![]() |
Re: Tavite portbagaj, tava portbagaj, tavi portbagaj
Salut!
aaadi - Tavite: Terrano din ce an? 3 sau 5 usi? Le am toate pe stoc. Presuri de interior personalizate pt Terrano nu are acest prducator. Sunt in discutii si cu altul, dr mai dureaza. Ce pot sa-ti ofer pt interior sunt personalizabile: au niste liniute prelucrate -pe unde poti sa tai ca se potriveasca cu podeaua ta. Sunt tare destepte si arata cel putin la fel de bine ca alea personalizate. Pret ~137 RON. Inca n-am pe stoc ca sa pot pune poza. Daca doresti tavita, ti-o pot trimite oricand. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
salut
pentru audi a4 b5 din 97 berlina ai tava pt portbagaj?din cate inteleg esti din timisoara,eu ajung marti 15.07 pe acolo si as putea sa trec sa o iau,daca e pe stoc.
merci |
Salut!
keo75 - Da, am tava pentru A4 (B5) sedan: ~147 RON minus 10% daca o ridici din TM. Te rog, daca doresti suna-ma sa-ti pun deoparte o tavita. Pe stoc am doar cateva pentru A4(B5) si nu cumva sa se termine pana vii tu. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
pentru un opel astra 2004 1,7 5 usi hadgeback ai tavita de porbagaj si la ce pret ?
o poza cu tavita se poate |
1 Attachment(s)
Salut!
tiboc1 - In 2004 exista deja si Astra H. Al tau este Astra F sau H? Am pe stoc pentru ambele si pentru inca niste sute de modele... ;) Pretul este ~145 RON minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid. Pentru poze, uita-te te rog in primul post din topic si la poza de mai jos. Da, nu sunt cu Astra, dar iti faci o idee despre caracteristici, material si calitate. Cat despre potrivire: tavitele astea chiar sunt facute special / personalizate pe marca, model, an , caroserie, dotari etc, asa ca sigur se potriveste perfect. Ca si exemplu, uita-te la cele din poze cum se potrivesc. Ca sa fii sigur ca nu iei "matza-n sac", daca tavita ajunge la tine (comandata corect pentru masina) si nu se potriveste, mi-o vei trimite inapoi si-ti rambursez integral banii. In peste 1an si jumate nimeni nu a avut motive sa foloseasca aceasta "garantie". :D Noi plecam in concediu incepand de azi, asa ca daca nu-i cu suparare si nu-i prea tarziu, te voi servi cu placere la inceputul lui Septembrie. Te rog, daca ramane valabila comanda, da-mi un PM cu numarul tau de telefon si te voi suna cand ne intoarcem. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
ok o sa te sun eu dupa 1 septembrie
|
Salut!
Tiboc1 - Multumesc! Ne auzim atunci. Mircea 0722.259258 |
pentru un wv caravan din 2001 o tavita la cat se duce ?
|
Salut!
tiboc1 - Scuze, "caravan" adica bus-ul? Sau vreun combi? VW le zice variant/caravan/combi si alora mici si au si microbuse pe care le cheama "caravan" sau "combi"... :rolleyes2 Daca e vorba de bus - sorry, da' n-am... Nu-i in catalog. Pentru masinile mici (combi, sedan, HB) - am tavi portbagaj pentru toate. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
Salut!
Pentru Vw Polo an 2002, ai tava portbagaj? Daca da, la ce pret? Ce inaltime are marginea tavii? sau da-mi un link/poza sa vad tava! Merci! Alex |
3 Attachment(s)
Salut!
fotodose - am pe stoc tava portbagaj pentru Polo. Pretul este 128 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid. Mai jos ai poze cu tavita de Polo si o poza cu detalii si informatii. Adresa site-ului este in profilul meu. Daca doresti, te rog suna-ma sau da-mi un PM cu numarul tau de telefon si datele de expeditie si imediat pleaca spre tine. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
Cat face o tavita pentru un Astra Classic II (2006), 4 usi ? (cu ridicare in TM). Multumesc.
|
Salut!
otto_L - Mai suportam noi o parte din cresterea asta aberanta a Euro, asa ca pretul este 153 ron. De aici, daca o ridici din TM, ai 10% reducere, adica pretul devine 138 ron. Daca doresti, te rog suna-ma si maine pot sa ti-o livrez oriunde in TM. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
ptru un passat B3 din 98 berlina cat ma costa?
|
Salut!
al3x82 - Scuze...dar Passat-ul 1996-2005 este B5, nu B3... :D Daca vorbim despre aceeasi masina, avem pe stoc tavita pentru portbagaj. 146 ron minus 10% sau livrare gratuita prin curier rapid. Daca doresti, te rog suna-ma si maine va pleca spre tine. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
Quote:
vreau si eu o tava portbagaj si un set de covorase din cauciuc pentru un Audi A4 avant din 2003, as vrea mai intii niste poze si ,bineinteles, preturile, te rog ! astept un raspuns aici sau mai sigur pe mail : [email protected] |
Salut!
Lucianttx - Covoras (tavita) pentru portbagaj am pe stoc. ~145 ron minus 10% sau transport gratuit. N-am poza chiar cu A4 B6 avant, dar uita-te, te rog, in primul post al topic-ului - acolo sunt mai multe poze printre care si un A6 avant. Evident ca portbagajul si tavita sunt diferite, dar poti sa-ti faci o idee. Mai sunt poze si pe http://www.***********/photos/25835939@N02 Tot acolo gasesti si poze cu presurile. La presurile auto lucram cu doua fabrici pentru a avea gama completa, la fel cum este la tavite. Una dintre fabrici ne livreaza in mod constant marfa de vreo 3 saptamani, dar celalalta va incepe abia la jumatatea lui Noiembrie. Din pacate, Audi, BMW, Merc-uri si o parte din Renault-uri sunt la aceasta din urma. Pretul presurilor este in general 115 ron. La A4 B8, A5 si A3, este ~123 ron. Din pacate, la acest pret nu putem suporta integral transportul, asa ca la tavite. Va ramane si voua un partial de ~14-15 ron. Ar fi niste variante: daca e si o tavita sau un set de bandouri in colet, suportam noi integral transportul. Daca sunt 2-3 seturi de presuri pe colet, acel partial al vostru devine 5-8 ron / buc. Iti stau la dispozitie cand te decizi. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
7 Attachment(s)
Salut!
Incerc sa fac upload la cateva poze cu presuri auto (covorase). Ati vazut mai sus - sunt speciale pentru fiecare marca/ model in parte. Cauciuc de calitate, catifelat la atingere si excelent finisat, fara miros, cu intaritura la calciul soferului si margine de protectie de 1 cm inaltime. Preturile, in functie de model, variaza intre 115-125 ron cu rare exceptii. Mai gasiti poze si pe http://www.***********/photos/25835939@N02 Multumesc, Mircea 0722.259258 |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
Salut. Sunt interesat de achizitionarea unei tavite portbagaj pentru un VW Passat B6 sedan. Cat costa? Cand l-as putea primi? Sunt din Bucuresti. Ti-am scris un sms cu adresa mea de mail.
|
Salut!
victor blackedition - Am pe stoc tavita pentru Passat B6 sedan. Nu am primit, insa, mesaj privat de la tine. Sper sa citesti pe forum. 147 ron minus 10% sau transport gratuit prin curier rapid. Cat despre cand ai putea-o primi... Aici e mai delicata problema :D Firma de curierat nu prea lucreaza zilele astea. Mai sunt ei la lucru azi pana la pranz si Luni-Marti saptamana viitoare, dar e cam strans timpul... Daca nu-i urgent, te rog s-o lasam pentru dupa 4 Ianuarie. Daca e urgent, te rog suna-ma Duminica sau Luni dimineata. Luni o expediez si ajunge la tine Marti. Covorase de cauciuc speciale pentru Passat-ul tau , nu doresti? 115 ron. Tuturor colegilor de forum - Va multumesc si va doresc Craciun Fericit si multa sanatate! Mircea |
Salut!
Va rog mult, daca nu sunt informatii private (adrese, numere de telefon etc), intrebati-ma pe topic, nu pe PM. Va multumesc! costi8371 - Da, am pe stoc presuri pentru Passat B5. 120 ron + 15 ron un partial din costurile de curierat si ramburs. Daca doresti si tavita pentru portbagaj (151 ron), ai inca 10 ron reducere si transport gratuit. Multumesc, Mircea 0722.259258 0256/275273 |
presuri pt Audi A6 2002 ai? Daca da, ce culori?
tavita portbagaj pt aceeasi masina? m'ar interesa si preturile daca le dai separat si pret daca iau la pachet ms ! |
Salut!
Robbert - Da, avem pe stoc pentru A6 C5 si tavita pentru portbagaj (151ron) si covorase de cauciuc (120ron). Toate-s negre... sorry! Cat despre reduceri le-am scris si in postul anterior, da' nu-i bai - le ai si mai jos: Tavita singura - transport gratuit Covorasele singure - mai ai de plata inca 15 ron, un partial din costurile de curierat. Tava+bandouri - curierat gratuit si inca 10 ron reducere. Nu mi-ai scris daca-i sedan sau Avant (combi) - evident, tavita difera. Daca doresti sa comanzi, te rog anunta-ma. Multumesc, Mircea 0256/275273 0722.259258 |
te rog spune-mi daca pot comanda o tavita portbagaj pentru BORA BERLINA 2004.
Pretul ei; si daca platesc taxe de transport.sunt din Pitesti. Multumesc |
Salut!
iris69 - Avem pe stoc tava portbagaj pentru Bora sedan. 151 ron - minus 10% sau curierat gratuit. Daca doresti, te rog anunta-ma si imediat pleaca spre tine. Covorase de cauciuc speciale pentru Bora, nu vrei? 115 ron - cauciuc, bordura 1 cm inaltime, intaritura la calcai. Sunt nemtesti, de prima echipare in Germania. Multumesc, Mircea 0256/275273 0722.259258 |
Recomand! Seriozitate si promptitudine.
Covorasele arata bine si se potrivesc perfect :D |
Salut!
Robbert - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac produsele! Iti multumesc si pentru recomandare! :D Mircea |
1 Attachment(s)
Salut!
Asa cum v-am rugat si mai sus, daca nu sunt informatii confidentiale, va rog intrebati pe topic, nu pe PM. De-aia-i forum! costi0075 - bandourile sunt niste protectii de plastic ce se pun pe usile masinii sau pe coltul barilor. La fel ca toate produsele noastre, si bandourile sunt personalizate (speciale) pe model de masina. Ai mai jos o poza cu un Ceed SW. Scuze c-am "baltat" poza, dar ne-am saturat sa vedem pozele noastre pe site-urile celor ce vand chinezarii si turcisme. :evil: Tu la Passat B6, cred ca ai din fabrica. Oricum, poate doresti pentru coltul barilor. Tavita: 151 ron ; covorasele: 115 ron. Reducerile ti le-am scris pe PM, le ai si mai sus cu 2-3 posturi, dar le scriu si aici: Tavita singura - transport gratuit sau 10% reducere. Covorasele singure - ai de plata inca 15 ron, un partial din costurile de curierat (~1/2) Tava+bandouri - curierat gratuit si inca 10 ron reducere. Multumesc, Mircea 0256/275273 0722.259258 |
uite nu vreu sa polemizez, mai ales in conditiile in care doresc sa iau ceva de la tine, dar din ce scrii tu rezulta urmatoarele:
la o comanda de presuri si tavita impreuna am o reducere la transportul presurilor unde mai platesc doar 15 ron si transportul gratuit la tavita, insumand cele doua oferte. NU ma intereseaza bandourile. Intrebarea mea era: daca iau si TAVITA si PRESURI exista o reducere la acest pachet? fara bandouri. calcul: tavita + presuri = 266 + 15 ron (transport suplimentar presuri) = 281 sau gresesc? Adica de fapt la ce bani imi trimiti mie impreuna tavitele si presurile fara bandouri? 281 266 sau alta suma cu o reducere de set? sorry de postul cam lung |
salut!!! pentru punto 188... ai ceva???
|
Salut!
costi0075 - Da, e greseala mea :oops: Imi joaca creierul feste... Ma gandeam la presuri si am scris bandouri... La tavita+covorase e reducerea de 10 ron si curierat gratuit: 151+115 -10 = 256ron aduse acasa (fara alte costuri). Scuze inca o data...! :D nanuntzu - Sorry, nu stiu ce-i "188", dar dupa poze pare Punto II-III, nu? Da, am tavita pentru portbagaj (134ron), am covorase (105 ron) si am bandouri laterale (130ron) si de colt (105 ron). Covorasele de interior, din pacate nu-s originale/speciale pentru Punto II si III. Acest model nu-i in catalog, dar cele semi-personalizate recomandate de fabrica se potrivesc foarte bine (din cate spun cei care au luat). Fabrica recomanda UNI2. Cu alea n-am poze, dar ai pe http://www.***********/photos/25835939@N02 la pagina a doua 7 poze cu UNI1. UNI2 e asemanator, dar nu identic. Calitatea, materialul, finisarea sunt aceleasi ca si la covorasele speciale, doar ca nu scrie Punto pe ele... Multumesc, Mircea 0256/275273 0722.259258 |
Sorry de intarziere, ieri au ajuns tavita si presurile, foarte bune calitativ si deasemeni promtitudine maxima la livrare.Multumesc!
|
Salut!
costi0075 - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac covorasele si tavita. Iti stau la dispozitie si pe viitor. Duminica placuta! Mircea |
Salut!
As fi interesat de o tavita de portbagaj pentru Mitsubishi Lancer 2006-2007 sedan? Aveti pe stoc asa ceva, si un pret daca se poate. Multumesc |
Salut!
criss81 - Sigur! Avem pe stoc tava de portbagaj pentru Lancer 2003-2007. 151 ron minus 10% sau livrare gratuita prin curier rapid. Daca doresti, te rog suna-ma si azi pleaca spre tine. Multumesc, Mircea |
salut,
Covorase pt un Vw Polo 9n3 , an 2007 ??? |
Salut!
goiaandrei - Da, avem pe stoc pentru Polo nou covorase de cauciuc (115 ron) si tavita pentru portbagaj (134ron). Reduceri: doar covorase - platesti doar 1/2 din curierat (15ron) doar tavita - 10% reducere sau livrarea gratuita prin curier rapid covorase+tavita - curierat gratuit si inca 10 ron reducere. Daca doresti, te rog anunta-ne si azi pleaca spre tine. Multumesc, Mircea |
salut Mircea!
Am si eu nevoie pt un VW Passat model din 2003, berlina de un covoras pentru portbagaj Am intrebat la Porsche si modelul exact al covorasului, inclusiv codul de culoare al mochetei este 3B5863463J1BS Ideea este ca ar trebui sa aiba o insertie rigida,(cred ca un lemn are asta pe care o am acum), el acoperind golul de la roata de rezerva care este sub pres si nu are capac. As vrea daca aveti asa vreun model care sa fie din (sau acoperit cu ) mocheta. Nu as vrea cauciuc pt ca nu o sa mai pot impinge nimic in portbagaj pt ca nu o sa mai alunece pe cauciuc si este ditamai dihania de portbagaj ... Merci si astept un semn... |
Salut!
papy_rv - Scuze, dar nu pot sa te ajut. Tavitele noastre sunt moi, flexibile. Scopul lor este de a proteja portbagajul de murdarie, lichide, etc. Ele nu sunt rigide, ci sunt gandite sa fie puse peste mocheta si intaritura de sub ea. Nu stiu care-i situatia la tine, dar unii la care mocheta si intaritura era distrusa au patit-o exact pentru ca li s-a scurs un lichid in portbagaj. Din pacate, pentru ei tavita venea prea tarziu... :sad: Tavitele noastre nu-s din cauciuc, ci dintr-un plastic flexibil, durabil si special destinat scopului sau. Nici o fabrica serioasa din Europa nu mai face tavi pentru portbagaj din cauciuc. Cu intaritura cred ca poti s-o rezolvi decupand din placaj de 5-6 mm, iar mocheta poti incerca sa o lipesti peste placaj cu ceva adeziv bun. Imi pare rau ca nu pot sa te servesc. Mircea |
Salut!
Am primit sambata tavita de portbagaj pentru Lancer, am pus-o la locul ei si pot sa spun ca sunt super multumit. Vine super la locul ei. Acopera fiecare coltisor. Merita toti banii. Recomand si celorlalti posesori de Mitsubishi Lancer. Bafta in continuare si vanzare buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning