Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Numar Ascuns... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/66030-numar-ascuns.html)

DACIA-Wrc 20-02-08 13:25

Re: Numar Ascuns...

dati`mi numaru de telefon ca sora pretenei mele ii in clasa a 7-a este exte maniaco-dependenta de bip`uri.
si cred ca in scoala aia toti sunt asa.
il streseaza pe ala de isi si schimba numarul.

Psycho 20-02-08 19:15

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1371181)
dati`mi numaru de telefon ca sora pretenei mele ii in clasa a 7-a este exte maniaco-dependenta de bip`uri.
si cred ca in scoala aia toti sunt asa.
il streseaza pe ala de isi si schimba numarul.

hahahahahaha foarte tare ...

DACIA-Wrc 22-02-08 21:38

adevarul si numai adevarul.
daca vrei sa afli pe pielea ta da nr`ul...si nu vei mai avea liniste :D:D
ei isi dau bip`uri cand merg la buda, cand se spala, cand manca, cand aprind calculatorul, cand aprind tv`u, cand se pun sa dorm, cand se trezesc..etc etc

DaNy>DmN 23-02-08 22:29

Baieti stati calmi cu telefoanele astea ... nu va lasati impresionati de ce zic cei care suna in 99,9% cazuri nu este adevarat ...
Nu mergeti niciodata, undeva unde va spune apelantul sa va intalniti , motiv : aproape sigur mergeti degeaba , sau cine stie peste ce descreierati dati...
Metoda mea de a scapa de aceste specimene : prima data vb frumos si le inchid telefonu , apoi ii las sa sune cat vor fara sa raspund ... (daca aveti telefon symbian puteti bloca nr'u)
Apoi daca vad ca insista cateva ore bune , raspund trec la injuraturi si amenintari .... Daca tot nu se potolesc apelati la arma secreta : incepeti sa faceti misto de ei :-)
Daca tot si tot nu se potolesc , puneti nr'u lor pe diverse site'uri , cum a postat Dacia wrc mai sus :D
Sau cum a spus Psycho mergeti frumos la politie :)

ANM 24-02-08 09:24

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 1352713)
am trait s-o aud si pe asta
si daca am si cartela de public inseamna ca sunt cersetor sau ce?

tu nu erai destul de curajos sa le zici... " Hai sa ne intalnim sa vedem care e problema .. " ?
mi-ar fi fost rusine sa cer ajutor pe forum sau sa dau numarul lor aici cu rugamintea sa-i sune careva si sa le spuna sa ma lase in pace sau alte chestii d-astea.. sa-i injure sau mai stiu eu ce

pe mine cand m-a sunat careva cu astfel de ganduri si amenintari i-am propus sa ne intalnim in 3 sferturi de ora in ce loc vrea el sa vad si eu cine e si sa "discutam"...( in 3 sf ora ajung in aproape orice zona a bucurestiului )

alex-rahova...tu ai ceva personal cu mine??? crede-ma k prima oara radeam d ei si ei ma injurau si eu le bagam doar replici de genu "atat poti?" dup-aia tot sunandu-ma si amenintzandu-ma k-mi zgarie masina s-a ingrosat treaba si am inceput sa-i injur k le iau k le fac....i-am invitat sa ne intalnim...la masina, oriunde vor ei...au inceput cu d-alea "tu n-ai ba cum sa te intalnesti cu mine k sunt nepotu lu sile si a lu nutzu..." si atunci mi-am dat seama k sunt nishte copii kre pur si simplu nu au ce face....crezi k mi-era frica sa ma intalnesc cu ei?:)) sau crezi k eu nu am cu cine sa ma strang ? doar k mi-am dat seama k alta solutie nu am dkt sa-i fredonez si eu la cap cu beepuri si cu injuraturile multora...si am zis k pe forum e ok....crede-ma...puteam si eu la fel de bine sa strang o gasca de vreo 30 de insi de prin cartier....dar ce rost avea? pe cine sa batem?? knd ala ma lua k e nepotu lu sile si a lu nutzu si ma taie si pe mine si pe toata familia mea cu sabia lui cu care doarme in pat....si multe alte replici de copii infatuati de "jmekerie"...nu inseamna k nu am tupeu sau k sunt fricos....doar k nu aveam practic pe cine sa bat sau cu cine sa ma intalnesc...in fine....sper k am lamurit aici ce era de dezbatut si le multumesc celor ce m-au auzit...iar cei ce injosesc persoane necunoscute sa se abtina data viitoare fiindk nu este un fapt prea cugetat...

ANM 24-02-08 09:26

cartela de cosmote....eu am vreo 3 p aksa...am zis k e cartela saracului...pentru k la inceput primeai 2000 de minute si iti permiteai sa vb foarte mult pe bani putini...imi cer scuze pentru injurile aduse serviciului de telefonie mobila cosmote si celor ce s-au simtit indignati.....

nu stiu daca observati dar prea faceti din tantar armasar....fiti mai seriosi si mai putin indignati de orice afirmatie!

Strainger 24-02-08 17:51

Sal mai e topicul asta valabil, daca da pot sa postez si eu pe el? In o zi si eu am fost sunat unu si a inceput sa ma injure, eu l-am ascultat putin dupa care a trecut la amenintari si smekerie sa imi prezinte pe uni cu niste porecle "salam, cioara, mox, etc", dupa terminarea convorbiri le-am multumit si au inkis au mai sunat de vreo 3 ori dupa aia alti chipurile si le am zis "Buna ziua ati sunat la sectia 3 de politie ce doriti sau cu cine doriti sa vorbiti?" si nu au mai sunat de atunci

Psycho 24-02-08 19:11

hahaha da buna si asta ... e valabil topicu .. are 2 saptamani maxim mi se pare

ANM 03-03-08 23:50

topicul se poate inchide...akm primesc cate un mesaj dragutz cu la multi ani sau craciun fericit de la astia:))

DoDo NSL 05-03-08 14:22

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1398151)
akm primesc cate un mesaj dragutz cu la multi ani sau craciun fericit de la astia:))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tng 06-03-08 14:04

Ptr telefoane /mesaje de amenintari sau alte lucruri deranjante, tot ce trb sa faceti este o plangere la politie. Ei de acolo va vor investiga situatia, vor cere eventual informatii operatorului de telefonie mobila. ;)

JunKer_hP 06-03-08 20:37

auzi poate o fi cineva de pe 4tuning ca vad ca ti-ai dat nr de telefon 0721.50.36.76 parerea mea

ANM 12-03-08 22:35

pai ei nu ma sunau pe numarul asta;) oricum...SE POATE INCHIDE!

Strainger 24-12-08 22:46

"0756557931 mos craciun e un bulangiu!!!" nr e real caci l-am primit pe telf asta daca mai este valabil topicul mi a dat mesaje multe cred ca azi pe 24 12 2008 toata ziua am primit 20 de astfel de mesaje am sunat dar degeaba poate ma ajutati si pe mine multumesc oameni buni anticipat

All times are GMT +2. The time now is 04:48.

- Copyright 2026 4Tuning