![]() |
3 Attachment(s)
eu i-ti garantez ca este 100% boxer,credema pe cuvant ca stiu ce spun,hai sa pun si cu ai mei.tipul di poza este un amic
|
1 Attachment(s)
si inca una .nu sunt cine stie ce dar o sa mai fac
|
pretene.... cum poti sa imi spui ca e 100% boxer.... cand proprietarul , ala de la care l-am luat mi-a zis... cine e tacsu... ca e i-a vazut cand.... faceau prostii
|
ai vazut vreo corcitura de pit pana acum?!si cea mai mica urma de pit intr-o alta rasa se duce la cap(forma si musculatura.dentitie,+agresivitate)pe cand al tau are un cap perfect de boxer ,iar puii pot iesi cu genele bunicilor sau strabunicilor timp de chiar 2 generatii(sunt tehnician veterinar iar de caini ma ocup de pe la 13-13 ani deci credema ca stiu!)
|
de al meu ce zici?
|
e superB ! pe bune , frate poza aia e facuta cand avea 2 luni jumate , o sa fac o poza acum ! sa vezi ce cap are !
|
despre al meu era o capcana sa vad cat de multe stii despre rasa,al meu este un dog argentinian iar un cunoscator ar fi facut usor diferenta,asta fara suparare dar mai ai de invatat si, pun pariu ca asta este primul tau caine serios,asta fara suparere ok?
|
hahaha stai dude calm... nu le am cu caini , nici nu ma pasioneaza atat de mult , stii ce imi place mie.... deci asa mi-a zis proprietaru` ... nush sa-i fac o poza sa vezi cum arata acum
|
mai bine vino cu el in H
|
nu vin cu el in H... :) u vi AZI in H??
|
2 Attachment(s)
Veninosu' meu de plai - ATHOSS - la 2 luni si la un an jumate'
|
fain caine :D cand era mic era mai fain :D
Sa-tzi traiasca! |
Mersi (la fel daca ai si tu un catel sau alt soi de veninos). Cred ca am iesit un pic cu el din tiparele raselor agresive prezentate pana acum! :D :arrow: :D
|
1 Attachment(s)
nu conteaza... doar nu numa aia is caini... shi atau e caine shi e fain..
yo nu am caine... am vrut intro vreme sa imi iau un terrier (da' nu mo-r lasat amei sa-l tzin in casa :cry: ) ... :lol: deala mic... flocos... shi sa ii fac tzepi... oricum... pan oi muri tot mi-oi lua unu shi de-ala o sa fie :D |
Yo am un boxer tigrat o sa scanez o poza si o sa vi-l arat.
|
:P si eu am Boxer... poate ii aducem odata in H , sa vada si ei viata... mai vb si ei :)
|
3 Attachment(s)
asta e a meu.. aici se certa cu un arici :lol: :lol: :lol:
|
Sa-ti traiasca... e super si cainele si ariciul!!! :lol: :D :lol:
|
e super catzelul !!
|
In H e plin de arici, aveti grija sa nu dati peste ei... :!: :!: :!:
|
3 Attachment(s)
niste poze cu dogu` meu , facute ieri , in care l-am rugat sa se lase pozat , la inceput nu a vrut insa dupa accea a inceput sa-i placa...
|
1 Attachment(s)
tot el :(( ca nu ii mai fac poze
|
misto dulau :lol:
|
he he shi eu am un caine...un labrador de talie mare :D :D ...pe la 80 kg :D :D ...o sa pun mai inkolo nijte poze cu el :wink:
|
sa itzi traiasca...
|
mersi mult de tot tekno
|
dai o bere shi 50 de mii... :lol: :lol: :lol: :P
|
cand ne vdm dau o bere sau poate doua :lol:
|
vezi ca nu uit...
poate pana atunci imi iau shi eu caine :D |
oki doki tekno :wink: :wink: :wink:
|
1 Attachment(s)
akum 2 zile cautam o poza cu cinele meu ,un ciobanesc geman , sa o pun pe forum ... nu am pus`o atunci am zis ca o pun azi... dar azi inimioara cainelui meu a incetat sa bata ... un frumos lup de 14 ani :( a murit de batranetze... asta e... asta e legea firii totzi murim o data si o data dar animalele ... :( ... asta este ... singura poza scanata cu el ..
|
lol... sa itzi traiasca... eshti nebuna... caine pana la moarte :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
atunci m-am trezit shi am citit in graba mesaju shi nu am observat ... cer scuze! my bad...
|
tekno nu`i nimik :( asta e se mai intampla :(( off... avetzi maare grija de cainii voshtrii si iubitzii macar pe jumatate cat l`am iubit si il iubesc io pe lord :((
|
sincere condoleante pentru lord ..kitana :(
|
mersi yonutz
|
imi pare rau ptr tine kitana , sincer , am trecut si eu odata prin asta... si nici ca mai vreau sa trec... :x :x
|
intradevar e greu... da trec eu si peste asta ... \" IERI... AZI... MAINE... PANA LA MOARTE CAINE!!!\"
|
cum zici tu.... fiecare cu reactiile lui... eu plangeam de nu mai puteam sa respir .. tu canti... R3$P3kT!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning