Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Boboci :) (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/6774-boboci.html)

EvLSant0S 12-09-05 14:38

cum ma ?!
doamne, boboacele au prioritate frate ...
ce nervi ? termina ma cu prostiile
bafta

GolfuletzS 12-09-05 14:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
cum ma ?!
doamne, boboacele au prioritate frate ...
ce nervi ? termina ma cu prostiile
bafta

m`a enervat si mirela aia .... si ne`a futut din clasa in clasa..... ...ca nu aveam clasa.... lasa maine le examinez pe astea bune :D

minirally 12-09-05 17:32

hmm..prima mea zi..ca boboaca..a fost chiar f ok! :D \"aia marii\" pe care-i cunosteam m-au incurajat un picut asa..dar..oricum..te analizeaza muuulta lume :lol: e haios..oricum..f multe fete la mine.. :(

orlando 12-09-05 21:27

daca erai o boccie minirally nu te mai analiza nimeni...
ma eu nush cum sa zic nu prea am vaz fetitzele de anu asta...maine ma duc in recunoastere capitala...cunostintza astea...oricum am vazut vreo 3 naravashe rau...
ce bine ma simtzeam azi si am gandeam ce \"speriat\" eram cand eram boboc si cand vedeam azi boboci imi venea asa nush ceva sadic in mine...

EvLSant0S 12-09-05 21:47

mda .. maine mergem la clasele a 9-a , intram peste ei :D sa vedem daca e ceva interesant sau nu , mergem la recunoastere :)
inspectie ..
can`t wait

blowwind 12-09-05 22:03

Re:

Quote:

mda .. maine mergem la clasele a 9-a , intram peste ei :D sa vedem daca e ceva interesant sau nu , mergem la recunoastere :)
inspectie ..
can`t wait

numai URATE am vazut frate :)..maine ma duc sa caut participante pt balul bobocilor :)...poate am noroc si dau peste una superba :D

EvLSant0S 12-09-05 22:10

bafta, maine ma duc sa caut participante la ... un ride cu g5`u + un suc ceva .. sa vad daca gasesc ceva interesant :)

blowwind 12-09-05 22:14

Re:

Quote:

bafta, maine ma duc sa caut participante la ... un ride cu g5`u + un suc ceva .. sa vad daca gasesc ceva interesant :)

noroc cu speeder:))

Al3xius 12-09-05 22:17

Si eu sunt boboc la facultate si credeti`ma ca as da orice sa mai fiu in liceu :cry: :cry: :cry: azi aveam o senzatie super nasoala cand prietena mea care e mai mica cu un an dekt mine s-a dus la scoala si eu stateam acasa si frecam menta...ma jucam san andreas.... :cry:

Distrati-va in liceu cat puteti de mult ca o sa va fie dor de anii aia :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

P.S. maine cred ca ma duc si eu la mine la liceu sa dau un buchet de flori la diriga si sa vad cine face in clasa noastra :lol:

SpeedeR 12-09-05 22:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Si eu sunt boboc la facultate si credeti`ma ca as da orice sa mai fiu in liceu :cry: :cry: :cry: azi aveam o senzatie super nasoala cand prietena mea care e mai mica cu un an dekt mine s-a dus la scoala si eu stateam acasa si frecam menta...ma jucam san andreas.... :cry:

Distrati-va in liceu cat puteti de mult ca o sa va fie dor de anii aia :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

P.S. maine cred ca ma duc si eu la mine la liceu sa dau un buchet de flori la diriga si sa vad cine face in clasa noastra :lol:

da frate Alexius... la liceu e viata :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
knd ma gandesc la anii de liceu, ce viata era, ce atmosfera, ma apuca plansu :lol: :lol: :lol: ce nebunii faceam la lic, Doamneee... ce as vrea sa fiu iar la liceu... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

SpeedeR 12-09-05 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

daca nu eu atunci cine? :lol: :lol:
:peace:

blowwind 12-09-05 22:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

Quote:

daca nu eu atunci cine? :lol: :lol:

hai si pe la mine ;)

SpeedeR 12-09-05 22:27

Re:

Quote:

Quote:

inspectie ..
can`t wait

numai URATE am vazut frate :)..maine ma duc sa caut participante pt balul bobocilor :)...poate am noroc si dau peste una superba :D

knd apare aia superba dami un email :lol: :lol: :lol:

alex_maxx 12-09-05 22:34

astept oferte de balul bobocilor in Bucuresti :) ...pret bilet locatia ...liceul eventual :D.....

looolll abia a inceput scoala si eu ma gandesc la bal :D

vreau la liceu ....iar!! k tot mi-am adus aminte :)

gata ...dar sa tineti minte ce am zis !!:peace:

PTC 13-09-05 07:49

Vai deci ma tavalesc de ras aveti niste texte in voi prea tari \"ma duc in recunoastere,ma analizau ,etc\" zic ca ati descoperit o tara noua si voi intrusi :lol: :lol: .Ori cum bafta si multa distractie tuturor bobocilor :wink:

needBrain 13-09-05 09:10

mah fish ce spui u ca nu-s fete?
stai frate ca erau saracele speriate.mai stai vreo 2 sapt sa-si dea drumul fetele si apoi sa vezi: n-o sa le mai recunosti

EvLSant0S 13-09-05 09:27

vai , ce speriate =))
nu ies din clasa .....
=))
saracutzele ..

needBrain 13-09-05 10:02

pai acuma nici nu fumeaza :D

orlando 13-09-05 10:08

sa le vezi dupa 2 saptamani ca te cruceshti...
eu asa am fost anu trecut nu fumam nu faceam nik in primele 2 saptamani sa le vezi cand prind viatza si se baga in seama cu noi sa vezi atunci ca ramai :shock:

madfish 13-09-05 10:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mah fish ce spui u ca nu-s fete?
stai frate ca erau saracele speriate.mai stai vreo 2 sapt sa-si dea drumul fetele si apoi sa vezi: n-o sa le mai recunosti

beey need, sa speram :lol:
vezi ca azi la 1 merem la botezu bobocilor.

orlando 13-09-05 10:36

daca nu sunt indiscret in ce consta botezul boocilor? :lol: :lol: :lol: :lol:

Skillzu 13-09-05 12:34

ia ziceti0mi si mie fratilor cum e pe la liceu...???k yo nu am fost azi..si ieri am stat 15 min in clasa si atat....nici nu stiu ce s-a schimbat prin liceu...la voi cum e?

EvLSant0S 13-09-05 12:48

same ol` shit ..
colegi de *** , si tot asa , oameni care n-au in cap DECAT fotbal .. toate pauzele si le petrec discutand despre cat de lung e picioru lu mutu .. si se cearta ca unu zice ca are cu 10 mm mai mult , eventual se iau la bataie ..
in fine ..
ink 2 ani si am scapat

GolfuletzS 13-09-05 13:36

:evil: iar nu am vazut boabele ***** :chainsaw: :writers_b :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: ce draci am ... mi`au mutat astia programu ... de dimineata si boboci intra dupa masa
da le prind eu :twisted:

Skillzu 13-09-05 17:23

Re:

Quote:

same ol` shit ..
colegi de * , si tot asa , oameni care n-au in cap DECAT fotbal .. toate pauzele si le petrec discutand despre cat de lung e picioru lu mutu .. si se cearta ca unu zice ca are cu 10 mm mai mult , eventual se iau la bataie ..
in fine ..
ink 2 ani si am scapat

damm...parca ar fi clasa mea de retardati....sunt daia de vad o tipa in ziar si fak k toate alea si dak vad una in realitate cat de cat dragutza nu stiu nici macar misto sa faca de ea....deja nu mai vreau sa ma duc la liceu..da rde maine tre'////yo macar sunt de dim odata cu bobocii....abia astept sa dau o raita... :D 8)

madfish 13-09-05 20:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
daca nu sunt indiscret in ce consta botezul boocilor? :lol: :lol: :lol: :lol:

ii pui sa cante

GolfuletzS 13-09-05 20:55

sau le arunci cu oua in cap :D

SpeedeR 13-09-05 20:57

astept poze cu boboace 8)

minirally 13-09-05 21:17

eu..din 25 de fete cate am in cls..vreo 3 sunt dragute..hmm..la noi nu e cu oua,chestii d`astea..cantat..or what ever..oricum..sunt penibili unii..astia mai mari :lol: :lol: multi roackeri`.. :evil:

blowwind 13-09-05 21:21

saptamana viitoare o sa va trimit invitatzii la bal :D
:))

Low_Ridah 14-09-05 12:47

Azi am fost si eu oleac pe la Scoala .... 8) ... da nam vazut nici o boboaca ...nik....si doar toate clasele de liceu fac de dimineatza ...... cine stie , poate is toate urate si nu leam vazut :lol: .... da bine k yo tre sa aleg fetele de la miss ... :D Asta astept .. :wink:

RA_2fast4u 14-09-05 21:52

la noi treaca mearga...am vazut si cateva mai rasarite da mah is timide ca draku!!!! te duki la ele si ziki ca intra in pamant frate!!! nu alta!!!! sa nu mai zik ca am vb cu una astazi cre ziki ca avea volumu dat la minim!!!! vorbea mai rau decat in soapta :| da am vazut cateva si mai rasarite...da azi a plouat :anger: si nu prea a iesit lumea pe afara, asa ca ce am mai prins pe coridoare :) ori cum astept balu sa vedem ca pana atuncea mai cunoastem si noi :twisted:
a si astazi ne-a furat d-u organizarea la bal :anger: cand sa ma duk aflu ca au depus deja aia din d cerere la direftor pt bal :( da ori cum m-am bagat pe langa ei si paote o sa fiu si eu printre organizatori...da ori cum nu ma dau in vant dupa faza asta asa ca!!!boboace sa fie ca in rest :twisted:

EvLSant0S 15-09-05 07:30

haiosi sunt bobocii =))
jur ca ieri .... m-a atins unu ...
cu cotul ...
la modul ca eu stateam , si el m-a ... sters un pic .. nici nu pot sa zic atins ..
s-a intors speriat si a inceput sa \" scuza-ma frate .. n-am vrut ... jur , scuze\" =))))))))))))))))))))))))))))) speriatzi de bombe =)))))
cand ma gandesc ca asa eram si eu in a 9`a ... :? :lol: :lol: :lol:

Alexutzzz 15-09-05 07:44

am venit si yo intarziat :D am intrat in cherchez :( e plin de pocniti :(( si de pocnite , deja am pus ochi pe una :D lumea zice ca yo s boboc da ei nu stiu ca yo s direkt COCOS

cls21b_EVO 15-09-05 12:51

Imi permit sa va dau un sfat...ca vad ca nici unul mai mare nu va zis nimic...
BUCURATI VA DE LICEU CAT PUTETI...ca sa mor...aiurea e cand termini...si tre' sa te duci la fac.
Am fost si eu ieri ...sa ne prezinte fac. ...si credeti ma ca e naspa rau ...totul e sobru ...si rece...URAT intr un cuv.
Deci bucurati va de boboci de boboace...si de profele alea \"NEBUNE\" cum ziceam si eu...ca dupaaaaa...e vai si amar...
Multumesc!

EvLSant0S 15-09-05 12:57

bun sfat, asta facem
deci sa va povestesc O FAZA DE O MIE DE PUNCTE !!!!!! PETRECUTA AZI !

am fost pana la sala de sport cu un amic ..
eh , si undeva .. relativ ascuns .. 2 .. tipi de a 9`a ... fumau .. ascunsi .. si lalala .. fiind noi , ei habar nu aveau ca pe acolo trece profa/profu de sport care-s cei mai ai draq cu fumatu .. eh si cand ne-am intors de la sala ,eu facand pe bunul samaritean , m-am dus la ei .. sa le dau sfatu ..
:P sa nu mai fumeze acolo , ca daca i-au prins au pus-o .. eh si m-am dus

i-am intrebat , voi sunteti boboci ... ?
si unu zice speriat : NU!!!!!!! de ce ?!?! vrei sa ne batzi ?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
le-am explicat cum sta problema ... dupa care mi-au zis ca-s boboci =))
am ras cu lacrimi

shadow 15-09-05 13:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Imi permit sa va dau un sfat...ca vad ca nici unul mai mare nu va zis nimic...
BUCURATI VA DE LICEU CAT PUTETI...ca sa mor...aiurea e cand termini...si tre' sa te duci la fac.
Am fost si eu ieri ...sa ne prezinte fac. ...si credeti ma ca e naspa rau ...totul e sobru ...si rece...URAT intr un cuv.
Deci bucurati va de boboci de boboace...si de profele alea \"NEBUNE\" cum ziceam si eu...ca dupaaaaa...e vai si amar...
Multumesc!

Are SUPER MULTA DREPTATE!!!!
Acum sunt anul 3 la ASE si pot sa spun ca m-am distrat MULT in astia 2 ani, dar nu s-a comparat cu liceul; in liceu te distrezi altfel, colegi sunt mult mai uniti (probabil din cauza absentelor care la facultate numai exista), distractia este mai marfa!!!
La facultate este o distractie mai matura(boring). Ai colegi din mai multe orashe, fiecare obisnuit sa se distreze (sau nu) in felul lui/ei!!!
Luati sfatul celor care au terminat liceul si numai pot sa se bucure de el!!!
BUCURATI-VA CAT MAI PUTETI, PROFITATI DE LICEU s-ar putea sa fie ultimul loc in care o sa distrati in modul asta!!!

Low_Ridah 15-09-05 14:27

Asa e ..... asa zicem multi ... k Liceul e najpa si alea alea ... dar de fapt ne pare rau si dupa generala ... eu is a 12-a si ... incepe sa se vada pe fata tuturor disperarea si parerea de rau ...desi suntem o clasa destul de destramata .... ne pare rau k ne despartim .....dar avand in vedere k suntem o clasa de Arhitectura , e normal sa urmezi Facultatea de Arhitectura ...... si cum nu sunt prea multe in tara o sa ne intalnim .....noi deja ne facem planuri , k o sa stam in aceeasi camera la Faculta din Bucuresti . :lol: .... cine stie poate asa o sa fie ....

SpeedeR 15-09-05 17:14

eu tot astept niste pics :roll: :roll: :roll:

Mr.Nice 15-09-05 17:22

Ce viata e la liceu, sa moara fapta....
ANII DE LICEU NU O SA MAI FIE NICIODATA... CATA DISTRACTIE... CATE TAMPENII...
CRED K ORICE OM AR VREA SA MAI FACA ODATA LICEU...

DISTRATI-VA LA MAXIM K ANII ASTIA NU O SA MAI PUTETI SA-I ADUCETI INAPOI...

PEACE

All times are GMT +2. The time now is 20:58.

- Copyright 2026 4Tuning