Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mitsubishi Lancer Prototype S (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/64219-mitsubishi-lancer-prototype.html)

Bass-Evolution 27-02-08 10:12

Re: Mitsubishi Lancer Prototype S

Ma abtin in ceea ce priveste culoarea aleasa pentru pielea de pe scaune si incrustatiile de pe bord, in rest, cel putin la fel de frumoasa ca si sedanul EVO X. Teoretic va fi si mai rapida, om vedea....

gunball 27-02-08 10:35

arata foarte bine,dar spatele ala pare cam mare..

ArCaDa 27-02-08 10:37

mult prea frumoasa....chiar cu mult mai frumoasa decat fratele ei mai mare...:P

Lucian 27-02-08 12:00

Din fanta-n cola si din cola-n sprite .

Styg 27-02-08 13:21

e extraordinara mai frumoasa ca subaru impreza

gigi galagie 27-02-08 13:42

e prea jmeker evo asta hatch!!!!mai shukar decat impreza de 1000 de ori

monk 27-02-08 13:48

mult prea tare. sunt curios daca vor scoate si la de la lanceru-ul asta evo :D si ce motoare vor pune pe el.

tm_kata 27-02-08 14:00

superba:shock:

cristiano304 27-02-08 14:20

smechera masina...da spatele ala parca un pic cam care..si seamana un pic cu lexus rx

Nika 27-02-08 14:56

este bestiala masina.......nice

canon 27-02-08 15:29

l-au facut special ca nu avea impreza rival

unzomby 27-02-08 15:29

tata lor mitsu asta , acuma se pot bate de la egal la egal. Sa incepem pariurile:D

ady_dl3 27-02-08 16:08

e mijto tare...un concurent la subaru impreza...e mai reusit asta

calin_m_power 27-02-08 16:24

si-au dat seama si cei de la mitshubishi ca sedanurile nu mai prea au loc in wrc,asa ca au urmat o noua etapa.daca subaru impreza arata naspa atunci asta cum draq e?oricum se pare ca subaru le-au luat-o inainte celor de la mitshubishi ca dintotdeauna.

mareo 27-02-08 16:37

arata bine...la stopuri parca seamana cu impreza..adica tot albe sunt..:D imi place mult masina...

Marius_mym89 27-02-08 18:50

fata imi place.....spatele e cam ridicat insa....

nutzuXXL 27-02-08 18:54

imi place mai mult decat varianta limuzina :) asta sigur va fi produsa in serie asta ca un raspuns celor de la subaru >>>impreza . si poate ca varianta asta hatchback va fi folosita si in rally ;)

vlad_strumph 27-02-08 19:51

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1385772)
Lumeeeee imi place la nebnie mai agresiva decat limuzina Evo X daca ar fi sa aleg pe asta as alegeo!!!!Nu te pui cu Mitsubishi cand e vorba de agresivitate la masinili sport de la masina in sine pana la motoare tehnologie fiabilitate precizie siguranta si multe altel
Doar cand spui Mitsubishi se ridica parul pe maini un fior pe coloana o greutate pe piciorul drept si cuvintele devin deprisos!!!!!

fratioare,mitsubishi nu a facut niciodata o masina buna in afara de lancer,a avut pajero sport,un cacat de masina...

vlad_strumph 27-02-08 19:56

spatele de mitsubishi outlander ca si interioru...e nebunie masina ,zici ca e o corcitura...

bogdan gba 27-02-08 21:03

EE.. eu unu nu sunt impresionat. Arata mult mai bine decat subaru sti dar mie nu imi place lancer hatchback.. Imi place mult mai mult un evo IX sau un evo X

petreals 27-02-08 23:37

Quote:

Originally Posted by calin_m_power (Post 1387065)
oricum se pare ca subaru le-au luat-o inainte celor de la mitshubishi ca dintotdeauna.

ehh na?...nu mai spune mai...numa' cunoscatori pe aici :lol::lol::lol::lol:

PS: ca sa va aduc aminte...aici discutam despre un model mitsubishi....nu de problemele voastre cu subaru sau alte WRC-uri

Fixius 28-02-08 00:29

cel mai mult imi place botul, ca e foarte agresiva, si dupaccea interiorul...

Sonny 28-02-08 07:29

Este foarte reusita! Imi place la nebunie...

Dar chiar nimeni nu a vazut "Coada de rechin" gen BMW? :D Nu mi se pare prea original :P

Victor_WRC 28-02-08 07:30

Destul de misto !!!

cheet 28-02-08 10:30

au zis ca nu vor scoate evo la modelul asta, asa ca e concurent pentru subaru doar pana la sti

DaNy>DmN 28-02-08 11:17

Sper sa nu scoata cei de la Mitsubishi si aceasta versiune , si sa ramana la berlina , chiar daca ar fi un concurent de remarcat pt Impreza ... :rolleyes2

Vely 28-02-08 12:39

Parca ar fi noua Impreza!
Nu-i nimic, dk cei de la Mitsu au fost de acord sa faca un hatch, poate si cei de la Subaru se vor gandi sa aduca berlina in Europa ca in USA este demult!

AndrewSmith 28-02-08 16:48

asa este, fata este foarte agresiva si spatele imblanzit :)
Cat despre tapiterie..mergea mult mai bine un negru, sau masina neagra si tapiteria rosie :), in nici un caz asa.

Ma intreb cat costa jucaria..

UNLORD 29-02-08 15:03

Imi place mult cu exceptia tapiseriei dar mai mult ca sigur ca o sa existe mai multe optiuni de alegere.

RoSonic 03-03-08 15:06

Videoclip de prezentare Mitsubishi Lancer Prototype S:

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player3/swfobject.js"></script><div id="445">film</div><script type="text/javascript">var s1 = new SWFObject("https://www.4tuning.ro/flv_player3/flvplayer.swf","flvplayer","425","355","7");s1.add Param("allowfullscreen","true");s1.addVariable("wi dth","425");s1.addVariable("height","355");s1.addV ariable("file","https://www.4tuning.ro/images/blognews/mitsu_proto_s.flv");s1.addVariable("image","https://www.4tuning.ro/images/blognews/mitsuprots.JPG");s1.write("445");</script>

Marius_mym89 03-03-08 15:52

imi place fatza e agresiva....spatele insa.....nu e la acelasi nivel cu fatza masinii

UNLORD 03-03-08 16:25

Imi place mult masina!

gunball 03-03-08 16:35

fata e cum trebuie dar spatele e super nasol.

Cipa 03-03-08 16:40

S`a intamplat ceea ce ma temeam cel mai mult... Dupa ce cai de la Subaru au stricat ferumusetea lui Impreza wrx sti... si au trnasformat`o intr`o masina de coafeze... cei de la mitsubishi le`au urmat... mare pacat !!!

Gigi_V 03-03-08 18:55

daca va uitati mai atent puteti observa ca nu are nici macar discurile de frana ventilate pe lateral.e pacat la o asa masina cu asa multi caluti putere.cat despre spate chiar nu merge frate la mitshu' asa ceva.parerea mea.;)

maryo86 03-03-08 20:47

Nu e urata! Ba chiar e f frumoasa.Cand o sa apara o sa-si schimbe parerile toti cei care spun despre ea ca e "nasoala"

630_G30_CT 03-03-08 21:00

super tare masina

bogdan gba 03-03-08 22:14

Arata de 10.000 de ori mai bine decat noul subaru wrx sti. Dar totusi mie nu imi place spatele sub nicio forma. Il urasc. In schimb, in fata e super tare.

ArCaDa 03-03-08 23:38

Quote:

Originally Posted by maryo86 (Post 1397576)
Nu e urata! Ba chiar e f frumoasa.Cand o sa apara o sa-si schimbe parerile toti cei care spun despre ea ca e "nasoala"

nu cred ca o sa isi schimbe parerile...si ..."nasoala" poate o spun din cauza acelui spate pe care il are...e total pe dinafara masini....in rest este o masina de nota 10...no comm

Bogdan_ozzy 04-03-08 14:21

Frumoasa prezentare a masinii ,oricum spatele nu este placut de foarte multi .. si ii sustin.. pentru ca nu arata bine deloc.. dar in rest masina este fenomenala

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning