Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   VRETI CLUB IN GALATI???? (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/6776-vreti-club-galati.html)

yknot 24-10-05 11:59

sa aveti bafta in ceea ce v-ati propus si sa va faceti clubul asa cum vreti voi
Succes!

epY 24-10-05 13:32

yknot:tu esti din braila, nu ?
Si eu sper sa se rezolve cu clubul cat mai repede,dar sa isi dea lumea mai multa importanta ca daca nu participa mai multa lumea la aceasta actiune nu rezolvam nimic ! Apropo, o intrebare am si eu, vreau si eu un program cu care pot face un tuning virtual,chiar un link de download daca se poate!
Mai multe poze,chiar si filme cu diferite faze din Galati/Braila pune-ti si voi pe forum sa fie ceva activitate si in selectiunea \"|---Galati/Braila\".

shadowro 24-10-05 13:39

sigur ca o sa apasam acceleratia dpdv al clubului.
:)
yknot esti binevenit sa intri si tu daca doresti :)
epY daca ar fi dupa noi l-am face si azi dar stii tu cum sunt oamenii .. la placinte inainte , lasa razboi inapoi. Ce am rut sa zic ?
Clubul se inscrie cu bani. Toata lumea vrea in club dar nu multi sunt predispusi sa dea un ban ca sa il facem. Se dau raniti :)
speram sa il facem totusi :P

yknot 24-10-05 14:43

cum se va numi clubul?

yknot 24-10-05 14:51

ah, si apropo, cat costa inregistrarea clubului?

BlonduGL 24-10-05 15:16

Clubul cum se inscrie? Ca societate comerciala cu ce profil?
Sau cum? Ca sunt confuz.
Oricum trebuie gasit un nume, cineva sa se ocupe de niste stickere ceva, sa le lipim pe jucarii.
Sediu se gaseste acasa la cineva, poate sta cineva singur, sa inscriem firma pe adresa respectiva. Nu e nevoie neaparat de inchiriat apartament.

epY 24-10-05 15:30

1 Attachment(s)
Stiu ca e nevoie de niste bani,daca nu eram dispus sa dau ceva bani pentru infiintarea unui club poate ca nu as fi insistat sa primesc mai multe detalii despre unele chestii! Parerea mea e sa gasim mai multi oameni sa ne intalnim sa stam de vorba si sa punem ceva bani toti poate gasim si ceva sponsori (si asta e posibil pentru ca daca nu ai putin tupeu in tine nu faci nimic) si sper ca totul sa fie 0k.
Hai totusi sa ne gandim la un nume pentru acest \"club\" care sper din tot sufletul ca va exista si apoi vedem noi ce e de facut. Am zis si mai zic odata \"ma intereseaza un program cu care as putea face tuning virtual,un link pentru download va rog\".
yknot: te-am vazut azi pe Buzaului,mergi cam linistit cu masina pe strada ;-)
Si inca ceva,ala cu CAMARO ala de Bucuresti e din braila ? ca si pe ala l-am vazut pe la biserica la Radu-Negru ! :)

shadowro 24-10-05 16:15

am inteles ca in jur de 3 milioane jumate.
daca suntem 10 insi rezolvam problema.
iar clubul se va numi Underground Raceing Club.

Edd 24-10-05 17:34

11? :oops: :oops: :?:

epY 24-10-05 17:56

Nu numai 11 ;-) chiar si mai multi,numai sa gasim, shadow tu alegi numele clubului sau trebuie sa ne sfatuim toti ? :D

Edd 24-10-05 17:59

este un tip pe forum underground... (sa ma scuze dar nu ii jtiu tot numele ) si el banuiesc ca e the leader! : :lol: :lol:

epY 24-10-05 18:29

Numele clubului ar trebui discutat de mai multe persoane interesate de infiintarea clubului. Apropo se poate face un singur club pentru Galati-Braila ?

shadowro 24-10-05 20:00

Pft noi am ales deja un nume pentru club si nu cred ca baietii ar fi de acord sa il schimbe , deja am aparut la legala cu numele clubului pe NR de inmatriculare :)

Edd 24-10-05 20:07

da am uitat sa specific underground racin team .. praca ajea nu ? :mrgreen: :P ... oricume placut la auz :P

yknot 25-10-05 09:24

pe strada de multe ori merg \"linistit\", alteori ma dau un pic in ea.... ce sa zic, nici nu am vre-un peco ca sa-mi permit sa merg sportiv, iar acum, cu ambreiajul dus(s-a vazut la galati) nici nu mai pot sa-i dau cine stie ce.
Quote:

yknot: te-am vazut azi pe Buzaului,mergi cam linistit cu masina pe strada
[/quote]

epY 25-10-05 09:56

inteleg ...

U_TUNING 25-10-05 11:11

DECI ANUNT CATRE TOATA LUMEA:

-CLUBUL SE VA NUMI -UNDERGROUND RACING CREW-

CEI CARE VOR SA SE INSCRIE SA IMI DEA E-MAIL [email protected]
CU DATE DESPRE EI SI IN PRINCIPAL DESPRE AUTOMOBILELE PE CARE LE AU .

ORICUM IN VREO 2 SAPTAMANI IMI VOI DESCHIDE MAGAZINUL UND VA INVIT PE TOTI LA DESCHIDERE.

VOI ANUNTA PE FORUM CAND CUM SI IN CE FEL

yknot 25-10-05 11:48

datele mele le ai de pe 4tuning :wink:

epY 25-10-05 12:27

Ti-am trimis mail,daca mai trebuie ceva,concateaza-ma!

shadowro 25-10-05 17:54

eu nu te-am vazut la curse :(

epY 25-10-05 18:17

shadow eu nu particip la curse,merg doar ca spectator :) daca as avea permis as participa in toata tara :)

U_TUNING 26-10-05 12:15

hmmmm

nu va suparati dar fara permise de conducere ce fel vreti voi sa fiti membrii unui club auto???????????????????

eu nu cred ca este posibil asa ceva sa fii membru unui club auto si sa nu ai macar permis auto.

epY 26-10-05 14:24

1 Attachment(s)
Haules Baules,uite ca s-a suparat sefu`,dar ce are daca nu avem permise,se poate si fara,si daca o tii pe a ta sa avem permis,nu e o problema,imi fac eu rost. :)

p.s: Lasa omule ca mai am pana in Decembrie si imi iau si permis.
Apropo: :) trebuie de profesionist ? :peace:

Edd 26-10-05 17:09

da man membru aspirant sau cehstii din astea... nu neaparat cu acte & shit... nu e singurul care nu ar epermis si e in club :wink:

vuduBoy 26-10-05 20:59

sunt de acord cu Edd la faza asta :D ..adica si mie mi-ar face placere sa fac parte din club dar nu am permis..sa fim macar asa de forma(cei fara permis)..da fim cat mai multi 8)

epY 27-10-05 08:28

Ohoho, bine :peace: bine :peace:.Vad ca imi tin baietii parte,chiar ii apreciez,oricum daca o tii pe a ta sa am permis nu e o problema ca am scaner acasa :)
P.S: Mai e nevoie de ceva ?

U_TUNING 27-10-05 12:02

oricum orice membru nou trebuie sa fie primit de toti membrii .

Adica se face un vot secret daca poate fi primit sau nu in club.

Ideea e ca nu trebuie sa fie cat mai multi membrii!!!!!!!!!!

asa ca lasati mistourile ca nu ne cunoastem sa ne tragem de sireturi si s-ar cam putea sa deveniti membrii cam atunci cand o sa zboare asfaltul de pe strada mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U_TUNING 27-10-05 12:04

o sa deveniti membrii unui club (oricare club) pe 36

shadowro 27-10-05 14:04

nu ducem lipsa de membri daca cumva parerea asta v-ati creat-o.Multi dintre ei nu intra pe forum sau daca intra , intra foarte rar :)
Vrem calitate nu cantitate :)

U_TUNING 27-10-05 17:01

bine punctat BOGDAN HAW BRAVO.

CAM DESPRE CE A VB SI SHADOWRO DESPRE ASTA ESTE VORBA ---ADIK->VOI CUMVA TRAITI CU IMPRESIA CA AVEM NEVOIE DISPERATA DE MEMBRI???????????????????

ATUNCI AVETI O IMPRESIE TOTAL GRESITA--ACEST CLUB ESTE FACUT DE ADEVARATII PASIONATI PENTRU ADEVARATII PASIONATI AI TUNING-ULUI SI AUTOMOBILELOR.

ASA CA.......................................PEEL OFF

Edd 27-10-05 17:13

frate eshti dur... ai zis ca ai nevoie d pasionati.. ce crezi ca ,caut pe forumul asta? nu am zis nik de genul hai ca intru si eu ca plm... vreau sa va ajut sa aveti membri .. e doar o umila cerere .. ash vrea sa intru si eu daca se poate.. nu ne cunoastem oke pai cand ne intalnim ? shadow ma shtie :P ( vezi ce zici d mine :twisted: )
suntem pana la urma din galati toti.. ar trebui sa fim uniti.. ne ducem la cluburi din constanta sau craiova.. samd. ?

pana la urma e infiintat in galati clubul nu? adick nu e acelashi lucru ca mr face filiala aici sau nsl.. si alte cluburi e club din galati ..e clubul vostru e normal sa aveti grija d el... dar .. nush ... mai vb

mareus 27-10-05 20:01

under...,
desi postez destul de rar, acum, vazind cu cata inversunare iti exprimi si aperi parerile, nu m-am putut abtine, si iata-ti zic:
-daca esti initiatorul topicului, nu inseamna ca ai derptate absoluta
-nici nu a fost inca infiintat clubul, si tu deja faci regulie ?
-de unde stii ca vei avea vreo functie in cadrul clubului, si deja decizi cine are si cine nu voie in club, ori daca este sau nu nevoie de membrii.
daca plecam la drum cu astfel de reguli, eu spun BA !

cred ca acest club trebuie deschis tuturor celor pasionati de automobile, de sporturile cu motor, pe uscat pe apa ori in aer, celor pasionati de tunning, si orice are astfel de legaturi cu combustia interna ( ori externa),
indiferent daca are sau nu permis de conducere, brevet de pilot, ori carnet de marinar.

FITI MAI CONCILIANTI FRATILOR CA SA PUTEM COMUNICA.

Edd 27-10-05 22:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mareus\"

FITI MAI CONCILIANTI FRATILOR CA SA PUTEM COMUNICA.

my point :roll:

epY 28-10-05 08:45

Bine ma` Underground, sa stii ca mie nu imi place sa ma rog de om si nici nu imi place sa ma cert cu cineva,eu ma retrag de aici si imi pare bine ca ne-am cunoscut!

epY is oFF in this topiC!

U_TUNING 28-10-05 11:42

MAREUS..................

NU STIU CUM SA-MI MENTIN PUNSTUL DE VEDERE DAR.................EU SUNT UNUL DINTR-E MEMBRII FONDATORI AI UNDERGROUND RACING CREW.
ORICUM REGULA O SA FIE IN FELUL URMATOR :

-DEJA EXISTA NISTE MEMBRII LA ACEST CLUB.
-TOTI MEMBRII NOI VOR FI ACCEPTATI IN CLUB DE COMUN ACORD CU TOTI MEMBRII PRIN VOT.
-EU IMI DORESC SA FIE CAT MAI MULTI MEMBRI DAR.............IDEEA ACESTUI CLUB ESTE SI DE A NE PREZENTA LA DIFERITE COMPETITII DE PROFIL SI IN CAZUL IN CARE NU AI CARNET NU PREA VAD CUM TE-AI PUTEA PREZENTA.
-EU NU AM SPUS (BATUT IN CUIE) CA NU SE VOR ACCEPTA LA CLUB PERSOANELE MINORE SAU FARA CARNET CI DOAR AM SPUS CA NU VAD ROSTUL DE A TE INSCRIE INTR-UN CLUB AUTO FARA CARNET.

CUM A SPUS SI SHADOWRO NU DUCEM LIPSA DE OAMENI.

VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE

yknot 28-10-05 14:03

mai underground.... esti un pic prea exigent, mai lasa de la tine si da dovada de echilibru si intelegere..... tu n-ai avut 17 ani??? pentru ca eu am avut :wink:

Edd 28-10-05 16:11

excelent punctat yknot, oricum i like u're new atitude underground :D ,
underground man te inteleg ... chestia e ca exact cum a zis si iknot... ai avut si tu 17 ani (cazul meu 16 :P ) stii ce fel e.. simti ca nu poti face nimik.. shtii pana la urma ptr mine ar fi ceva sa intru intr-un club ptr ca ,chiar sunt f pasionat de mashini.. si ma gandeam ca ma puteti ajuta sa fim prieteni , tinem legatura plm.... ma chemati si pe mine la... u get my thing ... hope :roll:
oricum daca mai aveti vreo intalnire va rog sa ma cehmati si pe mine daca se poate ms anticipat

TazzY 29-10-05 04:13

minorilor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

shadowro 29-10-05 06:31

uitati pe un minor care faptul ca nu are permis nu il deranjeaza deloc :lol: :lol: :lol:

Edd 29-10-05 10:11

hey el mai are putin al dreaq deja nu il mai interes :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:16.

- Copyright 2026 4Tuning