Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   cai in plus,cum? (https://forum.4tuning.ro/439-baia/64955-cai.html)

adisoruc 04-02-08 11:26

Re: cai in plus,cum?

eu inca nu am facut planuri pentru masina dar as vrea sa stau cu voi la o poveste si poate ma ajutati cu niste idei! ec ziceti?

R M B 04-02-08 13:15

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1334186)
eu inca nu am facut planuri pentru masina dar as vrea sa stau cu voi la o poveste si poate ma ajutati cu niste idei! ec ziceti?

perfect.deja am niste ideei beton pentru tine. un vultur dintrala care de lipeste pe capota. si mai am ideei sai linistit:twisted::twisted::twisted:

adisoruc 04-02-08 13:36

las ca ne vedem cat de curand si stam sa povestim toti!

IonutzMFF 04-02-08 17:17

Spuneai ca e turbo masina , de ce nu incepi cu un blowoff si un filtru aer sport

adisoruc 04-02-08 17:25

am spus ca stam toti la un ceai si o poveste si povestim ce si cum! vreau sa fac ceva si la exterior, nu extravagant ci frumos si cu gust, dar sa nu uitam de motor care este ff important!

@ionut, pana la urma ce faci cu masina, o mia vinzi sau nu? mai primesti cincearul?

IonutzMFF 04-02-08 17:32

Nu'mi mai trebuie nici un 5'ar ... il fac pe asta tot , deocamdata am multe de lucru si dupa aceea...in maxim 2 luni ma ocup si de el

GODLESS 06-02-08 13:10

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor (Post 1334961)
Nu'mi mai trebuie nici un 5'ar ... il fac pe asta tot , deocamdata am multe de lucru si dupa aceea...in maxim 2 luni ma ocup si de el

De ce nu-i faci un transplant de la un M ? si atunci sti o treaba ... si iesi si mai ieftin decat sa-l schimb cu stiu eu ce balena !!!

IonutzMFF 14-02-08 09:25

Pai mai bine imi iau un M atunci , costurile de transplant ar fi prea mari ...sunt interesat totusi sa o vand , am in plan un mitsubishi eclipse sau 3000 gt ...neaparat turbo

adisoruc 14-02-08 10:36

la cai in plus propun sa vizitati noul magazin de tuning din oras, magazinul domnului ionutzMFF, pt mai multe detalii contactatil pe el!

danny_bik3ru 14-02-08 11:37

nu avem cum sa vizitam magazinu daca nu stim unde este

GODLESS 14-02-08 12:10

3000 gt (imatriculat) il iei de pe banii de pe BMW si mai si raman bani sa o duci pe "pisi" la un shoping

adisoruc 14-02-08 14:02

unde e masina?

IonutzMFF 14-02-08 18:08

Vasile alecsandri 72 , linga reprezentanta ambient ...Oficial nu am deschis magazinul din cauza ''desteptilor'' de la camera de comert ..abia saptamana viitoare ..Dar neoficial e deschis :))

Bata 16-02-08 19:24

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1356270)
la cai in plus propun sa vizitati noul magazin de tuning din oras, magazinul domnului ionutzMFF, pt mai multe detalii contactatil pe el!

are niste butonase shi un volan sport... chiar 2 cu aman2 pe mashina creste puterea bizonilor de sub capota :shock:

IonutzMFF 17-02-08 00:57

:)) ...ti'am spus ca iti fac reducere la blow off pentru bicicleta ..iti mai da vreo 2 guri de aer proaspat in plus

IonutzMFF 18-02-08 21:49

Nici o activitate nimic??? toti pastram secrete ce facem cu masinile dar intre noi de ce nu comunicam ...daca nu scriem nimic pentru ce mai e forumul asta?
Deci sa incepem fiecare descrierea modificarilor la masina ...incep eu :
Pentru inceput a pus in filtru aer sport , ulterior l'am schimbat cu unul din carbon , deoarece izoleaza mai bine caldura venita de la motor , am pus bujii NGK Racing cu cap de platina pentru o scanteie mai buna ...Am dat toba finala si cea din mijloc jos si am pus un o toba finala sport Borla ..urmeaza sa refac tot traseul si sa'l schimb cu unul din inox precum un alt final ..Pe viitor mai multe in plan, ka$$ sa fie :))

3B_S2 18-02-08 22:25

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1367617)
Nici o activitate nimic??? toti pastram secrete ce facem cu masinile dar intre noi de ce nu comunicam ...daca nu scriem nimic pentru ce mai e forumul asta?
Deci sa incepem fiecare descrierea modificarilor la masina ...incep eu :
Pentru inceput a pus in filtru aer sport , ulterior l'am schimbat cu unul din carbon , deoarece izoleaza mai bine caldura venita de la motor , am pus bujii NGK Racing cu cap de platina pentru o scanteie mai buna ...Am dat toba finala si cea din mijloc jos si am pus un o toba finala sport Borla ..urmeaza sa refac tot traseul si sa'l schimb cu unul din inox precum un alt final ..Pe viitor mai multe in plan, ka$$ sa fie :))

lamureste-ma cu filtru de carbon,ce izoleaza el?

IonutzMFF 18-02-08 22:34

Izoleaza caldura degajata de motor , astfel permitand filtrului sa traga mai mult aer rece

IonutzMFF 18-02-08 22:35

Bine , aici contribuie si forma filtrului

3B_S2 18-02-08 22:39

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1367730)
Izoleaza caldura degajata de motor , astfel permitand filtrului sa traga mai mult aer rece

m-ai luminat:idea:.multzam

Bata 19-02-08 17:13

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1363058)
:)) ...ti'am spus ca iti fac reducere la blow off pentru bicicleta ..iti mai da vreo 2 guri de aer proaspat in plus

nu uita partea cu reducerea.... :D

VG30DETT 19-02-08 19:04

cumperi ceva cai pe la tara si ii ti in garaj ca acum ca a nins nu prea ai unde sa ii duci la pascut asa ca astepti sa vina vremea buna da de iese si iarba

VG30DETT 21-02-08 20:13

14 Attachment(s)
dupa citeva testa la cluj s2 intra din nou la modificari efectuate impreuna cu cei de la http://www.performancezone.ro/ care au furnizat interculerul,coliere,furtune silicon si BOV dublusecvential.Asteptam sa vedem rezultatele finale.:D:D:D:D

Keisuke 21-02-08 20:36

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1374485)
dupa citeva testa la cluj s2 intra din nou la modificari efectuate impreuna cu cei de la http://www.performancezone.ro/ care au furnizat interculerul,coliere,furtune silicon si BOV dublusecvential.Asteptam sa vedem rezultatele finale.:D:D:D:D

Ce-s chestiile alea albastre aruncate pe acolo ...rusine pe cel ce le-a aranjat asa de urat :lol:

P.S. CE ANIMAL DE INTERCOOLER ! :twisted: love it!

3B_S2 21-02-08 21:16

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1374543)
Ce-s chestiile alea albastre aruncate pe acolo ...rusine pe cel ce le-a aranjat asa de urat :lol:

P.S. CE ANIMAL DE INTERCOOLER ! :twisted: love it!

:mrhappy::peace::mrgreen::lemon::2gun::pelvic_th:h eadfones:dance:
e o pata de culoare:)))))))).ma sincer nici io nu stiu ce drak fac acolo:))))

danny_bik3ru 21-02-08 23:44

mircea...face audi-u psss psss ?

Mario_Dub 24-02-08 00:26

nice, imi place cum arata, spune-mi te rog cat te-a dus kitul de intercooler, furtune si coliere pentru motor... poate poti pune si un filmulet cu sunetul motorului:D

3B_S2 25-02-08 00:00

microbu face ravagii pe toate planurile.:),banii nu mai conteaza cand te roade asa rau:)

IonutzMFF 26-02-08 18:57

Ceva proiecte la maisni la noi in oras nimic??? inafara de mircea cu s2 ...

danny_bik3ru 26-02-08 20:58

Bmw e30 project, dar nu o sa fie power , o sa fie mai mult interior+exterior :P

IonutzMFF 26-02-08 21:04

Orice e binevenit ...nu conteaza pentru ce faci masina , e vorba doar de pasiunea de a o modifica.Pune si tu niste poze si prezinta

Keisuke 27-02-08 01:46

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1385322)
Bmw e30 project, dar nu o sa fie power , o sa fie mai mult interior+exterior :P

si topicul cai in plus, de unde ? macar un filtru sport cu morisca ! ;)

GODLESS 27-02-08 03:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1385901)
si topicul cai in plus, de unde ? macar un filtru sport cu morisca ! ;)

Poate vrea sa puna interior de mustang sau de ferrari si o sa fie caii de la logo-uri ... De exemplu covorase ... Uite ce de caluti se aduna !!! :shock:

danny_bik3ru 27-02-08 11:19

Aici este evolutia bmw-ului
https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/60275-e30-project.html

IonutzMFF 27-02-08 15:20

Schimba motorul cu unul de m3 sau cel putin 3000cmc ... :) nici nu stiti ce surpriza ne pregateste danny ..:) incepe cu S si se termina cu I ( de la I'ALAI CE SE DUCE ) :))

R M B 27-02-08 17:40

in sfarsit sa rezolvat problema cailor in Baia Mare. mergeti la magazinul MFF Motor Sport si cumparati cai putere. Personalul magazinului va va ajuta sa faceti cea mai buna algere pentru COAJA dumneavoastra.(atentie la buzunare)

IonutzMFF 27-02-08 18:38

Se pot aduce pe comanda si ponei :))

VG30DETT 01-03-08 19:32

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1387340)
Se pot aduce pe comanda si ponei :))

dar niste magarusi mai mici se poate? ca nu prea am loc pe unde sa ii cazez sub capota.!:lol::lol:

IonutzMFF 02-03-08 01:05

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1394052)
dar niste magarusi mai mici se poate? ca nu prea am loc pe unde sa ii cazez sub capota.!:lol::lol:

Pe comanda ...livrarea se face in 2-3 zile :))) lucratoare

IonutzMFF 02-03-08 01:08

Am tot auzit de fabricanti astia care limiteaza masinile sa nu fie exploatate la maxim, e pentru fiabiliate si durata de viata mai mare a motorului.Ce at'i facut sa imbunatatiti performantele, si cat la % din putere at'i reusit sa stoarcet'i??

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning