![]() |
Re: Provocari
abia astept ora 23,sunt f curios
|
Cel mai bun sa castige!:)
|
Sa vedem a zis ORBUL!!!!!!!!!!!
|
nota 10 pt celica
|
Quote:
|
Vine si urmatoarea runda???
|
urmatoarea runde cu cine?PANA ACUM numai cipi e de competitie restul numai vb si buni la privit.CU dicatie ptr dtm cel mai bun la sfat si privit
|
:!:Pt toti cursantii, downloadati filmuletele cu legalele de la braila:!: Le gasiti in josul paginii, aici
|
Quote:
hai ca ma bag eu ... fara cip pe`a mea... sunt curios ce iese... facem una deseara? suna-l pe cipi sa-mi zica daca o punem de ceva |
am cauciucuri de iarna pe ea ca mi am vandut gentile dar maina sau joi imi iau altele si sunt al tau:twisted:
|
Deja ma simt prost dar promit ca o sa revin in forta!!!
|
OK, super. Chiar sunt curios daca mai am sanse acum... :-)
|
Quote:
|
dell, ti-ai pus jantele? :)
|
maine fratica
crezi ca ma las poate o gata si cipi pana ,maine o facem in grup ca pe vremuri ce zici ciprian |
hop si eu pe aici....ce zici migule cand o punem de o linie sa vad si eu de ce e in stare nfsu` meu ala urat :P ca acum sunt hotarat macar sa vad si eu ce poate masina mea ca sa stiu daca o vand sau nu :D....cand vrei tu
|
Facem bre. Mai demult de ce nu ai vrut? ai asteptat sa ii mai faci ceva la motor?:-P Singura problema ar fi ca acum ma apropii cu pasi repezi de terminarea facultatii si prin sibiu o sa vin tot mai rar. De distractie facem cum vrei dar daca vrei altfel atunci te dai cu rotile care le ai acum pe masina, daca le schimbi atunci imi pun si io ceva. O sa il sun pe iulica daca ajung saptamana asta in sibiu, daca nu, cu prima ocazie, promit.
P.S: Apropo Cipi, il vreau si pe prietenu ala al tau cu Fabia! |
Ok pai asa ma gandeam si eu stok pe stok :) astept un semn si vedem noi cum facem :).
|
Quote:
Ar fi mai bine daca ai posta pe forumul "Baiatul Mami" MIG e barbat nu ca altii asa ca lasaneeeeeeeeeee PS:Fac dar nu azi!!!!:oops: |
lasa mah ca aia a fost alceva :) am zis acum ca fac si o sa fac 100% cand poate el tocmai deaia ca sa nu mai fiu baiatul mami cum zici tu :P asa ca acum il astept atat doar ca vreau fara modificari fara nik tocmai ca sa vad de ce e in stare adica eu imi las jantele astea pe 17 si el nu baga aditiv a mea ca sa stiu ce fac....atunci pur si simplu nu aveam chef....
|
Pe cati leusteni faci domnul CHEF????
|
Niciodata n-am bagat aditiv si n-o sa incep nici acum. Ma refeream doar la roti. Ii perfect asa, deci ramane stabilit si cu prima ocazie cand vin in sibiu si e vremea buna ne intalnim toti. Mai vrea cineva cu un nissan primera 1.6 sa dea cu mine, si cipi sa-i zici lu ala cu fabia.
|
hmm 1.6 16v vs 1.4 8v......devine interesant:D
|
cu jante pe 17 pe opel pariez pe migu
|
asta e daca pierd ce e mare scofala eu ma gandeam pe x bani. asa de inceput :) asa ca astept prima ocazie...
Intr0adevar ma dezavantajeaza jantele mari dar sa speram ca o sa fac o impresie buna...:) mai ales ca e diferenta mare de cai..... |
De bani vorbim in particular, nu pe forum.
|
nu ma uita si pe mine MIG....... mai am o tzara si e gata si caleasca mea.
|
Quote:
|
e gata pt a intra in circulatzie cipi mai am sai fac verificarea si cam atat sper sa ne vedem si noi la intalnirile voastre
|
Ok te asteptam! Frumoasa masina
|
mersi cipi si tu ai o masina frumoasa poate le incarcam o data
|
Quote:
|
pai ce a patzit de nu ii dai de cap
sau masinutza mea nu e de masinutza ta |
Quote:
|
Da frate, nu mai vrea nimeni prin orasul acesta sa faca o "provocare" ceva. Te bagi Apocalipsa la una cu Cipi? Daca il faci, dupa aceea putem face si noi doi.
|
ma bag bartolomeus dar mai dureaza o tzara pana ii fac verrificarea si asigurarea la apocalipsa . dupa ce leam facut cu cea mai mare placere dar sa nu te gandesti ca apocalipsa mea e un avion cu reactzie ca nu e asa am motor de 1600 si vreo 80 de calutzi dar am noroc cu greutatea masini si cu turatzile pe minut masina e stok sa nu te gandesti ca e avion
|
Quote:
Cu mine nu are rost sa faci dar daca esti pasionat gasim concurenti poate intri cu noi pe felie cine stie.:shock::shock::shock: Acesta e un ex domniilor spectatori cu 80hp face cu ori si cine.Sper sa se simta cine cred eu !!! |
mersi mult cipi si mias dori din tot sufletul sa vin la intalnirile voastre cu voi .cat despre apocalipsa mea abea astept so incerc ca de cand am luato si am puso la punct nu am incercato nici o data pe asfalt dar te asigur eu ca o sa te lase cu gura deschisa cand ai so vezi la liniutza credema ca stiu ce zic si am mare incredere in masinutza mea .nu vreau so laud ca e tare masina ca nu e dar e nervoasa si ai sa ramai uimit de ea bafta in continuare si abea stept sa ne vedem la intalnirile voastre .ps cu respect apocalipsa
|
si inca ceva cipi am uitat satzi zic . eu tot ce fac ,o fac de placere nu la pariuri sau alceva pt ca nu imi place pariurile daca eu sunt mai bun asta e daca pierd tot respectul pt adversar il va avea de la mine ps apocalipsa
|
pe mine mai convins ca esti baiat bun asa ca daca ti se potriveste eleronul care il am eu e al tau
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning