![]() |
Re: E60 - M5 Optik 20" D'Vinci
razvanele baga frate cu septaru ala la care se termina tota smecheria .
|
Mai e putin de lucru la seria 7 :)
|
frateee, masina e chiar urata...am 3 sugestii pt a o infrumusetza
1- da-i jos m pachetul 2-arunca jantele si pune unele pe 16 3-pune-i suspensia ei la loc:)))))) acu pe bune, o masina urata nu mai faci si tu, ca incep sa devin invidios:P |
O sa incerc sa ii pun niste spoilere stil japonez ... si niste roti de tabla cu capace :P
|
nu fa asta , te rog...asta e proiectul meu, lasa-ma pe mine sa fiu primul...
daca promitzi ca ma lasi iti fac cadou un spoiler d-ala imens japan style:)):P |
Quote:
|
Nu ai vreo capota de sudat? :P... ia vezi !! :P
|
doamne maica domnului cum poate arata aceasta masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headache::headache: a venit acest topic intr-un moment oportun ca tot vrea sa-si ia 5-ar tata :D cand a vazut pozele astea era sa pice din picioare ! Felicitari !
de curiozitate , ce motor ai ? (daca ai motor de M5 imi cer scuze dar eu din topic am inteles ca masina este numai M5 Optik) anyway .. sunt speachless ! :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
faina tare!!!!
|
Masina este intradevar o bijuterie,o frumusete rara as putea spune.Dar intotdeauna Razvan a uimit cu masinile pe care le-a avut
|
am ramas fara cuvinte, cu M paket, lasata jos si cu 20'' arata criminal, ce sa mai ... jos palaria :D
|
nu ati vazut seria 7 cu zxz inseamna...aia e arta pura :d
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai man ... esti pe lista :D pana acum au fost e39 ..mai e de facut 66nfs`u apoi.... urmeaza e60 :twisted::twisted:
te asteptam |
Bestiala masina...arata extraordinar...nu am cuvinte8);););)
Abia astept pozele facute de EvLSant0S...:shock:;););) |
superb perfect perfect ...bafta
|
Soooperba .... Omule Felicitari...ai reusit sa faci....in viziunea mea...masina perfeca....!!! mi se pare uimitoare din toate punctele de vedere...!!! Inca o data felicitari...si,..... nush.... la cat mai multi calutzi :P !! ;))
Bafta !! |
sal
de unde ai cumparat jantele d,vinci pe 20 pt e60?se poate si un pret cu tot cu anv? |
E misto masina cu exceptia jantelor care nu merg de nicio culoare pe BMW. Erau mai misto alea stock. Mai am un prieten cu jantele astea puse pe un M3 e46 si nu se potrivesc. Sunt prea bling-bling pt BMW.
|
pe seria 5 , seria 7 eu zic ca se potrivesc de minune.....fiind mai bussines class masinile...
nici eu nu le vad bine pe e46 mai ales m.. |
Quote:
pe 5 merg, pe 3 .. mai putin .. |
Salut.
am cautat un topic cu 7-arul ZXZ dar...n-am gasit.. poti pune niste poze cu el aici?ca imi place foarte mult am inteles ca a fost vopsit alb.. |
7 Attachment(s)
poftim [sorry de offt]
|
Quote:
astea le stiu si eu dar am inteles ca a fost vopsit si sunt curios cum arata acum.. |
daca faci rost de poze de cand e recent vopsit dami un pm cu idul tau,ms, inca odata sorry de offtopic
|
arata grav :D mai ales noaptea :o :O :o
|
3 Attachment(s)
ca sa va faceti o iedee, cam asa arata acum, o sa urmeze niste poze frumoase cu ea, astea sunt facute la garaj dupa ce am terminat-o
|
:yikes: deci n-am cuvinte....arata incredibil masina :shock:
cu toate ca negru parca arata mai bine , arata mai a MAFIA :D |
ahamm asta e 7'aru care se plimba acum vreo 2 3 seri prin dristor cu 20 de km/h :-? criminal! :X
|
zici ca e sectia agitati aici :lol:
gata,topic closed.asta a fost pentru 5-ar. masina s-a vandut,deci gata discutiile |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning