Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6418-golf-5-gti-vs-ford-focus-rs.html)

zGb 06-10-06 22:49

Re: GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS

eu zic ca ala e golf gt nu gti...in fine e mai putin important asta...ideea e ca electric orange de la ST e mai misto decat portocaliu de la GTI

tfsi 07-10-06 11:02

e golf gti...uite-te la grila,tetiere.si cred ca e gti de SUA dupa la garda la sol de trendline :D

bogdan_wrc 07-10-06 12:31

GT..GTI nu ctz. eu l-am pus pt culoare si jante, care mie imi plac. adevarat ca si ST da bine culoarea portocalie, dar si 1500 E. poate mai sunt ceva optiuni care merita puse in locul culorii aleia.
zilele astea in Ploiesti e ceva showroom Ford. si au ST albastru. da bine si ala. dar iar, parca albastru de R32 pe GTI e mai marfa..... gusturile un se discuta..oricum :D

zGb 07-10-06 14:49

Quote:

Originally Posted by tfsi (Post 578008)
e golf gti...uite-te la grila,tetiere.si cred ca e gti de SUA dupa la garda la sol de trendline :D

ai gti degeaba :)

GTI 07-10-06 16:46

zGb,dak ala-i GT iti dau GTIu.Serios!
http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=7507
Ia zi,ce-i?Or fi scris aia gresit.Tre sa-i sunam sa le spunem ca-i GT :D
http://www.golfmkv.com/forums/attach...1&d=1160018978
http://www.golfmkv.com/forums/attach...1&d=1160018978

GTI 07-10-06 16:48

Aaa...inca o chestie....GTu nici macar nu se vinde in SUA....

tfsi 07-10-06 16:53

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 578225)
ai gti degeaba :)

stiam ca eshti fan VAG :sad:

zGb 07-10-06 17:03

pai jantele alea eu le-am vazut doar la GT nu si la GTI...nu stiam ca exista fahrenheit edition my bad

tfsi 07-10-06 17:13

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 578352)
pai jantele alea eu le-am vazut doar la GT nu si la GTI...

pai la americani se da GTI-ul cu jantele alea,mi se pare ca au si ceva modele de jante de la sportline.dar au si ei optional Detroiturile pe 18'

zGb 07-10-06 17:19

jantele alea sunt absolut extrem de tari

GTI 07-10-06 19:56

Adica ala mele :) dragele de ele.
Jantele de pe GTI Fahrenheit Edition sunt de 18" si sunt modelul Charleston.La noi fac parte din programul VW Individual.

Dutor 08-11-06 18:57

Modelul anterior de focus a fost f. reusit ca performante dinamice dupa parerea mea (chiar daca nu are finisajele si comfortul golfului actual, e normal doar sunt generatii diferite). iar modelul rs bate gti-ul pe circuit, la acceleratii etc! Deci aleg rs-ul fara discutie (e o alegere de cunoscatori 8) )

Cosmin255 08-11-06 20:11

comparatie fara sens

GTI 08-11-06 22:27

De ce comparatie fara sens?
Unde nu se impaca?
Clasa compacta.Amandoua au 2.0 turbo.Amandoua sunt in jurul a 200CP.Performantele sunt asemanatoare.Unde e problema?

The_Mask 09-11-06 07:21

Problema e ca pentru el Ford`ul nu are concurenta, in segmentul hot hatch;) asta e singura problema a vs-ului.

-ZZ- 09-11-06 18:23

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 615680)
Problema e ca pentru el Ford`ul nu are concurenta, in segmentul hot hatch;) asta e singura problema a vs-ului.

:lol: :lol: :lol: :???: :lol: :lol: :lol:

omu e tare.

UNLORD 09-11-06 18:38

RS: 0 - 100 km/h : 6.7
GTI: 0 - 100 km/h : 7.3

E destul de mare diferenta! Si am vazut performantele si de pe circuitul TopGear in care GTI nu apare!

bogdan_wrc 10-11-06 08:18

da unlord..sa stii ca la o masina asta conteaza. 0.6 s. asta face diferenta intre o masina proasta si un buna. ;)
aici toti vedeti numai || ?

The_Mask 10-11-06 12:02

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 616381)
:lol: :lol: :lol: :???: :lol: :lol: :lol:

omu e tare.

-ZZ- am mancat un "lui" ma refeream la ObrazNICK....

UNLORD 10-11-06 18:11

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 617013)
da unlord..sa stii ca la o masina asta conteaza. 0.6 s. asta face diferenta intre o masina proasta si un buna. ;)
aici toti vedeti numai || ?

Atunci care sunt argumentele tale? Ca doar nu compari bmw cu olcit! compari 2 masini relativ din aceasi clasa! Pe mine nu ma fascineaza abundenta cromului pe o masina ci comportamentul de drum, acceleratii, design, timpi pe circuit, etc! Suntem pe un site de tuning!

-ZZ- 10-11-06 21:43

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 616406)
RS: 0 - 100 km/h : 6.7
GTI: 0 - 100 km/h : 7.3

E destul de mare diferenta! Si am vazut performantele si de pe circuitul TopGear in care GTI nu apare!

Vezi ca gti cu manuala are 7.1 si cu dsg are 6.9....viziteaza vw romania macar.....

Si o sa le comparam in scurt timp,pt ca un prieten de al meu din Bacau si-a luat un ford..si o sa ne dam putin sa vedem ce si cum....macar la viraje ca la liniutze il afum acum :D

Si o sa punem un filmuletz ceva poate...lasatzi povestile de pe circuite..privitzi un pic spre realitate,spre drumurile noastre etc etc...;)

Cosmin255 10-11-06 23:00

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 615680)

Nu , singura problema a vs-ului este ca se compara totusi o masina la care s-a schimbat generatia cu una la care generatia este actuala , iar pt GTI Ford are alt concuret cu care merge comparat mai bine , si anume ST-ul din noua generatie;)

OT : Daca as fi pus in situatia sa aleg una dintre cele doua din acest vs , as lua GTI fara sa stau pe ganduri .

Hori 10-11-06 23:44

in orice fel as lua-o ... tot GTI as alege ... indiferent de ce teste se fac ... nici nu miroase fordul pe langa VW ... fara suparare eu zic ca fordu e acolo ... pe fundul sticlei ... se bate pt ultimele locuri cu alte de bransa lor ... parerea mea ... so ... fan VW 4 ever ... si fan GTI 4 ever ^:)^

Cosmin255 12-11-06 01:01

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 618131)
in orice fel as lua-o ... tot GTI as alege ... indiferent de ce teste se fac ... nici nu miroase fordul pe langa VW ... fara suparare eu zic ca fordu e acolo ... pe fundul sticlei ... se bate pt ultimele locuri cu alte de bransa lor ... parerea mea ... so ... fan VW 4 ever ... si fan GTI 4 ever ^:)^

In ceea ce priveste RS (generatia trecuta de focus) iti dau perfecta dreptate , dar daca comparam cu ST?:) tot nu miroase?

Hori 12-11-06 18:06

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 619389)
In ceea ce priveste RS (generatia trecuta de focus) iti dau perfecta dreptate , dar daca comparam cu ST?:) tot nu miroase?

sti cum e ... ca gusturile nu se discuta. .. asadar si prin urmare... mie imi place VW si raman la VW iar in ceea ce priveste ST si GTi eu tot GTI as alege ;) pt ca e VW... ia gandeste-te daca te intreaba cineva ... ce marca de masina ai .... si tu zici VW ... nu e tot una ca si cum ai raspunde Ford :P

bogdan_wrc 13-11-06 08:20

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 617725)
Atunci care sunt argumentele tale? Ca doar nu compari bmw cu olcit! compari 2 masini relativ din aceasi clasa! Pe mine nu ma fascineaza abundenta cromului pe o masina ci comportamentul de drum, acceleratii, design, timpi pe circuit, etc! Suntem pe un site de tuning!

nici eu nu sunt adeptul cromului, dar daca nu ne luam dupa gust (sincer, focus nu imi place. la ext mai merge, dar la interior nu e pe gustul meu), hai sa ne luam din real life. nu am mers cu RS, dar crede-ma ca astea sub 1 sec sunt cifre degeaba. doar asa ..sa dea in carte. astea greu se obtin de 2 ori la fel. sunt dif prea mici. conteaza prea mult aici soferul si conditiile ideale de testare.
daca comarai BMW cu Olcit, exact atunci ma uitam la cifre si design si concluzionam. dar aici. e o chetsie de gust mai mult. daca tu imi psui mie ca cineva cumpara masina X pt ca are cu 0,y secunde mai putin de la 0-100 fata de masina Z..atunci sa fie el sanatos..

Cosmin255 13-11-06 16:26

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 620505)
nici eu nu sunt adeptul cromului, dar daca nu ne luam dupa gust (sincer, focus nu imi place. la ext mai merge, dar la interior nu e pe gustul meu), hai sa ne luam din real life. nu am mers cu RS, dar crede-ma ca astea sub 1 sec sunt cifre degeaba. doar asa ..sa dea in carte. astea greu se obtin de 2 ori la fel. sunt dif prea mici. conteaza prea mult aici soferul si conditiile ideale de testare.
daca comarai BMW cu Olcit, exact atunci ma uitam la cifre si design si concluzionam. dar aici. e o chetsie de gust mai mult. daca tu imi psui mie ca cineva cumpara masina X pt ca are cu 0,y secunde mai putin de la 0-100 fata de masina Z..atunci sa fie el sanatos..

F corect spus . Intr-adevar interiorul de la focus , modelul anterior e ff urat si nereusit . Si in ceea ce priveste cifrele iar e doar o poveste , conteaza mai mult ce simti tu in acea masina decat cifrele pe care nu prea ai unde sa le obtii in trafic :)

UNLORD 13-11-06 18:04

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 618131)

Eu sunt de parere ca vw sunt pe fundul sticlei (am avut masini vw in firma care au cam esuat la fiabilitate! iar service-ul extrem de scump! daca te uiti in j.d. power o sa vezi ca stau cam nasol vw fata de ford (adica se amesteca cu masinile coreene si italienesti) Si daca vw gti e asa de performant de ce nu apare in clasamentul topgear?
volswaginilor o sa va tepuiti cu mandrie! :)

Hori 13-11-06 22:52

ce pot sa zic ... nu-s asa documentat ... si drept rasplata nu ma contrazic ... oricum ... cel mai mult prefer grupul vw ... eu am avut 2 vw si nu erau asa rele ... si pe langa asta nici nu au fost noi ... acuma depinde fiecare si ce noroc are ... :D

GTI 14-11-06 20:17

De ce sa ne tepuim cu mandrie UNLORD?
Orice masina de firma esueaza la fiabilitate in Romania...

The_Mask 14-11-06 22:19

GTI degeaba incerci sa`i explici ceva cuiva care o tine cu BMW RULLZZZ, pentru ca asa e romanu, dar multi trebuie sa intelega ca s-a terminat cu suprematia Mercedes si BMW de mult!

Cosmin255 15-11-06 16:11

de la gti vs rs ati ajuns la bmw vs mercedes....:)
Si inca ceva....dc nu ar fi VW fiabil?

steaua23 15-11-06 16:18

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 622930)
GTI degeaba incerci sa`i explici ceva cuiva care o tine cu BMW RULLZZZ, pentru ca asa e romanu, dar multi trebuie sa intelega ca s-a terminat cu suprematia Mercedes si BMW de mult!

si prin afirmatia asta vrei sa spui ca daca imi cumpar un passat sau un bmw seria 3 ... sau un mercedes c-klasse .... e tot una ?

Hori 15-11-06 22:31

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 622719)
De ce sa ne tepuim cu mandrie UNLORD?
Orice masina de firma esueaza la fiabilitate in Romania...

Te sustin GTI ... e asa cum zici tu ... orice masina ti-ai lua ... nu e fiabila ... ;) da altii care baga bani in ele ... ei cred ca e ceva normal ... deci baga bani in ele din cauza la drumurile noastre toate ... si mercedesu se strica la fel ca si Vw .... si RS`u se strica la fel ca Gti ... doar ca la Gti tin putin mai mult piesele ;)

Morro 16-11-06 11:38

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 621172)
Eu sunt de parere ca vw sunt pe fundul sticlei (am avut masini vw in firma care au cam esuat la fiabilitate! iar service-ul extrem de scump! daca te uiti in j.d. power o sa vezi ca stau cam nasol vw fata de ford (adica se amesteca cu masinile coreene si italienesti) Si daca vw gti e asa de performant de ce nu apare in clasamentul topgear?
volswaginilor o sa va tepuiti cu mandrie! :)

LOOOL hai ca asta e GENIALA ....

daca vw GTI e asa de smecher de ce nu apare in clasamentul TOP GEAR?

dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ???

The_Mask 16-11-06 11:52

clasamentul TOPGEAR asta a fost tare:) pana acum criticati emisiunea ca vai doamne sunt platiti sa scoata masinile britanice fruntase, si acum faceti referinta la ea, cat de penibil!

pharaon 16-11-06 17:41

dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ???[/QUOTE]

Cine sa iasa masina anului?

UNLORD 16-11-06 17:47

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 624949)
clasamentul TOPGEAR asta a fost tare:) pana acum criticati emisiunea ca vai doamne sunt platiti sa scoata masinile britanice fruntase, si acum faceti referinta la ea, cat de penibil!

Se pare ca esti pe dinafara! este vorba de timpii pe circuit realizati de masinile testate de stig! Crezi ca il mituiesc pe stig sa scoata timpi mai buni pe circuit cu un lotus decat un m3?

Hori 16-11-06 21:50

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 625363)
Se pare ca esti pe dinafara! este vorba de timpii pe circuit realizati de masinile testate de stig! Crezi ca il mituiesc pe stig sa scoata timpi mai buni pe circuit cu un lotus decat un m3?

Hai lasa ! Vw (Gti) Rullz !

Morro 17-11-06 08:05

Quote:

Originally Posted by pharaon (Post 625352)
Quote:

dar oare de ce au ales-o MASINA ANULUI ???
Cine sa iasa masina anului?

Golf GTI ... cel pe care Top Gear nu l-au gasit destul de interesant ca sa il bage in topul timpilor pe circuit ... a fost aleasa, atat la Top Gear cat si la 5thGear MASINA ANULUI ... cel mai tare hot hatch din univers ... este adevarat ca atunci nu exista Focus ST, dar oricum ...

ca performante eu cred ca ST este peste GTI ... dar depinde ce vrei de la masina ... eu as vrea GTI

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning