![]() |
Re: Melodie SKINERR & EKO - No Speed Limit
imi cer scuze daca am fost rautacios dar e bine sa ne expunem parerile SINCERE! pun pariu ca sunt cativa pe topicul asta care au zis "e super melodia, e misto , e tare" - si poate nu le-a placut atat de mult! mie imi place melodia dar nu foarte mult si mi-am spus punctul de vedere destul de sincer!
|
si tot nu mi`ai rasp la intrebare :( nu trebuia sa faci 1000 de topicuri ai un buton numit Multi Quote :( ti`a spus parerea am inteles am dat vocile mai tare postez maineh` mel refacuta ;) hai BAFTA si fara OFFTOPIC !!!
P.S. Rasp la intrebarile de mai sus ! Merci ! P.S.2. Gusturile nu se diskuta ;) |
1 Attachment(s)
Am ridikat volumu` la voci sper sa se auda mai bine acuma :???: Inka ajtept comentarii idei etc si cei care vor sa apara in videoclip sa posteze aici ;)
|
mie mi se paruse ok si prima varianta..e super tare pentru masina :D mai ales ca multa lume nu stie melodia si multi se intreaba cine o canta... am mai imprastiat-o printre ai mei si cam la toti care asculta rap le-a placut :D foarte inspirata faza cu sunetele de motoare din fundal :D versurile sunt foarte ok,beat-urile sunt pe stil gangsta rap (my favourite) :D in clip ar trebui sa apara baietii din club,deopotriva cu motoare cat si cu masini :D si la sfarsit sa apara reclama la www.402.ro ,poate reusiti astfel sa mai atrageti ceva investitori...E pacat ca nu se mai accepta membri in club,pentru ca aveam de gand sa ma inscriu la anul cand vin la facultate,dar e de inteles ca sunt multi ofticati care incearca sa va puna piedici in realizarea proiectelor voastre.. Mult succes in continuare,si ignorati rautatile si prostia!
|
E tare rau piesa... zice ceva... :D
|
salut frumoasa mel dar nu imi place ca esti rarait :) in rest foarte tare mel felicitari:)
|
E foarte misto melodia, e prea tare, e ceva nou...bass, voce, versuri ok...nimeni nu e perfect si pun pariu ca nici bugetul nu a fost extravagant. Daca nu va place nu o ascultati! Bafta multa tuturor si fara incidente!
|
Quote:
|
Quote:
|
Este in picioare "faza cu clipu`" dar se va intampla undeva dupa 4TD ... o sa se anunte ... avem nevoie daka ne poate ajuta cineva de 1 sau mai multe kamere profesionale ca sa avem cu ce filma ... scenariul il face cineva de la Media PRO ... si mai avem nevoie de masini si bineinteles fete :rolleyes2
|
masini pot sa va ajut
fete in principiu si aici pot sa va ajut camere de filmat nu am |
dai add pe mess la id : terradown sa mai vb ;)
|
Intr-adevar se simte o diferenta favorabila in varianta a 2-a... se inteleg mai bine versurile - care sunt ok.
Ar fi urat sa o compar cu melodia lui Gibi, care imi place foarte mult, fiindca sunt destul de diferite... De apreciat initiativa si efortul depus. Versurile imi plac (vrem viteza maxima pe toate strazile / caci acolo si a pus "no speed limit"bazele) si mi se pare interesant cum suna vocea rr-ita :lol: Acceptati toate parerile, chiar daca sunt incurajatoare sau dimpotriva.... Numai asa aflati ce pasi mai sunt de parcurs spre mai bine... Multa bafta!!! |
mereu vor fi pasi de parcurs spre mai bine pentru ka mereu vor fi pareri si pareri , unele bune altele mai putin favorabile ... noi am vrut sa facem ceva mai diferit ... am facut ce am putut dar nu ne oprim aici ;) Chiar m`a bucurat faptu ka vineri am auzit melodia intr`un logan rosu la intalnire :D Inka astept pareri , sugestii , reclamatzii ... etc ;) Si cerem ajutor la cei care pot sa nil acorde cu ce am cerut mai sus ... Camere de filmat , masini si bineinteles fete frumoase ;) Pace si FARA INCIDENTE !
|
Quote:
|
bun bun ;) totu` e binevenit ... o sa discut cu ceva persoane kare ma vor ajuta cu una alta si sa stabilim o zi kand poate toata lumea sa vina ... de preferat in weekend ka lumea mai munceste ... oricum dupa 4 tuning :D ms de ajutor :oops:
|
cu camerele de filmat se poate rezolva daca veniti la targoviste sa trageti! am pile la 3-4 televiziuni din tgv :D
|
prea departe :(
|
yo zic ...k in tot bucurestiul ....se gasesc vreo 2-3 camere de filmat...numa k trebuie cautat :)
|
ne deskurkam noi pana la urma :D
|
da.... o sa ma interesez si yo ... poate gasesc ceva ceva ....
|
buna ziua as dori sa fiu prezent la filmare, poate voi fi acceptat si in club pentru a fi totul ok. E buna melodia cel putin varianta a doua. Clipul trebuie sa iasa foarte bine sa fie actiune si imagini deosebite. Abia astept sa il vad
|
Piesa tata melodia "no speed limit"
Tino tot asa Bafta si spor la mai multe melodii |
multam la toata lumea
|
Aceasta va fi prima melodie care o voi asculta in masina care o voi cumpara dupa ce voi lua carnetul ....
|
ma bucur sa aud !
|
eu am ascultat melodia si pot zice ca-mi place. nu sunt in masura sa zic daca e sau nu mai buna ca melodia mea...pana la urma asta depinde de gustul fiecaruia.:D la mai mare DeZaXaT ;)
cine suntem noiiiii????? ;) http://www.myband.ro/members/11684/ |
Gibii... ceva nou mai apare? :D
|
Quote:
|
fratilor ce trebuie sa fac ca am nijte stickare cu nsl :?:k mias face cont da na m peste 18 ani si nici permis !!!! ma poate ajuta cineva ???:oops:
|
Quote:
|
sall am 17 ani , am si un scuter si vreau niste stickere cu nsl ! am un prieten din bucuresti care are si el 17 ani si este in clubul vostru si ia-ti dat stiickere ... , are scuter si park spunea k se duce la intalniri nsl , dar eu sunt din tulcea si n-am cum sa vin la intalniri :(( . Ce sa fac ??? :rolleyes2:?: ma puteti ajuta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
SKINERR & EKO - No Speed Limit 2
Buan buna melodia asta ;) astept video , oricum stiu ca o sa fie ceva tare 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning