![]() |
B-80-GSI
2 Attachment(s)
SALL baietzi!va astept cu o surpriza la constanta.sau poate cu 2,voiveni cu o astra gsi 2000 16v 200cp si mai now golf 3 vr6 230cp si vor participa amindoua masini la liniute.
CU RESPECT B-80-GSI MEMBRU FONDATOR ASOCIATIA CLUB SPORTIVA NO SPEED LIMIT ROMANIA |
B-80-GSI
1 Attachment(s)
ACESTA E OPELUL ASTRA GSI
|
hmmm poate apare si extreme-ul pe acolo...dar la privit ca acum santem in concediu.... :D :D :D
|
In caz de vreme nefavorabila ce se intampla ?
|
.
:)
in caz de vreme nefavorabila :))) show-ul se tine orice ar fi, asa ca ne vedem pe 14 august. masinile care vor sa participe trebuie sa fie pe aeroport la ora 10.00 dimineata. |
Ciudat. Tuning show pe ploaie ... sa nu mai vorbim de curse pe ploaie ..... In loc de show & shine poate va fi show & wash , in loc de drift - swim ... Zic si eu !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
De mancare o sa fie pe acolo?
Ca daca nu, sa stim sa venim cu provizii (gratare etc. :D ) |
Accuweather.com zice ca o sa fie frumos! Si eu am incredere in accuweather :)
|
Weather.com sustine exact contrariul. Iar am incredere in el pt ca a cam nimerit-o pana acum . http://www.weather.com/activities/tr...34&from=search
|
Si eu am incredere in accuweather :)
Vedem :) Eu sper ca o sa fie vreama buna! http://wwwa.accuweather.com/world-fo...day=6&metric=1 |
Ok, deci am inteles. Taxa de participare e 350.000, dar cum fac sa ma inscriu? ca pe site zice \"presubscription\" si atat, nimic mai mult. E chiar enervant. Deci...? Astept un raspuns concret si cred ca nu sunt singurul.
|
10 euro....hmmm...sa speram k merita banii ashtia...a...shi dak are vreun participant la concursurile d drifting nevoie d un coechipier....adik nebunu care sta pe geam shi face cu mana.. :D ...sa ma anuntze... :twisted:
|
Vedeti ca pe siteurile cu vremea din lume , predictiile se schimba de la zi la zi, de la ora la ora .... Si eu zilele trecute vazusem T-STORMS sigur 90% in CT pe 14, iar ieri am vazut doar Poss. Showers... Asa ca nu e nik sigur. Oricm, daca o luam si in functie de cunostintele noastre, dupa cateva zile de ploaie, vin cateva zile de soare, si dupa aia iar ploaie, si iar soare. Avand in vedere clima de la mare, ploua ori dimineata devreme, ori dupamiaza pe la 5-6.... In fine, looking good pana acum.
Din partea Crazy Drivers SV voi fi prezent acolo , ca spectator. |
:
vom avea si mancare si bautura, asa ca nu trebuie sa va aduceti nimic cu voi. iar in legatura cu vremea, speram spre ce e mai bun....
iar in legatura cu inscrierile, se vor face incepand cu ora 10.00 dimineata. cursa nu va pot spune exact cand incepe, cel mai sigur in jurul orei 13 - 14. oricum va tin la curent cu toate modificarile... |
semecristian -> aici vreme nu e kiar asa cum ai zis tu :) .... oricum `om trai si `om vedea :D
|
In seara asta la ora 10 la Angel Cafe stabilim locul si ora pt plecarea din noaptea asta .
|
Mda... Vremea sa fie o problema...
|
Eu sunt la mare si vremea e super ...
|
Si noi suntem la mare :wink: si pot confirma......vremea este tocmai buna.....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Va rog sa ma scuzati ca nu am avut rabdare sa citesc toate mesajele postate.si v-am rugat sa ma scuzati pt ca am si eu o intrebare : cat costa biletul de intrare daca exista asha ceva?
si a doua intrebare: cine are sa-mi imprumute un card de camera foto :D |
Re:
Quote:
2) cine crezi ca se risca :twisted: ? |
Va rog lamuriti'ma shi p mine....
pana la urma intrarea de 10 euro este de persoana sau d masina kre intra in aeroport pls... :?:
|
Re: Va rog lamuriti'ma shi p mine....
Quote:
|
dar pretul asta nu mai scade frate ca am inebunit cu euro astia fir'ar mama lor.chiar e japca la 10 euro.daca pui si gazul daca pui si consumatia de acolo daca mai pui si gazul papat la liniute ,ajungi sa pleci de acolo dator.degeaba este organizare ptr ca deja se cam face discriminare.nu cred ca toti 10 euro de pers folosesc la cheltuielile legate de organizare.dar fie acum.
|
Eu zic ca acest eveniment merita din plin pretul biletului. Sa vedem dupa... cum a fost si atunci ne vom putea da seama daca e mult sau nu.
Pana una, alta.... ne vedem acolo. |
Si eu cred ca o sa fie distractie ... La Oradea mi-a placut foarte mult :twisted:
|
saltare
Eu zic ca daca va place tuningul nu va uitati la 350000 sau 10 euro ..............eu unul as face orice ca sa ajung acolo ...cu toate ca noi nu suntem plini de bani adica eu si fratimiu ...........apropo venim cu autobuzul tocmai din AGIGEA :oops: sper sa nu ploua ca nush ce ma fac :?
Oricum ne vedem acolo :peace: |
cine e din c-ta shi merge cu mashina la ITS...dak e posibil...platesc benzina dak e nevoie..sa ma ia shi p mine...prv p [email protected] pls :D
|
Dak vreau sa ma inscriu la cursa ! cat este taxa dak exista asemenea taxa si dak se mai plateste taxa de 10euro la intrare dak ma inscriu la cursa ! abea astept :D
|
cum a fost? cine a fost?
|
am fost multi :D am mai zic si o mai zic a fost SUPERB SHOW`ul :D
|
Confirm si eu lucrul asta concursul de drifting a fost dea dreptul demential fara cuvinte restul cum ar fi comentatorul :( slaba impresie insa concursul de drift a fost extraordinar :shock: :twisted:
|
am fost si io
mi-a placut sincer sa fiu |
cik tuning.....
cum ba 350 de mii :evil: cum cum bha??ca paba si salonul auto dai 100 de mii!!!c dreacu ba???a venit papa pe aeroport???kre e faza????nu tu loc de parcare nu tu nimic k lumea....tzara asta e de ***.....bine k am avut o priveliste mai buna...accidentul de la fetesti.....merita banii accidentul ala...
|
Re: cik tuning.....
Quote:
sa fii si tu implicat intrun accident grav ( cred k era foarte grav de tia placut asa mult si sa zica altii k a meritat sa mearga undeva doar k au vazut accidentu) per total a fost frumos la its.... oricum mai bine dkt la o etapa lr, cu toate ca liniuta a fost pe 200 metri sau pe cat a fost k nu prea iti dadeai seama :lol: |
Re: cik tuning.....
nu ma....era o gluma sinistra....dar si mai sinistru a fost k nu sa zis nik cat e un bilet....si bine k bgasem si benzina....si sa ma trezesc k imi cere kt pt 4insi la un salon auto....apropo.....bagatzi-va dreacu mintzile in cap astia cu masinile de peste 2000cmc k o sa ajungetzi dreacu la 2m sub pamant nu unde trebuie....pre multzi terminatzi se joaca knd depasec ......imi place viteza andrenalina...dar knd e vb de prostie din partea unora....mas da jos sa-i bat sa-i las pe camp cu masina tzandari in cauciucuri.... |
sunt undeva poze facute de la It Tunning Constanta ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning