![]() |
Re: Distractie de weekend
Unde ii mag Ambient ca nu stiu
|
La iesirea spre cavnic pe stanga , inainte de benzinaria petrom
|
|
faina distractie,asta unde era filmat langa pista ACR???Pacat ca nu s-a scris si pe forum,as fi venit si eu sau iesirea a fost doar pt cei din echipa 365hp?
|
Quote:
Nici noi nu am fost siguri daca iesimi sau nu, e dificil cu zapada... Nu am scris pe forum dar la urmatoarea zapada incerc sa postezi si pe aici.... |
Quote:
|
la urmatoarea as vrea sa fiu si eu prezent :)
|
Nimeni nu a mai miscat nimik in weekend pe zapada??
|
|
|
:-) ////-------------------////////
|
Concurs automobilistic de viteza, 5 noiembrie - Satu Mare
Organizatori: Retbari – Distribuitor & Reparator Autorizat Hyundai si A-CAR Romania – Asociatia Asistentei Rutiere din Romania, filiala Satu Mare. Locatie: Localitatea Petea nr.88 D, Satu Mare, incinta locatie Retbari Participanti: Echipaje din Satu Mare, Bihor, Maramures, Cluj, Mures; piloti licentiati si nelicentiati, incepatori si piloti cu o vasta experienta, fosti & viitori campioni. Invitati: oficialitati: Primarul orasului Satu Mare: Iuliu Ylies, Adrian Stef – Vicepresedinte al Consiliului Judetean, Chehi Arpa – Presedintele Consiliului Judetean SM Taxa inscriere concurs: - 80 Ron (pt o categorie: profesionisti); - pretul include pachetul de asistenta rutiera in valoare de 55 Ron personalizat cu datele celor 2 organizatori (Retbari&A-CAR Romania) - 20 Ron (pentru doua categorii: amatori) |
O intrebare,categoriile cum vor fi,ca si la etapele de Rally Sprint,sau picam astia cu tractiune spate cu hondele?pana la urma cat ii inscrierea,20 ron?
|
|
RallySprint FINAL https://www.youtube.com/watch?v=W4WOzwXkc14
|
super wideo atti :) bine ca nu o inghetat camera:)
|
de sarbatori va fi ceva sau.?
super filmarile!!! |
|
2012 Hell Energy Concursl Naţional de Drift, 27 mai. Locatia este (la numai 70km de SM) noul pista RabócsiRing Máriapócs, Ungaria. Ce aduce traseul nou de DRIFT? Curbe periculose, viteza mai mare, actiune, suspans si nu in ultimu rind fum mai mare. Piloti de drift profesionale sunt gata pentru provocare.
Desigur, programul nu vor lipsi, de expozanti, taxi DRIFT, party de seară, şi de fete frumoase, este garantat un weekend minunat. 2012. Hell Energy Drift Championship II. Taxele de intrare: 26 mai (sâmbătă) Training Day: 1500 FT (23.00 lei) 27 mai (duminica) Ziua cursei: 2000 FT (circa 30.00 lei) Bilet de week-end ptr.2 zile: 2500 FT. (circa 38.00 lei) sub zece10 ani intrare gratuita. PROGRAM: 26 mai Training Day: Pro / Street Porti deschise la 09:00 spectatori 8:00 uşile deschise, de înregistrare şi concurenţii 08:30 - 09:00 Înregistrare Briefing 09:00 până la 18:00 Drift Training "Pro-Street" grup 27 mai Ziua cursă: Pro / Street Porti deschise la 09:00 spectatori Usi deschide 7:30, Usi deschise concurenti şi maşine de înregistrare Obligatoriu Briefing 8:00 - 09:00 09:00 - 11:00 şi Street Pro Training de Drift Calificare Street 11:00 - 12:00 Calificare PRO la 12:00 la 13:30 De la 13:30 la 14:00 Taxi Drift (Pilot Pro) 14:00 la 14:30 Defilare DRIFT 14: 30 - 16:00 Street 8 finala! 16:00 - 18:00 Pro 24 18:00 - 18:30 Pro Finala 19:00 - Premierea |
DRIFT montaj video, Máriapocs: https://youtu.be/OUfC7OavjDI
|
si de la seniori..,la juniori :lol:
e si asta o distractie de weekend...100% legal! https://www.youtube.com/my_videos_ed...6Do&feature=vm |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning