![]() |
Re: Virtual tuning -asteptam creatziile voastre!!!
4 Attachment(s)
cateva incercari
|
Foarte tare fratee =)))))))))))))))))))))))))))
|
2 Attachment(s)
sper ca is primu :P
|
Caddy eu nu am copiat nene nimic dupa tine....acum m-am uitat ce ati lucrat voi....chestia e ca s-au nimerit sa fie aceleasi idei....oricum nu conteaza!!!
O sa incerc si pe FIESTA pusa de L4uR sa vedem ce se poate face.... Aaronnel incearca si tu sa modifici ceva sa vedem ce de stii..... |
ma masina e foarte buna si la rezolutia asta ,,,,:D:P....frumos radule ...dar nu indeajuns mai repeto!!!
|
radule...tu faci caterinca de noi?
|
2 Attachment(s)
Quote:
am incercat...nush daca va place...astept pareri:P!!! oricum masina e foarte urata .....parea mea!!! |
2 Attachment(s)
incercarea mea :))
|
caddy in loc de aia de aer din bara jos pune proiectoare;) si cauta angel eyes pe google:)
|
Quote:
CADDY e frumos, insa cu jantele alea mai trebuie exersat......:D:P Cum am mai spus si mai sus e cea mai urata masina de modificat ! poate vine cineva cu alta!!! ceva mai TUNABIL!! |
nu caut trafy :)) n`are rost ... eu fac pozele cand ma plictisesc prin camin si nu am ce face :P
ma distrez cu ele... + k programul cu care lucrez nu permite f multe modificari de genu` ;) |
1 Attachment(s)
tentativa si de la mine..se putea si mai bine dar no time...si a fost si cam naspa poza....oricum..naspa a fost pt toti nu numai pt mine...:)) daca numai e nimeni...asteptam juriu:)
|
2 Attachment(s)
aha...flo glos u daca vrei sa faci geamuri fumuriii macar fale si pe partea cealalta....in rest e frumos....si la tine cady acelasi lucru....si jentile fale mai aranjate pe cauciucele alea:D./...nu-i nimic asa am fost si eu la inceput:Paaronele...:>sa te vad si pe tine
si daca vreti sa va intelegeti nu mai veniti cu pareri dalea...a uite ce urata e a aluia...ca nustiu ce....daca spuneti decat greselile...da intai uitativa la ale voastre:D....fara suparare...nu uitati invingatorul va decide urmatoarea masina>:) |
2 Attachment(s)
apropo.....uitativa la cele doua poze....la ford si la opelu din spate:Dkre e diferenta>:)VT rulls>:)))...app folositi si voi photoshopul ...lasati paintul
|
nice VT
zici de noi :)) k ne criticam unu pe altu .. si te iei de noi k nu am pus cauciucurile bine .. sau geamurile fumurii, etc :) ziceai k asa erai si tu la inceput? inseamna k acum ... nu mai esti la inceput .. esti mai avansat... :) dar sincer nu se vede atat de bine :) , fara suparare :P (bara aia e kam stramba, la fel sigla 4t, puteai sa scoti de tot sigla FORD , k sa fie mai ok ) restu .. nu`sh .. sunt sau nu profesori in VT ... eu nu ma atac la posturi de genu` " folositi PS`u .. lasati paint`u "... dar gandeste`te k nu fac asta decat din plictiseala .. daca ar fi fost sa fac pt concurs... k sa castig .. sa fiu DA BEST :) poate k aveam rabdarea necesara pt detalii minutioase :) si poate lucram si in PS .. nu in fotocanvas :) sau k sa fiu si mai al dracu ... il puneam pe colegu de camera sa`mi faca masina :)) (anu 3 la design - angajat la o firma din cluj sa faca machete auto 3D modificate ) btw.... Aronel nu se preteaza sa coboare la nivelul nostru de VT ;) dar de criticat stie :) |
Fratilor nu cred ca e cazul sa ne certam, sa ne criticam unu pe celalalt...!!! Idea e simpla! fiecare modifica cum vrea... restul sa-si spuna parerea cu privire la CAPODOPERA..
L4uR tu ai reusit sa faci ceva din masina aia...FELICITARI! Caddy incearca si tu sa termini o masina.. ca asa idei sunt multe....adica daca tot modifici, modifica si tu cat mai aproape de realitate si la detaliu...asa ar fi frumos parerea mea!!! ASTEPTAM sa se aleaga castigatorul sa vedem urmatoarea masina.... |
cum adica sa o termin ? eu am facut`o cum am crezut k da mai bine... :)
de`aia e VT ... k sa nu trebuiasca neaparat sa fie posibila si in realitate ;) PS ... nu ma cert cu nimeni :) v`am mai spus :) doar imi expun punctul de vedere :P |
cele mai mult imi plac ale lui L4uR si TheX
a lui TheX mi se pare mai bine finisata si janele puse marfa :D TheX are votul meu, L4uR imediat dupa |
4 Attachment(s)
Cum nu m-a multumit deloc ce am facut sus.... am revenit cu ceva proaspat:D:D sper sa va placa!!! astept pareri!!!
|
pai trebuie sa te hotarasti si tu..pui o lucrare si pentru etapa respectiva ramane prima poza valabile...oricum..felicitari pt efort
|
totusi....unele masini sunt dfacute in paint|:P>:)
n-am criticat pe nimeni:P....si sa venizi la intalnire sambata pe 16 feb la ora 2 la viitorul dovali:P;)diseara la ora 20 stabilim cine castiga VTul si castigatorul va posta urmatoarea masina;)puteti sa faceti si chalenge intre 2 persoane:P...see ya';) |
Acum si cu voi.......prima poza nu mi-a placut cum a iesit....si am zis sa mai lucrez... RAMANE LA ALEGEREA VOASTRA sa alegeti ce e mai bun!!!
Referitor la cum sunt facute masinile, nu conteaza in ce program faci atata timp cat ies bine!!! Thex de ce sa nu pun si ce am reusit sa fac mai frumos....pe viitor o sa fac cum zici tu... o sa ramana o lucrare...faza e ca m-am grabit putin ca sa pun primul...!!!! |
trafy decide primul castigator...o sa-l asteptam sa intre>:)
|
Quote:
|
FLO GSU hotaraste-te care masina ramane definitiv
|
flo....posteaza urmatoarea masina si dead lineul.....timpul;)ca sa nu stam trei luni pentru o masina;)
|
3 Attachment(s)
astea raman!!! sa inteleg ca am prileju sa pun urmatoarea masina:D:D??
|
pai tovarase...una din ele...nu 2
|
oricum sunt la FEL in caz ca nu ai observat, culorile difera!!!
ramane cea GRI!!!!!!!!!!!!!!!:lol: |
hai k asta e tare...sunt la fel dar totusi difera...:))
hai tovarasi jurati..alegeti:) |
hai frate posteaza odata masina aia....ca pana acum am stat sa alegi o masina:| da sa aiva o rezolutie buna:P....si sa zici timpul in care sa o terminam.....adica cear fi timpul sa fie mereu de o zi:Padica a doua zi la ora cutarica' se va incheia chalengul....astept masina:-w!!!!
|
2 Attachment(s)
Scz De Intarziere,astept Urmatoarea Masina
|
mai ajtept mult?:-w....ma apuca dimineataX(
|
1 Attachment(s)
asta e masina....scuze de intarziere!!! timpu sa fie pana maine seara la ora 22!!
|
Quote:
FLO: pune frate poze la rezolutie MINIM 1024x768..nu ai ce face cu astea mici |
Re: Virtual tuning - asteptam creatziile voastre!!!
trafy pune tu o masina la rezolutia care o vrei tu!!! eu pot lucra pe orice poza...!!! hai pune tu sa vedem...!!! si sa zici tu timpul...!!!
la poza asta cu VECTRA C ata e rezolutia...!!! asa ca mai bine pune tu alta ca tot aia e!!! |
1 Attachment(s)
frate nu trebuie sa te enervezi dar m`am uitat si pe alte threaduri si forumuri de VT si nu am vazut rezolutie mai mica de 1024..
Timp: pana maine seara la ora 20:00 |
nu trafy ca nu m-am enervat ,am zis doar.... apropo poate imi scoti si mie PERMANENT OFFLINE de pe mess!!!!!!! fl0rin....... mai departe stii id :D:P
|
nu am pe nimeni la offline...poate te`am avut si ti`am dat ignore:))zi`mi id exact
|
fl0rin3l_vl :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning