![]() |
Re: Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $
brusc au mai aparut inca 2 veyron-uri de vanzare pe ebay :lol:
|
Quote:
In 87 a fost cumparata de Artioli..un bogat om de afaceri Italian (pt ca si Bugatti la radacina tot masina Italiana e....prin prisma fondatorului ei Ettore Bugatti) care a reusit in 93 sa relanseze pe piata marca prin modelul EB110 GT.....era privita atunci precum Veyronul este acum......insa din cauza recesiuni economice din 95 un nou model nu a mai fost produs..... Asfel in 98 preluat de VW...... Si asfel a luat nastere veyronul...tu pe ce te bazezi cand zici ca e Bugatti?? Ca este produs in Molsheim ..Alsacia ...Franta ??? Este o fabrica VW cu ...ghici ...ingineri Germani...in plus dezvoltarea si construirea bolidului a fost facta exclusiv in Germania exclusiv cu ingineri VAG...... Deci este un Volkswagen Veyron...nu Bugatti.... |
Bai Fratilor Decat Sa Dau Atatia Bani Pe Masina Asta Mai Bine Imi Fac Un Mare Garaj Si Il Umplu Cu 0 Colectie De Bmw-uri.
|
mai da-o drak de treaba, prea mult frate , deja se sare calu cu pretu asta......:shock:
|
Quote:
in spatele veyron-ului stau baietii cu materie cenusie audi&porsche, baietii care stiu mai multe pot confirma! vw stau in fata la lautari si strga.."se stie.." |
uitati AICI Bugatti Veyron scump!!!
|
Quote:
|
Ma refeream la Concernul VAG....condus de VW....Au cateva marci de prestigiu in ce constau hiper-car-urile....
|
Quote:
|
arata mirobolant
|
hehe... azi am dat comanda sa-mi aduca vreo 20 ca vreau sa-mi fac firma de taxi=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning