![]() |
e 4.30!!!vremea e marfa!!si....apropo de la nunta am venit de la 1...acum pur si simplu nu mi-e somn!!!
|
Re:
Multam oamenii. Am decolat. :)
|
Re:
Quote:
sa vezi somn de voie ce bagi maine la rapa rosie ! :lol: :lol: :lol: E super misto afara....nici cald nici frig ! Asa ca bagati rpd benzen si haideti la Craiova ! :wink: |
Re:
Salut. Acum am ajuns de la Craiova. Primele impresii de dupa cursa ar fi ca am invins !!! Daca la un moment dat ma gandeam cu groaza ca am cheltuit o mica avere pe benzina pana acolo si masina s-a stricat exact la inceputul primei probe, totul s-a schimbat dintr-o data, ca prin minune si am reusit sa ma dau a 2-a si a 3-a mansa. Din pacate nu fara emotii, la a 2-a mansa m-am rasucit la cauciucuri.
Impresia despre organizare a fost buna. La mai multe astfel de curse. Cred ca s-a vazut ca sunt participanti la toate clasele. Deficientele de organizare au fost la premiere unde am stat de ne-am plictisit, mai mult din respect pt organizatori si castigatori caci stiam ca nu am castigat nimic. O alta buba a fost asfaltul de pe treseu, care in unele portiuni era groaznic. Am topait pe el mai mult decat am mers. Cred ca totusi cea mai grava inadvertenta a fost ca cei mai multi si aici ma includ si pe mine nu stiau unde e sosirea. Ba steagul galben, ba steagul rosu... Una peste alta a fost super. Am trecut de la agonie la extaz si invers de cateva ori. De asemenea am cunoscut o graza de oameni super de treaba (Raluca - singura fata care a concurat; fetele din Craiova - se stiu ele; va multumesc ca ne-ati luat si ne-ati dus, Bogdan Golf 1 + prietenul lui, dl . Dinescu :) si nu in ultimul rand Micutu caruia ii multumesc pt ajutorul moral). Sigur am uitat pe cineva si ii rog sa ma ierte. Stiu ca nu sunt la Oscar dar vreau sa ii multumesc mult lu` Piersi. Daca nu era ea probabil ca plecam acasa cu coada intre picioare si nu apucam sa ma dau deloc. Nu stiu ce a facut la masina dar am reusit sa alerg macar 2 manse. In incheiere, felicitari organiatorilor; tineti-o tot asa si sper sa avenim cat mai des la voi la astfel de evenimente. :) Bafta. P.S: Scuze daca am fost incoerent. Maine pe zi o sa pot sa ma exprim mai bine. |
ce bine le zice dude asta...parca ar fi un om mare...
de mine de ce nu zici ma ca te-am ajutat? ti-am carat scule...te-am impins...ti-am dat flasuri din spate....badarane!!! :lol: multumiri fetelor din craiova care au facut posibila participarea noastra in conditii optime...promit ca nu mai particip cu diesel! treaba cu macadamul ar fi f interesanta....asteptam cu interes continuarea ideii eu m-am simtit f bine la cursa...desi eram mort de somn....pe aceasta cale ii multumesc domnisoarei care m-a adus acasa impreuna cu masina mea! La mai multe astfel de curse!!! Numai bine!!! |
Re:
Tin sa precizez ca ciuci (aka LPX) a fost cel mai tare si este idolul meu.
I bow before my master. :D |
ba....ma lasi?! nu te mai da pe langa mine ca nu-ti cumpar masina...da-i foc!
:lol: :lol: :lol: |
Re:
Esti nebun, cum sa ii dau foc? Acum cand m-am atasat de ea !?! Daca mai erau vreo 2 curse va rupeam. :lol:
Lasa ca vedem noi la urmatoarea cursa, mama ta de diesel-ist. :) |
referitor la traseu
pacat ca nu a fost asa cum ne asteptam .... data viitoare daca se mai facem venim cu amortizoare de macadam. prea multa valuri .....
in rest tot respectul -------------------------------------------------------------------------------------- schimb renault 5 GT turbo pe dacia Solenta |
Sorry Radu&Cristi ca n-am stat pana la sfarsit, dar trebuia sa ajung acasa. Va mai asteptam si alta data, cu speranta ca nu veti veni tot asa pe fuga. Felicitari pt participare!
Btw Cristi, vezi ca Radu migaleste la masina lui 2 ore doar ca sa nu te ajute! :twisted: M-am prins eu de schema... :lol: 8) |
Re:
O 'migalesc' pentru ca merita. Mai face ea figuri si probleme, dar e a mea si tin la ea. :) Numai ea stie cate ore am petrecut impreuna, cata piele si sange mi-am lasat pe piesele si pe tabla ei, cat am transpirat sa o fac sa mearga... :)
Sper sa ne revedem cat de curand la o noua etapa de VTM. Data viitoare o sa fiu mai bine pregatit si o sa vin cu o masina cu suspensii mai moi. :D Bafta. |
dude: nu crezi ca ar fi mai interesant sa incerci lucrurile alea cu o femeie?!
:lol: :lol: :lol: carmen: m-am prins de schema la final cand m-a ajutat la ultima roata si a lasat-o nestransa.... :x il prind eu cand ma pune sa ii reglez frana.... |
1 Attachment(s)
ce-l faceau aia doi pe ala cu 5-ul daca nu statea pe mijlocul strazii....un bulangiu, nu se uita in oglinda deloc....si taximetristul ala a mers jumatate de proba in spatele lui...
|
1 Attachment(s)
:D
|
Re:
Quote:
Mare artist esti mai ciuci.... |
1 Attachment(s)
da....sunt....ia uite
|
Piersi n-a facut nimik la masina, a avut doar noroc. :D Oricum oamenii din craiova super de treaba, chiar m-am simtit super bine. (ma abtin sa zic ceva de Intim) Multumim frumos, Craiova!
|
Multumiri Craiova pentru competitie dar pe viitor sa specificati mai exact in ce stare se afla asfaltul..sincer eu unul ma asteptam sa fie un asfalt ca la Poiana Brasov adica fara denivelari.....eu am venit cu masina setata pt un astfel de asfalt....foarte rigida.....iar treaba cu intreruperile de la motor o sa fac ceva investigatii sa vad de la ce s-au datorat...dar sincer in probe pe asfalt curat nu am avut problema asta.....astept viitoarea cursa si daca o sa fie cu asfalt bun se schimba treaba..SINCER.
Va multumesc pt eveniment si tineti-o tot asa. Bafta! |
A era sa uit....lumea este impartita ca peste tot...adr predomina lumea buna....multumiri Micutu pt ca m-a lasat sa \"depozitez\" anumite pungi cu pese:P....Dude e super baiat.....traisca KWX-ul...(pacat ca nu mai am R5 ala negru....faceam o linie) si puneti amortizoare...sti tu.....BPR...vreau si eu filmuletul de pe drum spre Bucuresti....cred ca i-am spart urechile lu cameramanu..:))....sefei de la ACR Craiova ca m-a ajutat sa ma schimb de combinezon in Camera de sedinte:P...si daca am uitat revin.....bye
|
|
multumim 4tuning pentru pzezenta!!!
|
si filmele...
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=344 maine un articol complet, plus o reorganizare a cursei in forum sa faceti mai des, altfel ne suparam data viitoare ma dau si eu supermisto |
misto filmele....felicitari 4tuning...la cat mai multi reporteri pe viitor!!!
poate reusesc sa postez si eu filmele din masina |
Arata bine trabantul,super.
Asfalt ca pe urcarea din Poiana nu o sa gasim niciunde aici si nici in viitorul apropiat nu cred ca o sa avem |
1 Attachment(s)
...cand n-ai ce face....
|
eu vreau sa stiu cine e bucuresteanul scandalagiu cu golful albastru...... ca ar merita tras putin de urechi!!! :!:
|
cine a filmat de sus si a prins ultimul viraj inainte de sosire?
ii multumesc anticipat celui care a filmat si imi poate da si mie caseta!!! |
Re:
Quote:
|
grig ia si tu filmarea de la la lao...are fimat chiar ultimul viraj....am vazut io filmarea cu tine la el pe camera....
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mansa 2 din masina
|
Stie cineva daca se va mai organiza asa ceva la noi?Unde?Cand?
|
frumooooos..asa da..inca nu am vazut decat 7 filmuletze...si pana acum audi-ul negru a fost cel mai dragutz....a tras grav de masina...fara mila...nu k ar fi singurul...
|
Booon
Tzinem sa va multzumim tuturor pt participare/prezentza.Cineva se plangea de organizarea de la premiere...nu a fost vina noastra pt intarziere..acr-ul e de vina aici.
EVENIMENTE...o sa mai fie dar probabil dupa ce luam si noi un \"concediu de relaxare pe la mare vre`o 2 saptamani\" :twisted: venim acasa si ne punem iarasi pe treaba...unii dintre noi organizatorii sunt un pic suparatzi(cel putzin eu)ca nu m`am putut da. P.S VA ASTEPTAM LA TOATE EVENIMENETELE ORGANIZATE LA CRAIOVA!!! Inca odata Multzumim WWW.4tuning.RO si WWW.*********** |
intarzierea de la premiere s-a datorat unei mici probleme de regulament.... cativa participanti au furat startul si s-a discutat cum vor fi penalizati. acesta a fost motivul intarzierii
ne cerem scuze, dar era o problema ce trebuia rezolvata |
Hmmmm
CECILIA ...sa`tzi spun io ceva din interior..ca vad ca vorbeste gura fara tine da rau de tot ...nu sa furat nici un start..la premiere s`a`ntarziat pt ca ACR-ul uitase cupele sa sediu...nu mai tot face tu afirmatzii ca bantiu rau de tot.
|
Re: Booon
Quote:
:wink: CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
7 Attachment(s)
filmele de la lao
|
Quote:
|
Re:
Pe cand urmatoarea curse gen VTM? :)
|