plop cu sufrageria mobila nu ??:))))

asta e, da-l in plm de purcelus isteric care mananca cirese in corcodus ca si le-a adus de acasa:)))))))))))))
el si-a luat seria 7 sa o bage la safari..ce nebun el..se baga in seama cu noi=)))))))))

CuzKo 19-03-08 13:19

ce glumicoli sunteti... nici nu stiu despre ce vorbiti....
v-as spune 2, 3 cuvinte insa regluile threadului nu imi permit... o sa va impartashesc gandurile face 2 face!

CRY 21-03-08 05:57

Maa sa iti vopsesti sufrageria si mai vb...:))

[email protected] 17-04-08 23:04

da mare frumusete masina...;)

B 46 KTO 18-04-08 15:30

sunt mandru ca suntem vecini aici :)) bv cry-ule frumoasa rau masina !

CRY 03-05-08 01:03

Merci mult...nu stiam ca suntem vecini...

serban_pc 03-05-08 09:14

3 Attachment(s)
Am mai facut si eu vreo 3 poze , ce-i drept fara voia ta, poate iti trebuiesc si tie.

tea_radu 03-05-08 18:11

dar vai, cry-ule, ce ai patzit, te-au arestat astia de mergi tu cu nr pe fatza?!?!?:)))))

CRY 10-05-08 11:28

Maaaa asta cu TEA...cand o sa ai e39 sa mai vb pana atunci......intra la audi acolo....:)))

quicksilver 08-06-08 11:10

cry,nu o vinzi...iti dau alt e39 plus inca ceva bani?;)) ce zici?:D

EvLSant0S 09-06-08 00:50

:lol: nu-mi vine sa cred ce propunere..
de ce nu ti-l faci la randul tau asa ? il vrei pe al lui ?
in fine, none of my business :D
cry`ule :D vezi ca si-a luat tea e39 ///m :D

CRY 09-06-08 23:35

Stiu ma are si el in sfarsit suspensie reglabila:))))))) dar nu are roti pe 19:))

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning