![]() |
Re: Super Nova vs....
Quote:
|
Quote:
|
Omu cu SuperNova, cu un amarat de Oltcit te dai ? :D :)
|
Quote:
|
1.3 comprimat alt carb alte jigloare, cutie de citroen, si cam atat...
|
Quote:
|
Nu trage ma Oltcitu, degeaba zici. Astea mici te ard direct :) Bai Alexey, lasa ma Daciile sa doarma.
|
Quote:
Da ma dau cu u. Lasa-mi si mie id-ul tau de mess pe privat si vb. Miercuri sunt in buc. si stau pana vineri. Vb daca e |
dak te dai cu oltcitu sa zici si u care a fost rezultatu:D
|
Quote:
|
salut .....am auzit ca v-ati intalnit azi noapte........s a intamplat ceva frumos sau ?
|
Quote:
|
Mai frate da chiar nu are nimeni un diesel de 90 cp????
|
Quote:
P.S. Sariti cu TDI-urile 90 cp chiar si 100 numai stock sa fie. Inca astept :hahano: |
Quote:
oricum iti trage bine masina sa stii,cel putin din ce am vazut eu;) si cu TDIurile nu prea ai sanse sa stii,decat la demaraj..dar la a3a te rupe tu tre sa`i faci niste modificari la dacia aia;)..pune un filtru si toba si arunca un cip mic,si asa ai toate sansele in fatza la un tdi de maxim 100cp;) bafta si poate ne auzim diseara |
Fuge bine DSN-ul lui maniacu, eu zic ca are sanse cu TDI-uri pana in 100 cp stock
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda vad ca TDI-uri pana in 100 cp nu sunt. Ceva amatori cu solnitze, loganuri, cielouri, care vor sa piarda in fata unei DSN :-P
|
Sa piarda in fata DNS? lol
Te bagi cu un logan 1.4 preparat la 110 de cai? Iti dau si jumatate de masina avans daca vrei. |
Quote:
P.S. daca ai doar 90 cp iti dau eu o masina avans la start si tine cont a mea e stock :-P:pistoles::poke::poke:. |
mie-mi miroase a nino-nino...
|
Quote:
|
M-ati prins domnilor! Am completat si profilul cu ocupatia :))
Revenind la lucruri mai serioase ... se baga cineva de aici sau e doar gura de voi ? |
Quote:
Mai explica-mi si mie Domnule Logan Drifter cum de unu de varsta ta vrea sa se joace cu "pustii teribilisti cu bolizi de preparati pt curse gen DSN stock si Logan DCI" ca noi. Si de ce ti-ai modificat profilul si nu iti mai arati varsta??? Foarte suspect :suspiciou:suspiciou:suspiciou:suspiciou |
ma bag si io cu loganu de 1000 de cai:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Da baieti, comisarul Moldovan ma numesc :D
E ultima data cand mai intreb: se da cineva de aici sau VOI sunteti aia de 12 ani care stau pe manta si comenteaza meciul? PS: am spus ca loganul are 110CP. Va mai spun ca NU are turbo sau alte nebunii specifice pustilor de 12-13 ani ca VOI. Alte aspecte nu cred ca va privesc! Motorul este cel original de 1.4, cu ceva modificari. Asa ca nu va mai dati atata importanta, ca nu sta politia pe forumuri ca sa faca dosare. Reveniti-va copilasi ! |
Quote:
E nu ma dau la curse ilegale :-P ;).....cu tine P.S. Daca loganul tau de 1.4 are 110 cai super nova mea are 1003 miei si 5,5 prepelite combinate cu pauni din insulele barbados... si nu pot saracii sa faca fata armasarilor tai |
ma dau io mah , io ma bag, alfa 147 120 de cai stock cei mai stock, unde cand cum zi u, undeva un loc dasta necunoscut io propun autovit sau la zoo, ce zici? merge?sa mor io ma bag...oricum dak esti de la politie nam treaba ca oricum nam carnet si tata e procuror asa ca ....nati avea ce sami faceti
|
Quote:
Fa-ne pe plac si lasa-ne in pace cu provocarile tale |
Quote:
|
Quote:
|
chiar sunt curios sa vad ce se intampla CIELO VS DSN..daca si cielo e stock..as miza putin pe cielo ca e koreeana..dar depinde si de sofer aici..
maniacule nu ma dezamagi k iti sparg creierii:lol: |
Quote:
Nu-i problema Kidule :D oricum nu paria pe cielo ca e posibil sa-i pierzi :-P:-P:-P. Oricum nu am apucat sa vb inca cu omul cel mai probabil o sa ne intalnim sapt viitoare. Ne auzim pe PM cand e ceva concret. P.S. Am batut cielo stock cu 3 masini fara sa ma strofoc prea tare!!!. Da precizez ca cielo ala avea peste 300.000 km :shock: si.... evident nu era in apele lui. |
Chiar asa o fi? Te pui cu un cielo 1.5 8V?
|
si yo i-am zis ca se arde cu cielo 8v :)
pacat ca nu-l mai am pe al meu |
Plm..am auzit si eu ca Cielo trage binisor..unu stock,ma refer strict la masini stock aici...oricum aici o sa tina de dibacia soferului si de masini cum trag ele de obicei!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning