![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 02 HKE
hai sa le vedem puse fata/ spate .. si lasata.. ;)
asa daca ma faci , macar m-a facut o masina tunata.. :D dar nu o sa se intample sa ma faci :-P |
ms rsg....cme
cme....ramane de vazut:lol:......gandeste-te totusi ca al meu nu e comprimat. |
cew-ule hai cu pozele cu jante. ca le-ai pus si pe spate. si mai las-o putin, sa fie low rider.... poate facem un club...
|
nu am poze deocamdata....urmeaza sa fac........de coborat am in cap demult sa o mai cobor.......dar mai intai vreau sa imi fac lucrurile importante....si anume sa schimb niste pivoti....si sa fac unghiu de fuga :lol:..ms pt aprecieri.
|
unghiul de fuga sa il faci DOAR dupa ce ai coborat-o, pentru ca, in urma coborarii nu vei mai avea aceleasi unghiuri
|
Quote:
da.....stiam.....dar vroiam sa zic ca mai intai rezolv suspensia fata si directia.....care cere bani.....coboratul nu cere nimic.........nu m-am exprimat eu bine mai sus......ms de sfat |
1 Attachment(s)
am pus si spatele........e singura poza pe care o am 8).......................sper ca am scris corect de data asta.......ca daca nu iar imi trece valib litere rosii
|
Arata bestial!!!! Felicitari!
Asta e tuning de bun gust! |
un oltcit facut cu gust...prea frumos:)
|
va multumesc pt aprecieri.;)
|
si eu iti multumesc pentru efortul de a scrie cat de cat corect:)
offtopic: (da...chiar eu)...vezi ca am butuci+flanse 4x100 cu prezoane cu tot, de vanzare. Poate stii vre-un doritor. Dau o cola:) |
daca spuneai mai devreme ti le luam eu.....acum am facut si eu flansele......apropo....de ce vinzi flansele?......parca tie ti le-a facut mic-u?
|
da, mie mi le-a facut MIC-ul.
buba e ca am nevoie disperata de bani... |
spune si un pret la ele.....si daca aud ceva te anunt.
|
ce cauciucuri ai pe jantele alea?
|
195/45.....spate toyo fata dunlop....profil in v
|
E super ...asa da....imi place Bv....8):tenisclap
|
ms.............;)
|
arata foarte bine masina! cred ca urmeaza sa o cobori... nu?
|
da.....asta ar fi urmatorul lucru............:-)
|
va salut baieti...din cate stiu...craiova e orasu oltcitului....si as vrea sa`mi cumpar iar un oltean....am mai avut unu...si am ramas fara el :-< ....daca stiti vreunul de vanzare astept un pm :D...apropo sa fie trs ..si sa mearga bine, vreau sa bag bani doar in tuning nu si in piese :))
|
off:vai mama cate oltence intr-o singrua poza:),cinci,Paradis OLTCIT:)=Craiova:O.
on:faine tare incaltarile,place la mine profil V si place si jante! |
Quote:
furia oarba vezi ca sunt 6!!!:lol: |
daps,la un schimb de poze cu danutz,descoperii (descoperisi e cand spui 'tu ai descoperit') ca uitai sa-l pun pe cel din parcarea de peste drum(negru), desi il vazusem!:),asta e primu care suna castiga o bujie bosch, repede repede:). servus,gata cu off topic!
|
Quote:
da stiu unu de vanzare.....tablaria e impecabila....motorul nu are probleme....are suspensie intarita cu 2 telescoape in x pe fata,coborata....in rest e stoc....cum e a mea fara jante....e a lu pmd.....iti pot lasa numarul de telefon.masina e ok din toate punctele de vedere. |
il vinde? pmd? pe cel maro? parca vroia sa-l faca..calumea...
sorry de off.. |
pe cel cu care a participat la vtm......cel stoc...cum ii zicem noi:)).......era intr-un timp de vanzare.....si cred ca este in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze facute astazi.....
|
super tare.. :D
sefe lowrider sa il faci ;) asa arat si al meu...pana sa il las mai jos .. jeep :D |
asa o sa fie:lol:
|
astazi imi pun folie ...........revin cu poze mai pe seara:lol:
|
5 Attachment(s)
poze.............
|
meseriase jantele!
nu o faci lowrider? |
Quote:
ba da.....dar deocamdata am o problema pe fata......unu din suruburile de prinde bara de torsiune pe fata s-a retezat.....trebuie sa il scot.....si apoi o sa o mai cobor. ;) |
urmeaza un ambreiaj nou.....asta deja nu mai e bun.....si niste axe cu came schimbate......sa vedem ce o sa iasa....sper sa traga mai bine.8)
|
un ambreiaj performant de la luk sau shacs iti recomand. imi fac eu comanda curand
|
Quote:
si daca ai posibilitate de aflare a unui cod., ;) HKE ..vi la legale..:-P , salveaza turma, ca nu cred ca apare dany :cry: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning