![]() |
Re: VTM insane cup 24.02.2008 CRAIOVA !
Quote:
Sper ca la final sa te vad cu o cupa in mana ! ... inca una ! Bafta tuturor ! |
Eu cred ca el o merita si e cel mai bun are masina si are si mana restul ...
Sa nu se supere restul dar eu nu-i cunosc si nu pot sa tin cu un strain. |
O sa incerc sa vin cu o surpriza.....sa il aduc pe Daurette la start cu noua masina de curse evo7 de grupa n. I-am zis mai demult si era incantat...mai ales ca o sa fie un antrenament bun pt noul sezon...acum sa vedem daca mai are aceeasi parere.
|
TRASEUL are o lungime de 2.5 km ...acum am aflat !
Deci are 2 km sigur ! Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acum ca a picat SUBIT ambreiajul eu ce sa-i fac?? si e al naibi de scump unul, dar macar de data asta ii un ceva mai bun ;) vesti relativ bune...am discul, am placa de presiune si rulmentul (toate ralliart), dar nu am volanta...poate merge sa o rectific pe actuala...eu vreau sa vin! mai ales ca e posibil sa mai vina un prieten (porcisteanu)...chiar daca vine cu o masina f puternica si f bine pusa la punc si cu slick-uri ;) |
Slikuri sti de unde sa iei.
Volanta se rectifica cu obligatia de a lua si din prinderea de la placa lafel sa pastrezi strangerea sau poti max o zecime in plus din placa. |
Quote:
La grupa A cine se mai anuntza ??? |
se anunta o grupa a vip'urilor a III a :) .... abia astept !
|
Quote:
|
Quote:
Ooooo,sunteti calator,sedere placuta p unde va aflati si spor la cautarea masinii mult dorite :) oricare ar fi aceea .... Vialy,asteptam surprizele !!! |
vreme de cacao iar ninge.... mm de vreme tampita cum se organizeaza ceva incepe ninsoarea/ploaia etc.. doamne ajuta sa fie frumos duminica
|
Quote:
|
nu am citit tot pt ca nu prea am rabdare...am 2 intrebari: la ce ora incepe cursa ? si la cat trebuie sa fim acolo sa ne inscriem ? ( nu suntem din Craiova )
|
1 Attachment(s)
Quote:
pana la ora 11 sa facem toate inscrieriile ! startul se va da in functie de cum ne miscam intre 11:00 si 12:00 ! pt inscrieri on-line trimiteti la [email protected] fisa completata! |
GRUPELE VOR FI ASA :
I pana in 1.600 II 1601 - 2.000 III peste 2000 Motoarele pe benzina care au TURBO " din fabrica sau montat de el " ii se va inmulti nr de cmc cu 1.7 , cu rezultatul obtinut se va incadra la grupa corespunzatoare ! |
dupa parerea mea acest coeficient e ceva cam mare
insemna o crestere de 70% ceea ce nu e intodeauna reflectat de realitate un 1,4 mi se pare mai ok stiu de unde e preluat, dar ... |
Quote:
|
am si eu o intrebare se mai tine daca vremea nu tine cu noi???
|
Quote:
|
ok dabi astept data de 24 febroarie
|
Quote:
Bafta cu organizarea! Daca n-o sa fiu prea :drunk:, ajung si eu p'acolo. |
multzam , sa fie !
mai sunt 5 zile ! |
Frumos, bravo Insane :)
|
multzam !
Deoarece au inceput sa se inscrie pe fiecare zi din ce in ce mai multe masini, am zis sa fac un topic special in care cei care vin ... sa spuna de unde sunt , astfel incat sa va grupati cumva sa veniti impreuna ! https://forum.4tuning.ro/166-insane-racers/67885-asteptam-petrom-craiova.html Pana la ora 10:00 noi va asteptam ! |
In data de 7-8 Martie incepe prima etapa din CRR la Brasov si vreau sa particip si eu la evenimentul de pe 24 pentru ca vreau sa fac antrenament cu circulatie inchisa, nu voi ca concurent ci forlither doar, vreau sa intreb organizatorul daca se poate.
|
Suntem din Mioveni (15 km de Pitesti) Si de o jumatate de an am infiintat si aici un club RPM care doreste sa stie daca pot participa si ei cu cateva masini? , daca da ce trebuie sa facem pt inscrierea masinilor in concurs?.
Astept Raspuns |
Quote:
Pana la ora 10:00 dimineata , va astept la intrare in craiova , la PETROM cel mai bine este loc de parcare si nu incurcam circulatia ! telefon: vialy-0740.327995 sau 0768.168482 pana la ora 11 sa facem toate inscrieriile ! startul se va da in functie de cum ne miscam intre 11:00 si 12:00 ! pt inscrieri on-line trimiteti la [email protected] fisa completata! Attached Files CERERE DE INSCRIERE INDIVIDUALA.doc (408.5 KB, 1 views) cererea este pe pagina 4 |
1 Attachment(s)
Quote:
Doar de antrenament ? Eu cred ca o sa ai rivali .... si poti sa te bati cu ei pt cupe ! :) oricum , se poate ! TE asteptam ! Teroarea : mersi mult pt ajutor ! kasp3r:astept mail'uri de la tine cu fisele completate la adresa: [email protected] |
o intrebare scurta:
cate urcari se fac (regim de cursa si regim de antrenament), am voie sa particip doar la una si daca mai pot la inca una? sau sunt obligat sa fac toate urcarile? nu de alta, dar din pacate nu am unde, desi mi-a venit tot, sa schimb ambreiajul saptamana aceasta(mecanicul prins cu ceva mult mai important) si in acest caz vreau sa vin cu masina asa: cu ambreiajul patinand... poate reusesc, mai greu, mai incet... sa urc macar o cursa... :( |
Quote:
Se anunta cursa frumoasa :) |
Quote:
in principiu se poate ! sa speram ! |
Quote:
oricum bafta la organizare |
Quote:
Ono a zis ca vine cu masina de antrenament ;) adica tot evo 9 ! S-au mai anuntat si alte masini puternice la grupa mare , nu vreau sa spun ce masini s-au inscris pana acum ;) ! |
ce evo9 de 550cp? nu stiu de nici unul cu asa o putere?
|
Quote:
|
Quote:
Noi de la craiova stim cine este ..... Nu mai conteaza ! .. Noi l-am invitat pe Daniel Onoriu ca si reprezentant al clubului Midnight , daca vine sa se si dea ... ar fi perfect , fie pe timp sau nu ! Vremea sa fie frumoasa ... numai maine nu-i poimaine ! :)) a mai ramas o zi ! iar vremea este din ce in ce mai frumoasa la Craiova ! Va asteptam! |
Eu am un EVO 8 care zilele trecute a fost in service-ul SKN pentru ai creste puterea, nu stiu exact ce putere are acum dar e o mare diferenta intre ce a fost inainte si ce e acum. Din cele spuse de ei masina mea are in jur de 330 HP si cred ca este asa deoarece masina mea trage tare acum.
|
Quote:
|
Quote:
Nu vreau sa ma apuc sa vb in locul respectivului ... daca o va face el , sa va lamureasca , e ok! daca nu .... e tot la fel de ok ! Cursa tot se va tzine , indifirent de ce credeti voi :) Veniti la Craiova sa vedeti MII'le de CAI putere ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning