![]() |
sal
am sa ajut si eu cu aparatul :) te asteptam !!!
|
te asteptam low.......crazzy drivers....gonna rull'z the street\"
:lol: :lol: :lol: |
salut crazy drivers sunt noul membru al clubului :D
|
bine ai venit :D
|
Asteptam mult de la membrii din Bucuresti .... asa k apucativa de treaba pacolo ...k vin in inspectie :lol:
|
as
Asa Alex fii rau..
|
salut ce faceti dragi colegi :D as vra si eu sa stiu cand se intalnesc membrii crazy din buc va rog
|
low ridah vino te asteptam :D
sa nu vii singur 8) si inainte sa vii anunta zi tu sa fim pregatiti :wink: |
CRAZY DRIVERS RULLZ :wink:
|
ce face lumea azi ??????? :D :D
|
da ce e asa linijte! pe forumu asta doar adytza vb! trezirea lumea!
|
Ar trebui sa fie mai multa activitate prin Bucuresti .........Totusi sunt multe posibilitati acolo .... Ar trebui sa fie mai multa activitae !!!
|
anunt.
toti membrii Crazy Drivers ne intalnim toti online pe server irc.sidenet.org pe canalul #crazydrivers ( am ales un server pe care sa nu fie lume pt a fii numai noi) deci IRC.SIDENET.ORG . majoritatea sunt deja acolo:) va asteptam! inzaghi (suceava)
|
salut dragi colegi din bucuresti. as vrea sa ne intelnim si noi si sa vb despre club, credeti ca se poate :D
|
si mai am si eu o rugaminte
nu putem vb si noi in alta parte ca mie nu imi mare mircul si nu pot sa ma conectez :( si vreau si eu sa vb cu colegii de club credeti ca se poate astept raspuns |
la mistho vreau sa vb ceva cu tine stii id meuu e urgent e vb de club :D
|
salut lumee de ce e asa liniste aici de ce nimeni nu mai vorbeste haideti fratilor trezirea nu mai dormiti :D
|
saracu adita mai vb si voi cu el ca se plictiseste de moare
|
sal
lasa-l sa vb singur ca se descurca de minune :) nu degeaba ca ne streseaza pe mess ne mai streseaza si aici :twisted:
|
aja-i doarr4u17 :)) nu ca ar avea ignore la mai multi pe messenger :) pacat! ca pare baiat de treaba... dar sincer adytza mai calmeaza-te... ejti stresant...sa nu te superi e un simplu sfat!
|
pe mine nu ma streseaza
|
baieti dc nu ati zis ca va stresez ca intelegeam. deci trebuia sa imi ziceti. nu o sa va mai stresez pt ca nu o sa mai am ocazia. mi-a partu bine de cunostinta. bafta in continuare baieti. :(
|
sal
i-auite la ce s=-a ajuns .. :paper:
|
deci adytza nu tre sa te superi! daca te-am jignit, scuze...
|
ok baieti nu m-am suparat dar de acum in colo
daca va deranjeaza cv la mine spunetimi in fata ok |
baieti low ridah vine azi in bucuresti. membrii crazy drivers din bucuresti as vrea sa ne contactati pe mine (adytza_pytyc89) sau pe doarr4u17(cineva2002ro) id noastre pt a stabili locul unde ne vom intalni maine 18 nov. dc aveti aparate foto aducetile pt a putea face poza. sper sa iasa ceva frumos. iar in primavara asteptam mai multi membrii crazy. :D
|
vad ca la topicul asta e cam multa liniste. haidetzy baieti mai postati si voi aici. TREZIREA baiety ok. :shock:
CRAZY DRIVERS RULLZ |
sal
:) m-am vazut cu aditza azi. a venit el la mine. unde tineam masinile. lucram la dacie. sa va zica ce demaraj am dat :P
|
asa este azi am fost la doarr4u sa vad cum merg lucrarile la oltcit. sa stiti ca este un tip super de treaba. a dat un demaraj super marfa azi. cu toate ca nu a fost mare dar a fost frumos. :D
|
buna seara romania
buna seara bucuresti este ora 18:30 iar pe acest topic este pustiu trezirea baiety :D :D |
sal
o sa fie o intalnire zilele astea... toti membrii din buc.. ca tre sa stabilim cate ceva... sa vedem ce si cum.. poate ma ajuta D-zeu sa iau si carnetul... mai am putin si eu.. si o sa fie toate bune.. masini sunt.. cine nu are mai va dau eu... :)) aditza stie de la cate masini am cheile :D :twisted:
|
Eh, si uite asa incep a se infiripa prietenii noi, intre persoane care poate altfel nu s-ar fi intalnit niciodata in viata, si uite asa pasiunea pentru masini ramane tanara ;) R3SP3KT!
Incet si sigur baieti, tot asa! |
sal
2 Attachment(s)
pasiunea pt masini.. va fi mereu in sufletul meu. mai ales pt tuning..
|
Spor la lucru ;)
|
ce mai faceti baieti. nu am mai postat de cv vreme . m-am intors cu forte proaspete. R3sp3cT BAIETI. :D :D
CRAZY DRIVERS RULLZ |
asha sa fie.
|
salut baieti. r3sp3ct la toti din club :D
|
salut baieti. care vine pe 11 decembrie la bucuresti ptr cursa care va avea loc la casa poporului din centrul capitalei. poate dupa aceea ne intalnim si noi si ne cunoastem ce ziceti. :D
|
Eu stiam k cursa a fo anulata ...... :?
|
da. asta de pe 11 a fost anulata pt ca GSI-ul a dat peste 2 spectatori la un show. s-a mutat pe 18 dec.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning