Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Super Nova vs.... (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63943-super-nova-vs.html)

maniacu_mnc 05-02-08 16:21

Re: Super Nova vs....

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1330424)
bay baieti sincer sa fiu mi a fost lene sa citesc 3 pagini aiurea........am DSN, cativa baieti o stiu ......masina este stock nu are filtru , nu are tobe , nu are absolut nmk......doar un woofer mare in portbagaj.......toti cei care spuneti ca ati batut o super nova sinu aveti mai mult de 90 cp si mai putin de 1 tone.......va astept la o dunga

Miercuri vin in bucuresti si plec vineri daca e lasa-mi un pm cu adresa ta de mess sa vb. Chiar vreau sa vad un DSN cu un DSN sa vad unde stau :D

maniacu_mnc 05-02-08 16:21

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 1334490)
pai nu am decat toba finala schimbata momentan.
acuma cat de curand o sa mai fac cateva modificari ca sa ii cresc putin puterea

Lasa-mi un pm cu adresa ta de mess sa vb.

Alexey 05-02-08 16:42

Omu cu SuperNova, cu un amarat de Oltcit te dai ? :D :)

mirciu 05-02-08 17:18

Quote:

Originally Posted by Alexey (Post 1337153)

cat de amarat ?

Alexey 05-02-08 23:25

1.3 comprimat alt carb alte jigloare, cutie de citroen, si cam atat...

kidu2006 05-02-08 23:28

Quote:

Originally Posted by Alexey (Post 1338162)

Cu alte cuvinte..va rupe franele:twisted::lol:

aXelstorm 06-02-08 00:13

Nu trage ma Oltcitu, degeaba zici. Astea mici te ard direct :) Bai Alexey, lasa ma Daciile sa doarma.

maniacu_mnc 06-02-08 00:42

Quote:

Originally Posted by Alexey (Post 1337153)

Da ma dau cu u. Lasa-mi si mie id-ul tau de mess pe privat si vb. Miercuri sunt in buc. si stau pana vineri. Vb daca e

b01uxd 07-02-08 22:41

dak te dai cu oltcitu sa zici si u care a fost rezultatu:D

maniacu_mnc 08-02-08 00:43

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1342727)
dak te dai cu oltcitu sa zici si u care a fost rezultatu:D

OK o sa anunt.

mirciu 08-02-08 09:44

salut .....am auzit ca v-ati intalnit azi noapte........s a intamplat ceva frumos sau ?

maniacu_mnc 08-02-08 13:25

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1343320)
salut .....am auzit ca v-ati intalnit azi noapte........s a intamplat ceva frumos sau ?

Nu a fost prea misto ca a fost naspa pe jos si din pacate eu nu am avut cu cine sa ma dau au fost toti peste mine :(. Oricum Leonul a batut un audi 1.8 T si suzuki-ul SX 4 poate produce mari surprize asa ca watch out;)(tare masinutza)

maniacu_mnc 18-02-08 02:30

Mai frate da chiar nu are nimeni un diesel de 90 cp????

maniacu_mnc 22-02-08 16:11

Quote:

Originally Posted by Alexey (Post 1338162)

Inca astept semne de la tine

P.S. Sariti cu TDI-urile 90 cp chiar si 100 numai stock sa fie. Inca astept :hahano:

kidu2006 22-02-08 18:39

Quote:

Originally Posted by maniacu_mnc (Post 1376253)
Inca astept semne de la tine

P.S. Sariti cu TDI-urile 90 cp chiar si 100 numai stock sa fie. Inca astept :hahano:

Bai panarama,dc cauti tu masini straine?cu logan te-ai dat?cu solenza te-ai dat?SPARGE-LE CREIERII la romaneshti intai k so cunosti mai bine pe nova;)
oricum iti trage bine masina sa stii,cel putin din ce am vazut eu;)
si cu TDIurile nu prea ai sanse sa stii,decat la demaraj..dar la a3a te rupe
tu tre sa`i faci niste modificari la dacia aia;)..pune un filtru si toba si arunca un cip mic,si asa ai toate sansele in fatza la un tdi de maxim 100cp;)
bafta si poate ne auzim diseara

duta 23-02-08 17:00

Fuge bine DSN-ul lui maniacu, eu zic ca are sanse cu TDI-uri pana in 100 cp stock

maniacu_mnc 23-02-08 17:14

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1376550)
Bai panarama,dc cauti tu masini straine?cu logan te-ai dat?cu solenza te-ai dat?SPARGE-LE CREIERII la romaneshti intai k so cunosti mai bine pe nova;)
oricum iti trage bine masina sa stii,cel putin din ce am vazut eu;)
si cu TDIurile nu prea ai sanse sa stii,decat la demaraj..dar la a3a te rupe
tu tre sa`i faci niste modificari la dacia aia;)..pune un filtru si toba si arunca un cip mic,si asa ai toate sansele in fatza la un tdi de maxim 100cp;)
bafta si poate ne auzim diseara

Frate aseara m-am dat pe teren propiu, la mine acasa, cu o astra 2.0 16v dti 101 cp stock si i-am "SPAR CREIERII" i-am dat o masina jumate. Oricum o sa-i pun chip da mai incolo sa fac si eu rost de niste banuti ;), si dupa aia o sa cer sa sara TDI-urile de 110-115 cp :), si poate cine stie si vreo celica :)(glumesc si eu acu nu mi-o lua in nume de rau :P)

b01uxd 23-02-08 23:21

Quote:

Originally Posted by maniacu_mnc (Post 1378484)
Frate aseara m-am dat pe teren propiu, la mine acasa, cu o astra 2.0 16v dti 101 cp stock si i-am "SPAR CREIERII" i-am dat o masina jumate. Oricum o sa-i pun chip da mai incolo sa fac si eu rost de niste banuti ;), si dupa aia o sa cer sa sara TDI-urile de 110-115 cp :), si poate cine stie si vreo celica :)(glumesc si eu acu nu mi-o lua in nume de rau :P)

pai incearca un cdti dak tot e opel.....

maniacu_mnc 04-03-08 10:10

Mda vad ca TDI-uri pana in 100 cp nu sunt. Ceva amatori cu solnitze, loganuri, cielouri, care vor sa piarda in fata unei DSN :-P

Logan_drifter 07-03-08 14:09

Sa piarda in fata DNS? lol
Te bagi cu un logan 1.4 preparat la 110 de cai? Iti dau si jumatate de masina avans daca vrei.

maniacu_mnc 07-03-08 14:23

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1406990)
Sa piarda in fata DNS? lol
Te bagi cu un logan 1.4 preparat la 110 de cai? Iti dau si jumatate de masina avans daca vrei.

Mda vb si vedem. Lasa-mi un pm cu adresa ta da mess. Da zi-mi si mie mai exact ce i-ai facut la logan de 1.4 sa ai 110 cp ca sincer din soft nu urca mai mult de 82 cp (si asta daca are 75 cp din fabrica ca pe multi i-am auzit ca pe dyno aveau mai putin decat spune fabrica) si nu cred ca o poti duce fara turbo la 110 cp:rolleyes2.

P.S. daca ai doar 90 cp iti dau eu o masina avans la start si tine cont a mea e stock :-P:pistoles::poke::poke:.

pHlow 07-03-08 17:43

mie-mi miroase a nino-nino...

maniacu_mnc 09-03-08 20:09

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1407519)

Asa zici si eu. Om la 41 de ani plus ca cica are logan de 1.4 75 cp tunat la 110 cp. Sa fim seriosi.

Logan_drifter 02-04-08 14:08

M-ati prins domnilor! Am completat si profilul cu ocupatia :))

Revenind la lucruri mai serioase ... se baga cineva de aici sau e doar gura de voi ?

maniacu_mnc 02-04-08 14:20

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1460887)
M-ati prins domnilor! Am completat si profilul cu ocupatia :))

Revenind la lucruri mai serioase ... se baga cineva de aici sau e doar gura de voi ?

Mai intai explica tu cum ai ajuns din 1.4 la puterea aia pe care ai afirmat-o!!!! Si vedem....Ca docamdata tot a gabor miroase pe aici... Si sti ce e ciudat: la 2 zile dupa ce ai dat posturi pe toate threadurile...... HOPA AU APARUT DOSARELE INVENTATE

Mai explica-mi si mie Domnule Logan Drifter cum de unu de varsta ta vrea sa se joace cu "pustii teribilisti cu bolizi de preparati pt curse gen DSN stock si Logan DCI" ca noi. Si de ce ti-ai modificat profilul si nu iti mai arati varsta??? Foarte suspect :suspiciou:suspiciou:suspiciou:suspiciou

b01uxd 02-04-08 14:29

ma bag si io cu loganu de 1000 de cai:D

mirciu 02-04-08 14:34

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1407519)

hay bay roberte nu crezi ca daca erau gabori,nu erau si ei putin mai discreti?...probabil este un pusti de 12 -13 ani care a descoperit acest forum din intamplare si a zis sa fie si el 'racer'.....parerea mea

kidu2006 02-04-08 22:26

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1460936)
hay bay roberte nu crezi ca daca erau gabori,nu erau si ei putin mai discreti?...probabil este un pusti de 12 -13 ani care a descoperit acest forum din intamplare si a zis sa fie si el 'racer'.....parerea mea

Da` tu tii cu ursu ma?:anger:

Logan_drifter 08-04-08 16:17

Da baieti, comisarul Moldovan ma numesc :D
E ultima data cand mai intreb: se da cineva de aici sau VOI sunteti aia de 12 ani care stau pe manta si comenteaza meciul?

PS: am spus ca loganul are 110CP. Va mai spun ca NU are turbo sau alte nebunii specifice pustilor de 12-13 ani ca VOI. Alte aspecte nu cred ca va privesc! Motorul este cel original de 1.4, cu ceva modificari.

Asa ca nu va mai dati atata importanta, ca nu sta politia pe forumuri ca sa faca dosare. Reveniti-va copilasi !

maniacu_mnc 08-04-08 16:37

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1473334)
E ultima data cand mai intreb: se da cineva de aici sau VOI sunteti aia de 12 ani care stau pe manta si comenteaza meciul?

PS: am spus ca loganul are 110CP. Va mai spun ca NU are turbo sau alte nebunii specifice pustilor de 12-13 ani ca VOI. Alte aspecte nu cred ca va privesc! Motorul este cel original de 1.4, cu ceva modificari.

Asa ca nu va mai dati atata importanta, ca nu sta politia pe forumuri ca sa faca dosare. Reveniti-va copilasi !

Sefu lasa-ne te rog eu nu ne mai plictisi. Strada pe care o cauti nu e aici. Ai nimerit prost....da te indrum eu. Te duci la primul taxi pe care il vezi si ii zici ca vrei sa joci pinpong cu stefan cel mare....stie el unde sa te duca.

E nu ma dau la curse ilegale :-P ;).....cu tine

P.S. Daca loganul tau de 1.4 are 110 cai super nova mea are 1003 miei si 5,5 prepelite combinate cu pauni din insulele barbados... si nu pot saracii sa faca fata armasarilor tai

b01uxd 08-04-08 17:22

ma dau io mah , io ma bag, alfa 147 120 de cai stock cei mai stock, unde cand cum zi u, undeva un loc dasta necunoscut io propun autovit sau la zoo, ce zici? merge?sa mor io ma bag...oricum dak esti de la politie nam treaba ca oricum nam carnet si tata e procuror asa ca ....nati avea ce sami faceti

kidu2006 08-04-08 17:50

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1473334)

Omule,cred ca mai bine te duci pe alte forumuri sau iti vezi de alte tale,aici nu prea esti bagat in seama si nu mai face pe nimeni copilas..de abia ai venit pe forum si prima chestie care o faci e sa provoci lumea..nu 1 nici 2 nici 3,ci aproape pe toti!Nu te cunoaste nimeni si nu cred ca vrea sa te cunoasca,cu atat mai putin sa se dea cineva cu tine..
Fa-ne pe plac si lasa-ne in pace cu provocarile tale

ranek 08-04-08 18:02

Quote:

Originally Posted by maniacu_mnc (Post 1398622)
Mda vad ca TDI-uri pana in 100 cp nu sunt. Ceva amatori cu solnitze, loganuri, cielouri, care vor sa piarda in fata unei DSN :-P

Sunt in bucuresti pana p 18 ... ce zici , te bagi cu un cielo 1.5 8v koreea 75cp ? astept un msg pe privat.

maniacu_mnc 08-04-08 20:00

Quote:

Originally Posted by ranek (Post 1473547)
Sunt in bucuresti pana p 18 ... ce zici , te bagi cu un cielo 1.5 8v koreea 75cp ? astept un msg pe privat.

Ti-am dat pm ;)

kidu2006 09-04-08 17:32

chiar sunt curios sa vad ce se intampla CIELO VS DSN..daca si cielo e stock..as miza putin pe cielo ca e koreeana..dar depinde si de sofer aici..
maniacule nu ma dezamagi k iti sparg creierii:lol:

maniacu_mnc 09-04-08 17:51

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1475484)
chiar sunt curios sa vad ce se intampla CIELO VS DSN..daca si cielo e stock..as miza putin pe cielo ca e koreeana..dar depinde si de sofer aici..
maniacule nu ma dezamagi k iti sparg creierii:lol:

Nu-i problema Kidule :D oricum nu paria pe cielo ca e posibil sa-i pierzi :-P:-P:-P. Oricum nu am apucat sa vb inca cu omul cel mai probabil o sa ne intalnim sapt viitoare. Ne auzim pe PM cand e ceva concret.

P.S. Am batut cielo stock cu 3 masini fara sa ma strofoc prea tare!!!. Da precizez ca cielo ala avea peste 300.000 km :shock: si.... evident nu era in apele lui.

mad max 09-04-08 18:39

Chiar asa o fi? Te pui cu un cielo 1.5 8V?

Bogdan YBR 09-04-08 19:14

si yo i-am zis ca se arde cu cielo 8v :)
pacat ca nu-l mai am pe al meu

kidu2006 09-04-08 20:31

Plm..am auzit si eu ca Cielo trage binisor..unu stock,ma refer strict la masini stock aici...oricum aici o sa tina de dibacia soferului si de masini cum trag ele de obicei!

maniacu_mnc 09-04-08 21:44

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1475578)
Chiar asa o fi? Te pui cu un cielo 1.5 8V?

Da de ce sa nu ma pun!!!! Oricum vad ca voi aveti o parere proasta despre DSN. Sper sa va arat ca gresiti.

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning