![]() |
Re: 87-gms
Nu-ti pot trimite PM..nu ti-ai activat aceasta optiune..:sad:
Lasa-mi un nr de telefon ca sa vorbim. |
Quote:
|
de vanzare de azi!!
1300 euro neg |
parca era prima ta masina ... parca iti placea ..
|
Quote:
opel astra clasic fab 2007 ,1.7 dti 80 cp asta e, |
e alegerea ta .. inteleg ca`ti plac "pustoaicele" dar gaina batrana face ciorba buna .. bafta tie
|
Quote:
|
parerea mea e ca o sa ai un opel astra clasic stoc ... G M S`ul avea personalitatea lui ...
|
Quote:
|
Uppppp 1!!!!!
|
:D :D :D :D asa te vreau ;)
|
Quote:
NU AM IDEE CE TREBUIE SCHIMBAT IN AFARA DE SEMILONJEROANE |
Quote:
Prietene... presupun ca te referi strict la Dacii. Intr-adevar, o dacie noua e mai buna ca una fabricatzie mai veche. Dar daca te referi la un Logan nou..., crezand ca e mai bun ca o mashina straina mai veche, te insheli amarnic, nu te supara. |
hai frate ca o ardeti aiurea rau de tot!!!!
fiecare cu masina si "crezurile" lui |
hai sa ne ridicam in slavii fiecare masina, femeia si ce mai avem si noi eu zic k un dop de pluta de anu asta e mai bun ca unu de anu trecut, nu-i asa. haideti frate fiecare generatie are aurul lui nu trebuie distrus de ceva modern. pot sa dau un exemplu fff bun cred un sofer de pe vremuri din raliuri daca ar mai fi pus intr-un scaun de pilot cu tehnologie noua nu ar mai face fata (fara sa punem in calcul varsta si dastea ne gandim ca are aceeasi varsta) din cauza la tehnologie. asa ca fiecare generatie de masina si fiecare model cu aurul lui.
|
1 Attachment(s)
... probleme la ea ....
|
4 Attachment(s)
probleeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeee areeeeeeeeeeeee
|
visu meu e dacia asta.
|
sa o luam ca o gluma
|
gms,mi-am adus aminte,avea odata cineva la semnatura "mi-am tunat BMW-ul pana a ajuns dacie" sau ceva de genu,destul de haios...ca tot veni vb,cam cati bani vrei pe masina ?
|
Quote:
|
de portbagaj am vazut ca iti zice multa lume,da' ce tot are ??
|
Quote:
|
Quote:
daca vrei tuning fao lowrider8) nu giurgiu style n-am nimic cu locuitori din giurgiu;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
probleme.... iara din nou
|
stai sa inteleg. ambele lonjeroane?
|
Quote:
|
cata putregaiuuuu
|
Quote:
|
alt cineva a pus ochii pe stopurile tale stai treaz la noapte ca iti fac o vizita )))) loco here
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.///////////////////////////////////
|
oti avea voi dacii madificate dar de ce nu bagati parafina(ulei)in ele,protectoare de notoi???a mea are 9 ani si nu am schimbat nici o tabla pe ea.a fost dusa la un prieten tinichigiu data intr-o parte si parafina la greu bagata cu compresoru.........
|
Quote:
Tin sa te anunt k are antifon in ea kt pt 2 masini ... nu te mai arunca aiurea in vb ... ... te felicit mai vrei antifon :shock:... batranik e din 97 :) adik 11 ... iti urez o zi buna |
casperolol =)) ce dracu mai faci ?
|
Quote:
|
pe unde ca nu te vad deloc .. ai si tu masina de cusut ? vreau sa tapitez scaunele fatza
|
Quote:
|
A CAPAT NISTE PISTOANE NOI SI UN SAXOFON SI CAT DE CURAND SI O SCHIMBARE DE LUC , NENEA " CASCO " VREA SA DEA CU PENSULA PE EA
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning