![]() |
Re: Bc-13-yra - Cielo
Quote:
|
am si eu o intrebare pt voi:?:...cat sa dau pe un set de stroboscoape:rolleyes2...cu 6 fetze...cu control internsitate....sunt misto???raspuns urgent....:oops::oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
@Andrei: nu am spus ca strica motorul, doar ca pierde din evacuarea gazelor, in loc sa castige. Pt capacitatea motorului, diametrul de 50 la teava e suficient. Pana la urma, ideea este sa fie practica orice modificare, sa se castige ceva... nu doar de forma, sa zici ca e inox si suna frumos.
Nu ai voie cu stroboscoape... si oricum mi se par bani aruncati degeaba, nu ajuta cu nimic. Mai bine iti iei bujii de banii astia, NGK Iridium IX. |
Pt interior daca vrei in loc de stroboscoape (care nu isi au rostu), iti cumperi 2 neoane de interior cu sensor , care pulseaza dupa ritmul muzici ...
|
the enzo:D..id meu este zma_swat_team28.....dami add....sa vb acolo....;)
|
masina este de vanzare....m-am hotarat cam greu:sad:...pt ca mam atasat de ea...as vrea un golf 4 la schimb;)+diferentza din partea mea:D...
|
Quote:
|
salutare...am revenit si eu dupa o mica vacantza:D...masina nu sa vandut si nici nu o sa se vanda.....intre timp a primit o grila sport si un filtru sport de la YED.....;)
|
Re: Cielo - BC 13 YRA
ce grila sport ti-ai tras?
|
park nu sti andrey......doar teai chinuit o zi sa o faci..u si dexter:)))...si eu eram sefu de santier:))poze o sa pun mai pe seara....:D
|
aaaaa.dar aia e pusa de mult..credeam ca ti-ai facut alta cu ovidiu
|
Mai arunci niste poze ceva pe aici ? :D , o vad foarte des prin oras , imi place mult cum suna ;x , bafta cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning