![]() |
Re: logan
poti sa imi spui si mie firma la copii zender si
|
are cineva ideie ce trapa s-ar potrivii pe logan daca stie unul dintre voi sa imi zica pretu si unde gasesc ms
|
2 Attachment(s)
o noua achizitie este vorba de o cotiera incet incet dar facem masinuta
|
am si eu un logan 1.6 16V si am 2 intrebari: 1.daca scoti catalizatorul si intermediara...adik ai doar finala borla d exeplu castigi ceva cai in plus?......si 2.ce stiti despre turbo electric?....este vreo diferenta....se merita sau e doar o vrajeala?
|
Eu Deocamdata Am Sistemulde Evacuare Stock Dar Nu Cred Daca Scoti Catalizatoru Si Intermediara Obti Cai In Plus Obti Cred Un Sistem De Evacuare Mai Sportiv Si Motorul Respira Mai Bn Motorul Si Despre Turbo Electric Nu Stiu Daca Ii Da Cai In Plus Sau Iti Ia Banii Degeaba Oricum Tu Ai Motorul 1.6 16 V Ai 105 Cp Asa Ca Fi Multumit De El Dar Nu Cred In Maririle Astea De Cai Asa Se Zice >
|
pai asa e pb nu sunt multumit sunt f putini cai 105....daca tie ti se par mult...
|
pt dacie da daca vrei mai mmulti cai vindeo pe asta si ia-ti o masina cu mai multi cai
|
Daca imi permiti sly_waz sa fiu off topic.....Parerea mea lasa catalizatoru acolo , scoate intermediara pune o finala sport , schimba filtru de aer , schimba softu si daca chiar vrei axa cu came si zic ca trage da trage.......
|
dc off topic incet incet fac si eu masina depinde de buget planuri sunt in viitor un git pe ea 2c evacuari jenti poate
|
[QUOTE=sly_waz;1482722]dc off topic incet incet fac si eu masina depinde de buget planuri sunt in viitor un Kit ZEDER pe ea 2 evacuari jenti poate
|
2 Attachment(s)
Niste Poze Cu Masina
|
6 Attachment(s)
ultimile modificari mi-am vopsit aerosoalele neoane sub bord dar nu prea puternice pt a nu ma deranja urmeaza sa vopsesc pleoapelele in viitor un eleron pe luneta si unu finut pe porbagaj praguri astea in vitorul apropiat
|
cine are stikere cu for tuning va rog frumos sa imi spuneti si mie pls si de unde se cumpara revista 4tuning ms
|
for tuning?:))))))) deci esti tare rau...fal la imprimanta:)), si il lipesti cu scoci:)))))
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:buna ideeaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Era doar o gluma=))):)))=)))=)):))) Mai amana stikaru , lasa ca nu te ajuta cu nimika mai fa u ceva la masina.....si neoanele cam.....nu trebuia sa se vada lampa ai asau ce o fi...
|
sunt leduri dar in realitate sa vad bine mie imi plac nici si pe mine mma inerveaza alea puternice ca twe enerveaza la condus paste fericit la TOATA LUMEA SI SANATATE MULTA
|
imi vine sa ma impusc doamneeee ala nu-i multumit de 16V, frate cine te pune sa cumperi o masina de 10000 euro si sa nu fii multumita de ea ? in rest numai idei de master tuneri si reisari pe aici... da cu dacia-n perete frate vorba lui ion ia-ti permisul apoi mai vorbim...
|
6 Attachment(s)
de scoala m-am apucat si m-am pus pe invatat am s pun niste poze cu masina orcum pana imi iau permisu nu cred c o sa mai fc modificari ca banii i-am dat pe sscoala
|
Re: logan CM
4 Attachment(s)
Scimbare Noua A Interiorului
|
5 Attachment(s)
eleroANELE DEOCAMDATA PROVIZORIU PUSE URMEAZA SA LE MONTEZ ASTEPT PARERI SI SUGESTII
|
Foarte fain cel de la luneta,ai grija la detalii cand il fixezi definitiv
|
Frumos , o sa de-a foarte bine ....:D
ps: ce marca este eleronul care vine pe portbagaj si la ce pret l-ai cumparat? |
Dupa lucratura de "cioban" cred ca sunt cele de la pilot.....
|
spark88 pilot 120 ron
|
Super ieftin :D:D si de unde il pot procura si eu ......?
|
e super sa stii da o aliura eleganta masinii dai comanda la pilot si ti-l trimit prin curierat care mai e 40 lei si ala
|
Degeaba teai suparat pe mine , mai intrebat si pe mess si team zis ce calitate sunt, nu e o tragedie , dai mai mult la vopsitor sa se ocupe de ele.....mai calumea si vor iesi mai bine...Spor la tunarit si urmatoare modificari sper sa iti aduca si ceva avantaje.....
|
1 Attachment(s)
pai asa o sa fac ca dau jos si emblemele ale 3 ca arata mai frumos asa cam asa vreau sa arate dar asta dupa ce imi iau permisu ca cam bate la usa
|
Quote:
|
ms
dar am renuntat la ideie cu dungile |
6 Attachment(s)
achizitii noi boxe mnc fata 40w spate 60w si praguri
care face sticare cu4 tuning ca vreau si eu unu |
CARE MA AJUTA SI PE MINE CU NISTE SITURI DE JENTI VA ROG FRUMOSSSS
|
Team zis daca vrei boxe(uitate la alpin,DSL,Hertz,chiar daca nu scot puteri mari dar se aud CLAR....acuma u ai facut cum ai vrut) asa ai montat pragurile si le vopsesti pe masina???vezi sa nu iti gazeze vopsitoru ceva:)....si jante,zi cati bani ai......mai bine schimb cauciucurile alea de cacao(macar te ajuta cu ceva)....
|
4 Attachment(s)
neoane
|
in 10 milioane gasesc ceva
|
IMI SPUNE SI MIE CINEVA UNDE GASESC FOLIE IMITATIE CARBON ?
|
1 Attachment(s)
poze4 noi am vopsit jentile albe stil raliu
|
salutare !
poti face mai multe poze ?! multumesc ! |
3 Attachment(s)
UITE ALTE POZE LA JANTE EU LE-AM FACUT ASA CA SUNT PASIONAT DE RALIU DA STA SUPER TARE
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning