![]() |
Re: Seat Altea 2.0tdi 140cp Stg3 cu big turbo by DimSport
era o chestie mecanica exact asta am zis mai sus.
|
Quote:
|
ce sonda lambda? au pus asa ceva pe 2.0tdi?
|
Quote:
|
Da, dieselurile nu au sonda lamda, dar daca ii pui una wide-band poti sa vezi cu ce amestec merg. Oricum cu exces de aer, ca asa trebuie la Diesel.
|
Florin la Altea a fost anulat EGR??
|
Nu, si apropos lucram acum la un Passat nou 2.0 tdi cu aceeasi modificare.
|
Nu anulezi EGR? :D
Am teava fisurata si prefer sa-l astup decat sa inlocuiesc teava. |
Avem dyno, flexuri si aparate de sudura, deci modificam orice :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inca mai tatonez terenul si strang bani. M-am dat acum vreo 4 saptamani cu un nene cu Seat cu motor identic ca al meu, soft la fel de agresiv + turbo hibrid mare si evacuare. El aproxima un 220cp. Acum: masina mea sa zicem ca e mai usoara cu 200kg ca a lui, sa zicem ca si cutiile sunt diferite dar totusi 40cp ar trebui sa faca diferenta in favoarea lui. Ne-am dat de 7 ori si nu numai ca nu a plecat in fata mea dar pierdea teren vizibil , adica nici nu pot spune ca masina tragea grav. Omu chiar stie sa dea in masina. Unde e hiba??? Oricum mi se pare aberant sa te chinui cu masina sa pui alt turbo &stuff si sa ramai la stadiul de :"eu sunt multumit de cum trage".Adica sa nu faci un dyno sa vezi in ce iti pui curul cand pleci la drum... |
eu cred ca l-a mintit cineva ca are 220 de cai ca pe la noi se obisnuieste
|
inca mai am mici momente cand regret senzatia care o traiam in golf la accelerare...dar se va rezolva curand la subaru :)
oricum eu cred ca de fapt bluey a castigat mult mai mult de 30cp din soft...de la 140 are vreo 200+ ca altfel nu se explica cum de l-a batut pe ala de 220cp si face si 0-100 in 7sec nu? :twisted: ce rau sunt :twisted: :twisted: :twisted: ps : eu fac caterinca coi sa nu crezi ca o ard la modul serios :) |
ceau sunt Andrei,chipuri pt 300zx sti pe unde as gasi?merci
|
Quote:
Oricum eu am un dyno care imi arata un + de 45cp fata de stock. si 0-100 chiar il am foart bun dar vin in nas dupa :( De aia imi da gti stock aproape o masina pe 400m :(( |
Cand esti pregatit,poate mai incerci o data cu mine,daca zici ca faci suta in 7 sec,sa vedem daca esti in fata mea.
|
Quote:
vorbeste cu cata4 ca avea el pe cineva cu un gti stock sa te dai cu el...ca sunt multi parliti care-si iau gti si se incurca prin pedale...si eu cand aveam soft bateam gti-uri stock pe 400m dar asta nu din cauza soferului si vypu la fel batea si el |
Am masurat-o cu un soft intermediar si mi-a dat 165cp.
Tu imi cer sa-mi masor masina stock cand sunt foarte multi cu softuri care o ard in balarii cu sute de cp castigati dar nu au nici un dyno??? Oricum masuratoarea aia de 185cp e facuta pe 2 standuri dyno diferite asa ca poti sa fii si tata lu` toma necredinciosu. Eu te-am invitat sa o testezi daca nu ma insel ca sa nu ma mai bazai ca te pacalesc. Daca bat Skoda Octavia RS TDi cu aproximativ 2 masini si aia are 8,3 0/100 eu cat ar trebui sa am? 9 sec? Neincrezatoare creatura esti ma.... |
Quote:
|
Daca bat Skoda Octavia RS TDi cu aproximativ 2 masini si aia are 8,3 0/100 eu cat ar trebui sa am?
Si eu daca bat skoda rs tdi cu soft,dupa calculele alea ,cati cai ar trebui sa am,si cat de la 0 la 100? |
Daca nu ma insel tu ai motor de 2500 si ai plecat de la 160cp.
Ai si tractiune spate :) Incerci sa-mi spui ca ai mai multi caluti ca mine sau ce ca nu prea ma prind :D |
Quote:
si ghici de ce sunt neincrezator? pt ca am avut ceva similar doh? :D iti repet ca golful meu era cel putin la fel de rapid cu soft cum esti tu acum prin diferenta de greutate si nu faceam niciodata sub 8s 0-100 cu plecari f bune as vrea sa te dai cu siadimet...daca nu-i pleci in fata esti slab pregatit :lol: mai ales ca nu ai cuplu prea mare si pleci usor doar cu soft chiar nu inteleg de ce sunt asa rau si in *** stii ca n-am nimic cu tine :) |
Stiu ma ca nu ai nimic cu mine :D
Iti plac femeile. Din pacate inca ma face rwd la plecare :( |
Bluey: te dai cu mine care cica teoretic ar trebui sa am 6.6s dar m-as mira daca reusesc sa scot vreo 8s cu indemanarea mea. ;)
|
Chiar imi doream sa vad cum stau cu un aspirat.
Clio rs nu m-a speriat si doar faptul ca eram curios cum pleaca si ma uitam pe luna l-a facut sa plece in fata mea. Dupa care nu s-a mai distantat deloc. Nu am mai avut ocazia si a doua oara. Cu cea mai mare placere Doc dar sa-mi aranjez masina ca e cam in pioneze. Macar EGR-ul sa-l infund ca e fisurat si sa-mi schimb placutele de frana. 10x |
Un sofer indemnatic poate face minuni cu aspiratele astea, dar pot avea si rezultate proaste atunci cand sunt conduse de cineva fara prea multa experienta. Eu raman la ideea ca turbo face legea in lumea curselor de drag.
|
Quote:
|
Quote:
Si masuratoarea 0/100 am facut-o cu un g-tech ca nu ma apucam sa stau cu telefonu sa ma masor :) Arata si tu o fisa dyno la masina ta ca sa vedem si noi cine are bucurii la 2.0Tdi :D |
Quote:
ontopic: am si eu loc pe aici? :) :rolleyes2 din mers... |
Urmaresc si eu de ceva vreme topicul asta... :), de, mai vezi lucruri interesante. Si, tot vedeam ca face lumea, ca drege si eram si eu curios cum as sta cu unul, cu altul, ca prea e lumea cu diesel care fuge bine pe aici... :) Dar, m-am linistit cand am vazut ca bluey e in spatele un gti stock pe 400m :) Totusi inseamna ca fuge masina undeva la 7 sec si un pic suta... Ma rog... prea putin conteaza prima suta, daca dupa acea se inmoaie masina... Spor in continuare la modificari!
Bogdane, cred ca te incing un pic baietii... :D Pe bune acum... Sunt mari sanse sa fie putin in fata pana la o anumita viteza. Si, de curiozitate, siadimet, ce masina ai de 1680kg?! |
Quote:
Siadimet are 525D cu soft de la ala care mi-a scos mie 45cp din 2.0tdi. Dar nu vrea sa scoata fisa de dyno de la ciorap :) |
zyx...concurenta creste performanta :).
am stat in spatele un tfsi cu soft. caut si GTI stock. |
Quote:
Intrebare : tu ai S3 STOCK?? Ai grija ce raspunzi ca o sa rad de tine daca ai masina aia si o tii stock :P |
nu mai rade mah si tu...
inca am, ca am avut ambreaju in batista..vroia patinoar. dar acum s-a rezolvat. pun DV si windows vista scrie pe mine :) pt detaill, gasetsi alte forumuri :) bah..spatele....insemnand...usor spatele..nu tiruri si sate si comune |
Quote:
|
hai nea, ca am invatat sa plec... dar nu prea ma pasioneaza plecari de pe loc. am luat quattro pt curbe... eu vreau sa vad cum stau in mers...
luam lectii de la alte S3 de prin Buc...oamenii care stiu sa plece...dar au uitat sa imi spuna un mic amanunt..ei plecau din 6000 ture fara ESP...si e perfect....dar au uitat sa imi spuna ca au ambreaj sport..si eu nu :))) |
zyx-am bmw 525d -1670 kg masa proprie.163 cp,cutie manuala.
bluey-nu am fisa dyno facuta,dar o sa o arat imediat ce o sa fac,daca e cineva interesat. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning