Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Poze cu membri si masinile lor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/642-poze-membri-masinile.html)

Stuey 06-04-04 22:46

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
mai sa va zic yo o treaba...
ma f#% in el fotbal... de parca fotbalu ar fi cel mai important lucru din lume... sauc el putzin din tzara... toata lumea vrea sa aiba copii fotbalishti... fotball sucks ass!

iti zic eu tekno de ce vor sa ii faca fotbalisti...BANII....se uita prea mult la Mutu ... :D :D
Dragutza Teodora-alias kitana....i-am luat poza de pe Identitati/despre noi 2...shi am pus-o pe Desktop.. :D :) :D :) :D ...Glumeam (in legatura cu poza)...Kitana...nu ai cumva un nr de telefon...sau nu vrei sa vii pe la munte???? ... :lol: :lol: :lol: Glumeam din nou...sper sa imi fac shi eu nishte poze...

fratele lu` alex GMZ 06-04-04 23:51

1 Attachment(s)
bai lasati fata in pace ca acum imi pun armura pe mine si va alerg cu calu` :zombie: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ReSpEkT

TNos 07-04-04 08:27

mai stuey...o fi ea tanara dar chiar rezi ca nu stie cum e treaba cu barbatii?
noi asa facem...aruncam o intrebare..daca nu merge glumeam,dar daca merge normal ca vorbeam serios...suntem noi smecheri,dar femeile astea sunt mai smechere ca noi,ca ele ne-au invatat toate siretriculire... sunt cele mai parsive si sirete fiinte din lume,dar de asta le iubim asa de mult

Stuey 07-04-04 09:39

Da Tnos...poate ai dreptate..(in genral)dar eu mai sus chiar glumeam...crezi ca va tine o relatie asha de indepartata? eu nu...
Sau...nu se stie...(oricum pentru mine nu prea merge).Oricum...nu incerc sa corup minori :lol: :lol: ...shi asha eu sunt..minor..adik 16 ani...
Sa stii ca glumeam...(p.s: I have a girl friend...or two :? ..) :D

Gabi 07-04-04 12:05

Hahahahaha !!! S-au cam incins spiritele :lol:

gion 07-04-04 12:51

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Hahahahaha !!! S-au cam incins spiritele :lol:

:D :D IEZAKT!!!Cum apar niste fete....o iau razna baietzii... :lol: :lol:

:peace:

EvLSant0S 07-04-04 14:19

TNoS filosof trebuia sa fi ( fara nici un fel de gluma , caterinca , misto ) le-ai descris exact asa cum trebuie... , eu am ramas masca cand am vazut poza cu kitana... si nush mai cine ... norocos era tipu` ala din mijlocu` vostru :P , ( Bishop vr6 , u stai pe undeva prin zona aia herastrau? cred ca ti-am vazut ieri masina... nu-s sigur... ) mda... si cu FETELE , FEMEILE , e asa cum zice TNoS !!! peace nigga` :P

Kitana 07-04-04 19:43

l0l suntetzi culmea gion se pare ca ai dreptate ... mai baietzi nu deaia am pus poza ca sa o punetzi pe de Desktop da de asta e :)) Stuey
iar in privintza telefonului ... s`o lasam pe alta data :) iar la munte nu`mi place :( din pacate ... fratele lu` alex GMZ mersi ca`mi iei apararea da nu e nevoie orikum esti un dulce }{zmoah TNos moama cata dreptate ai :)) nebunatikule ... imi place ca recunoshti ca suntem mai smechere ca voi daka va lasam sa credetzi ca suntem proaste asta nu inseamna ca asa suntem sji asta e un truc al femeilor \" zicem ca voi facem ca noi \" hahaha }{ Stuey dupa mesajul lui TNos dai la intors rushinika :)) Gabi vezi ce au sarit baietzii tai in mesaje cu mine :) a? tatik nebun ce eesti }{ pupa mama de baiat dulce ... EvLSant0S lasa mama sa nu ramai masca iar norocosul ala e un dinamovist un baiat din brigada Boys Dinamo :) e cam lung mesaju` sa nu va plictisitzi sa`l cititzi :)) haha da trebuia sa raspund la fiecare replika hahha ha }}{{{(pup) pe totzi suntetzi dulci hahaha

B|shOp-VR6 07-04-04 20:42

EvLSantoS > Nu stau pe langa Hera.. stau pe la piata victoriei. Dar se poate s-o fi vazut ca am fost prin Herastrau.. zilele astea... era frumos afara si multe fete frumoase :wink: :wink:

B|shOp-VR6 07-04-04 21:21

Pt Gabi.. frumoase fete ai, sa-ti traiasca!

Kitana 07-04-04 21:27

B|shOp-VR6 10x may :) estu un dulce te tzuc

Stuey 07-04-04 21:28

Mama ce mai interpreteaza lumea asta.......NU AM PUS PE NIMENI PE DESKTOP ...am doar un golf IV...Nu o sa mai zic nimik pt ca interpretatzi...sanatate...

NIMENI NU INTELEGE CA GLUMESC....OFFF

B|shOp-VR6 07-04-04 21:37

N-ai pt ce Kitana... fusese doar o constatare, cred ca nimeni nu poate nega ce am zis :wink:

TM82NOS 08-04-04 11:18

na sa ma bag shi yo in seama

1 Attachment(s)
Asta is eu din poza da e cam veche (5luni) asaceva

Cu masina o sa bag poze de acas ca mie lene sa aduc la lucru poze

poza asta e aici numa din greseala :)

da va postez promit

Kitana 08-04-04 17:05

nu am interpretat greshit am vrut doar sa te bazai :) da daka nu tzi la katerinka :) asta e!

Al3xius 08-04-04 17:57

bah gabi da ai nijte fete....sa-ti traiasca :P :P infractoarea aia mica(Kitana) e periculoasa baietzi avetzi grija k va fura mintzile si va lasa cu fundu-n balta :lol:

Stuey 08-04-04 20:08

nu m-am suparat ...dar am crezut ca vorbiti serios....oricum...cel putin Tnos mi-a dat impresia ca vorbeste serios...
Mai vorbim(toti...sa nu intelegeti ca i-am zis doar kitanei :D :D :D :D :D ) ....salutare!

n0namee 09-04-04 16:53

:blahblah: hhihhihii ... topicu asta e distractiv! ca sa vezi cate fac baietii aici de fatza pentru un pupic!!!!!!! :bunch:

n0namee 09-04-04 17:02

1 Attachment(s)
:twisted:
vreau sa o prezint pe nepoata mea ... cu masina cu tot

alex_maxx 09-04-04 17:14

:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
VREAU MASINA DE NEPOATA FAC ROST SINGUR :D:peace:

n0namee 09-04-04 21:11

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"

:headfones mda ... aici ai dreptate ... numa eu vroiam sa va arat altceva ... MOTIVUL pentru care eu nu am clima in masina ... asa ca :D ... puteti zice ce vreti ... e buna si apa!

Kitana 09-04-04 21:19

buei al3xius mi`ai stricat toata combinatzia te omor !

Hondarul 10-04-04 08:58

Buei d-ra aceasta cu Dinamo pentru eternitate...

Baga niste poze de la mare, sa vedem si noi ce fete sunt in Craiova !!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kitana 10-04-04 17:17

haha hondare n`am mah poze de la mare ... ca sunt prea frumoasa uda sji imi e sa nu te indragosteshti :)) haha glumeam :)

Hondarul 10-04-04 18:32

Mdeah... Cum spuneam... Pustoaica uda... :lol: :lol: :lol:

Nu mai zi de doua ori, ca cine stie... :wink:

De la ce vine Kitana ?

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th
:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

tekno 10-04-04 19:25

pai daca una e sonnya shi cealalta e kitana, probabil fac parte din generatzia de copii care au crescut utiandu-se la serile mortal kombat :lol: ce mare filosov is... yo am crescut uitandu-ma l knight rider, viper pro motor &co &all that shit :lol:

Kitana 11-04-04 17:43

tekno vezi ca sti din mortal kombat vine da io n`am crescut uitandu`ma la mortal kombat am crescut uitandu`ma la 2 fast 2 furios partea 1 am vazut`o de 20 de ori pe putzin ... iar partea a 2 de 8 ori pana aku`da mai am timp :)) ha ha mortal kombat l`am vazut decat 1 data :))

Kitana 11-04-04 17:46

homdare al cui e frate curu din imagine ... l0l :))

tekno 11-04-04 19:43

amue kitana itzi place? :lol: :weee:

pai deh.. FF shi 2F2F au aparut amu cand nu am ami crescut... :lol:

ace2003 13-04-04 15:55

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
homdare al cui e frate curu din imagine ... l0l :))

mai rasfoiti site-ul, vedeti ca are si galerie de poze... De pa la saloane

Kitana 13-04-04 16:56

uff vreau sa imi cer scuze celor cere i`am deranjt ... nu ma asteptam sa avetzi reactzia asta ma rog imi pare sincer rau sji daka va deranjeaza doar simpla mea prezenta pe forum as vrea sa`mi spunetzi sa nu mai intru nu vreau sa supar pe nimeni nu vreau sa deranjez pe nimeni ... cam atat am vrut sa va spun .... sji sper sa intzlegetzi ca de sunt o pushtoaika sji nu am relalizat :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( si inca o data scuze celor care i`am deranjat ... cam asta e tot ce vruiam sa spun iar in privinta celor intamplate la \"sunteti microbishti?\" asta e m`am cerat cu un stelist pt fanatismul meu pt dinamo ... asa se intampla cand iubeshti prea mult o echipa ies certuri ... :( sorry

tekno 13-04-04 19:29

i'm happy, topicu cu fotbalu e inchis :mrhappy:

pimp_lex 13-04-04 20:18

fratilor, asta e thread care cere poze........bagati mare poze cu voi :), si Kitana , e ok, poti sa pui poze de la mare, nu se supara nimeni :)

Hondarul 14-04-04 11:41

Numai sa vad sutienul la uscat........ :dribble:

Stiu, sunt un porc... :wink:

Kitana 14-04-04 15:05

haha hondare nu nu o sa`l vezi la uscat :))

Hondarul 14-04-04 17:25

Dar nici pe tine.... Nu ????

:chick:
(. )( .)

tekno 14-04-04 17:57

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
fratilor, asta e thread care cere poze...

pimp zi cu ce vrei poze? ca az miam facut rost de aparat digital (pt o vreme) :D oricum... sa intri pe threadu' \"SALONUL INTER AUTO\" sa vezi poze, numnai ca.... deabea maine se deschide...a sha ca ami ai umpic de ashteptat :D

indianu 15-04-04 13:31

Mama da belea de fete are Gabi,pe bune..si mai sunt si dinamoviste.
Oricum Kitana vad ca e smecherasa rau nu gluma....aveti grija baieti sa nu va parliti.

indianu 15-04-04 13:33

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"

:headfones mda ... aici ai dreptate ... numa eu vroiam sa va arat altceva ... MOTIVUL pentru care eu nu am clima in masina ... asa ca :D ... puteti zice ce vreti ... e buna si apa!

lasa ma ca am eu clima dar din fericire nu merge decat pe cald....he he he

Kitana 15-04-04 17:46

indianu mersic :) ai mah ca nu`s nici chiar asa

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning