![]() |
Re: GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS
eu zic ca ala e golf gt nu gti...in fine e mai putin important asta...ideea e ca electric orange de la ST e mai misto decat portocaliu de la GTI
|
e golf gti...uite-te la grila,tetiere.si cred ca e gti de SUA dupa la garda la sol de trendline :D
|
GT..GTI nu ctz. eu l-am pus pt culoare si jante, care mie imi plac. adevarat ca si ST da bine culoarea portocalie, dar si 1500 E. poate mai sunt ceva optiuni care merita puse in locul culorii aleia.
zilele astea in Ploiesti e ceva showroom Ford. si au ST albastru. da bine si ala. dar iar, parca albastru de R32 pe GTI e mai marfa..... gusturile un se discuta..oricum :D |
Quote:
ai gti degeaba :) |
zGb,dak ala-i GT iti dau GTIu.Serios!
http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=7507 Ia zi,ce-i?Or fi scris aia gresit.Tre sa-i sunam sa le spunem ca-i GT :D http://www.golfmkv.com/forums/attach...1&d=1160018978 http://www.golfmkv.com/forums/attach...1&d=1160018978 |
Aaa...inca o chestie....GTu nici macar nu se vinde in SUA....
|
Quote:
|
pai jantele alea eu le-am vazut doar la GT nu si la GTI...nu stiam ca exista fahrenheit edition my bad
|
Quote:
|
jantele alea sunt absolut extrem de tari
|
Adica ala mele :) dragele de ele.
Jantele de pe GTI Fahrenheit Edition sunt de 18" si sunt modelul Charleston.La noi fac parte din programul VW Individual. |
Modelul anterior de focus a fost f. reusit ca performante dinamice dupa parerea mea (chiar daca nu are finisajele si comfortul golfului actual, e normal doar sunt generatii diferite). iar modelul rs bate gti-ul pe circuit, la acceleratii etc! Deci aleg rs-ul fara discutie (e o alegere de cunoscatori 8) )
|
comparatie fara sens
|
De ce comparatie fara sens?
Unde nu se impaca? Clasa compacta.Amandoua au 2.0 turbo.Amandoua sunt in jurul a 200CP.Performantele sunt asemanatoare.Unde e problema? |
Problema e ca pentru el Ford`ul nu are concurenta, in segmentul hot hatch;) asta e singura problema a vs-ului.
|
Quote:
omu e tare. |
RS: 0 - 100 km/h : 6.7
GTI: 0 - 100 km/h : 7.3 E destul de mare diferenta! Si am vazut performantele si de pe circuitul TopGear in care GTI nu apare! |
da unlord..sa stii ca la o masina asta conteaza. 0.6 s. asta face diferenta intre o masina proasta si un buna. ;)
aici toti vedeti numai || ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si o sa le comparam in scurt timp,pt ca un prieten de al meu din Bacau si-a luat un ford..si o sa ne dam putin sa vedem ce si cum....macar la viraje ca la liniutze il afum acum :D Si o sa punem un filmuletz ceva poate...lasatzi povestile de pe circuite..privitzi un pic spre realitate,spre drumurile noastre etc etc...;) |
Quote:
OT : Daca as fi pus in situatia sa aleg una dintre cele doua din acest vs , as lua GTI fara sa stau pe ganduri . |
in orice fel as lua-o ... tot GTI as alege ... indiferent de ce teste se fac ... nici nu miroase fordul pe langa VW ... fara suparare eu zic ca fordu e acolo ... pe fundul sticlei ... se bate pt ultimele locuri cu alte de bransa lor ... parerea mea ... so ... fan VW 4 ever ... si fan GTI 4 ever ^:)^
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca comarai BMW cu Olcit, exact atunci ma uitam la cifre si design si concluzionam. dar aici. e o chetsie de gust mai mult. daca tu imi psui mie ca cineva cumpara masina X pt ca are cu 0,y secunde mai putin de la 0-100 fata de masina Z..atunci sa fie el sanatos.. |
Quote:
|
Quote:
volswaginilor o sa va tepuiti cu mandrie! :) |
ce pot sa zic ... nu-s asa documentat ... si drept rasplata nu ma contrazic ... oricum ... cel mai mult prefer grupul vw ... eu am avut 2 vw si nu erau asa rele ... si pe langa asta nici nu au fost noi ... acuma depinde fiecare si ce noroc are ... :D
|
De ce sa ne tepuim cu mandrie UNLORD?
Orice masina de firma esueaza la fiabilitate in Romania... |
GTI degeaba incerci sa`i explici ceva cuiva care o tine cu BMW RULLZZZ, pentru ca asa e romanu, dar multi trebuie sa intelega ca s-a terminat cu suprematia Mercedes si BMW de mult!
|
de la gti vs rs ati ajuns la bmw vs mercedes....:)
Si inca ceva....dc nu ar fi VW fiabil? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca vw GTI e asa de smecher de ce nu apare in clasamentul TOP GEAR? dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ??? |
clasamentul TOPGEAR asta a fost tare:) pana acum criticati emisiunea ca vai doamne sunt platiti sa scoata masinile britanice fruntase, si acum faceti referinta la ea, cat de penibil!
|
dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ???[/QUOTE]
Cine sa iasa masina anului? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ca performante eu cred ca ST este peste GTI ... dar depinde ce vrei de la masina ... eu as vrea GTI |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning