Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $ (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/68154-bugatti-veyron-1-85-milioane.html)

boy_wonder 23-02-08 22:32

Re: Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $

brusc au mai aparut inca 2 veyron-uri de vanzare pe ebay :lol:

Prestige 24-02-08 02:07

Quote:

Originally Posted by cheet (Post 1378869)
cred ca stii si tu la ce m-am referit
m-am exprimat un pic gresit, mi se pare penibil sa zici: "VW Veyron" dar nu ca jignire ci ca impresie proprie, ma poti ignora scuze

Din 1947 Bugatti nu a mai produs nici un model de serie......pana in 63 au mai avut cateva incercari de revigorare a brandului insa in cele din urma au vandut firma celor de la Hispani Suiza.....de aici a trecut din "mana-n mana" (Snecma , Messier).
In 87 a fost cumparata de Artioli..un bogat om de afaceri Italian (pt ca si Bugatti la radacina tot masina Italiana e....prin prisma fondatorului ei Ettore Bugatti) care a reusit in 93 sa relanseze pe piata marca prin modelul EB110 GT.....era privita atunci precum Veyronul este acum......insa din cauza recesiuni economice din 95 un nou model nu a mai fost produs.....
Asfel in 98 preluat de VW......
Si asfel a luat nastere veyronul...tu pe ce te bazezi cand zici ca e Bugatti??
Ca este produs in Molsheim ..Alsacia ...Franta ???
Este o fabrica VW cu ...ghici ...ingineri Germani...in plus dezvoltarea si construirea bolidului a fost facta exclusiv in Germania exclusiv cu ingineri VAG......
Deci este un Volkswagen Veyron...nu Bugatti....

bragagiu 25-02-08 08:57

Bai Fratilor Decat Sa Dau Atatia Bani Pe Masina Asta Mai Bine Imi Fac Un Mare Garaj Si Il Umplu Cu 0 Colectie De Bmw-uri.

B-64-MVP 02-03-08 22:55

mai da-o drak de treaba, prea mult frate , deja se sare calu cu pretu asta......:shock:

3TURBOnos 02-03-08 23:04

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1379467)
Deci este un Volkswagen Veyron...nu Bugatti....

un fel de toshiba> putere japoneza in creer romanesc ! un fel de goe, un martafoi cu bani care nu prea stie cum sta treaba cu adevarat, pt ca vw nu a facut niciodata un supercar, doar o incercare>avorton de concept ;)

in spatele veyron-ului stau baietii cu materie cenusie audi&porsche, baietii care stiu mai multe pot confirma! vw stau in fata la lautari si strga.."se stie.."

boy_wonder 03-03-08 21:13

uitati AICI Bugatti Veyron scump!!!

_anaconda_ 03-03-08 21:17

Quote:

Originally Posted by 3TURBOnos (Post 1395641)
un fel de toshiba> putere japoneza in creer romanesc ! un fel de goe, un martafoi cu bani care nu prea stie cum sta treaba cu adevarat, pt ca vw nu a facut niciodata un supercar, doar o incercare>avorton de concept ;)

in spatele veyron-ului stau baietii cu materie cenusie audi&porsche, baietii care stiu mai multe pot confirma! vw stau in fata la lautari si strga.."se stie.."

si vw cred ca a participat cu partea elctronica si elemente din caroserie daca nu ma insel,iar audi a pus la bataie motorul si sitemul de tractiune

Prestige 04-03-08 14:29

Ma refeream la Concernul VAG....condus de VW....Au cateva marci de prestigiu in ce constau hiper-car-urile....

Prestige 04-03-08 14:31

Quote:

un fel de toshiba> putere japoneza in creer romanesc ! un fel de goe, un martafoi cu bani care nu prea stie cum sta treaba cu adevarat, pt ca vw nu a facut niciodata un supercar, doar o incercare>avorton de concept

Mon amie.....ma refeream la concernul VAG....condus de VW.......

@lexandru 06-03-08 08:06

arata mirobolant

JunKer_hP 07-03-08 18:45

hehe... azi am dat comanda sa-mi aduca vreo 20 ca vreau sa-mi fac firma de taxi=))

All times are GMT +2. The time now is 18:20.

- Copyright 2026 4Tuning