![]() |
up
|
Ma Bizoane, cum o vinzi ma, ca vad ca bagi intr-una bani in ea?Esti filantrop?? 8)
|
Re:
Quote:
fratele meu,vad k am inceput sa atrag atentia asupra mea.Este un lucru bun...revenind la problema ta ,singurul raspuns corect dat ar fii k nu stiu dc va tot intereseaza ce fac eu cu masina asta...dak esti interesat,te astept cu banu',dak nu...nu mai puneti fratilor intrebari tampite doar sunteti oameni maturi si dau dreptate cuiva de la inceputul topicului care spunea k.... Posted: Tue Jul 12, 2005 11:38 pm Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- Cred ca 90% care sunt aici pe site.. nu cumpara.. nici nu mai iti vine sa pui ceva la vanzare ca numa te faci de ras, daca mai prinzi si baieti \"faini\" sa te imbarlige.. te-ai ruinat.. Nu va suparati pe mine, e doar o parere.. _________________ Born 2 B Wild!! |
up
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
*
Bizoane.. ia zi tu.. care e ultimu pretz la masina asta...fara schimburi intre masini si fara sa mai schimbi to piese de la asta... nu de ata da' m-ai ametit... :oops:
|
Re: *
Quote:
|
Re:
Quote:
pai ce ziceai mai sus may... chiar s-a intalnit hotzu cu prostu??? pacat.. chiar vroiam sa ti-o iau.. ca a mea e in curs de vanzare zilele astea... |
sal
Bai tati tu cam cat ai consumu pe masina asta?Mai ales pe oras.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ehe...asta a fost atunci.Faptul k am lasat-o la 26oo sa datorat doar faptului k aveam nevoie urgenta de bani...a fost promotie de care nimeni nu a profitat,imi pare rau.Faza \"hotzu cu prostu\" cred k in cazul de fata se inverseaza ,nu crezi :?: :?: ...ar fii culmea sa o dau in banii astia cand un golf din anul ei,fara nimic pe ea costa 3000 de euro :shock: ...Tu stii masina,ai vazut-o,nu are nimic ba mai mult i-am luat un WALKER care sa ma faca si pe mine fericit atunci cand o accelerez mai tare,deci pretul ramane acelasi in schimb vrei imbunatatiri la bani putini...nu se poate frate... :!: :!: |
1 Attachment(s)
|
Re: sal
Quote:
consum in jur de 8% pe oras.......dak e pt. tine si am vazut k esti din tg-jiu,ai plinul facut la plecare.... :D :lol: |
1 Attachment(s)
sa revenim la lucruri serioase..... :peace:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
:!:
|
\"frate\".. vad ca o scalzi...
cand te hotarasti sa o vinzi, ai numaru meu de telefon. btw: pe mine nu ma intereseaza WALKERu... io vreau masina asa cum era cand am vazut-o ( chiar fara spoilere)( da' cu bari :lol: ) |
Re:
Quote:
nu inteleg dc nu iti iei alta :?: :?: .....si fara WALKER,chiar si fara spoilere da' cu bari sigur..... auzi...da' dc vrei tu masina asta :?: :?: ...sunt N golfuri la vanzare in toata tara...trebuie doar sa cauti :wink: |
1 Attachment(s)
inca... :arrow:
|
..
bizonule frate vezi ca mi am schimbat id:((( ca numai mergea ala uite l pe asta ... zed_kadett ..te astept
|
Re: ..
Quote:
:peace: |
..
da ma:)))ca numai am nici un id :(((
|
up
|
i-am pus toba noua cu super sound........cine vrea sa o auda :lol: .....sa ma caute.Poate o si cumpara.....(mashina) :paper:..hi,hi,hi....
|
.
salut..ma intereseaza masina.daca mai e de vanzare ma gasesti pe messenger cu p3rv3r5ul2003 . astept urgent un buzz ceva...
|
o dau fara spoilerul fata.......28oo :shock:
|
up
|
26oo euro fara jante...... :wink:
|
1 Attachment(s)
|
sal
super tare masina. si la un super pret.. ce vreti fratilor la banii astia..? supernova.. ? masina nu e alergata.. si chiar arata bine.. sunt bani investiti in ea... daka stiti ce e aia tuning.. stiti ca costa si bani... si nu e tuning facut din targ s te duci sa iti iei becuri cu xenon albastre si ia uite frate ce tuning am pe masina...
|
*
de ce vorbesti tu cu noi si nu o cumperi tu?!?! sau impartiti profitu?? sau doar vrei sa iti faci posturi?? noi poate stim destule despre masina ca sa ne facem o parere decenta .. nu crezi?? sau daca mai avem nelamuriri il intrebam direct pe bizon... ca doar el e cel mai in masura sa ne raspunda la intrebari....
|
nu mai fiti rai :twisted: :twisted: .....omu' doar si-a dat cu parerea
|
1 Attachment(s)
:arrow:....i se punea folie..
|
sal
eu nu halesc foliile de nici o culoare.. nu mai bine te duceai sa faci geamurile acolo in drumu taberei.. ? era mai scump.. dar stiai ceva... ;) parerea mea..
|
Re: sal
Quote:
apropo de D.Taberei.....stii ce preturi au aia pt.un mk2 :?: ..am fost si m-am interesat personal : 260 Euroi...pai sunt nebun sa dau atatia bani???cel putin folia dak nu imi mai convine o dau jos imediat,intelegi......?? :wink: |
2 Attachment(s)
poze noi.....mai multa lumina :twisted:
|
variante auto......... :ballbounc
|
se intrevede una..... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning