![]() |
mah nene, nush ce sa zic, dacia asta nu imi place de nici o culoare. ca idee am vazut foarte putine dacii care sa arate bine, dar de regula numai kitch-uri.
daca m-as apuca sa modific o dacie, as face-o ca aia gri de la virtual tuning. de aia chiar pot sa spun ca merge si ca e reusita. vb lu lucian, daca aia e de tuning show, a lui e de f & f. |
asta nu prea e tuning, as vrea sa-l pot numi cumva dar .... nu imi vine nik in minte. E doar o incercare nereusita de a transforma o dacie intr-un ursuletz...
Pacat nu scrie si M3 pe ea :twisted: |
odios!
|
mai fratzilor va rog eu mult de tot nu mai faceti confuzie intre \"a prepara\" si \"a stiliza\" o masina...sunt 2 notiuni total diferite!
cat despre masina care face subiectul acestui topic .................................................. .................................................. ..................................... (adica n-am cuvinte) si din pacate sunt multe situatii din astea in care un manelist te priveste cu mandrie dintr-o masina care imita intr-un fel o alta masina (desuetele steme de renault pe dacie) sau care iti sare in ochi intr-un mod aparte (bara + 2 spoilere urate => o bara si mai urata) sau care usuca rufele din mers (a se citi \"masini care de-abia se taraie cu 120-130 km/h, dar care sunt <<echipate>> cu eleroane initial concepute pentru a mentine masina pe carosabil la viteze de peste 250 km/h\").... cred ca proprietarul acestui bolid a ramas si el la randul lui fara cuvinte cand a citit atatea comentarii contrare gusturilor lui (daca intra si el pe 4 tuning) si in sinea lui si-a propus sa nu mai asculte manele in public :D si sa-si cumpere un BMW seria 3 pe care sa puna o stema \"DACIA gti catalizator tdi turbo sport nike boss sony xplosion rieger powerfull nos racing tunninngg!\" :lol: |
KITCH KITCH KITCH si iarsasi KITCH
Aia e tiganie frate Si-a batut joc de masina cu farurile alea sau poate am vazut eu prost mare kitch ala care a scris ca e exdraordinara se inseala amarnic |
Re:
Quote:
|
Ala e spate de mertz 190 e? :?
TOTAL KITCH!!! :twisted: |
...
simpatica mashina ... doar grila fatza o strica si culoare ... in rest e simpatica ... jantele se potrivesc ;) 8)
|
Re:
Quote:
|
KITCH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Oare s-a uitat cineva la \"masina\" ta........................ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
PRAF
|
serios acum ...it sucks !!! it sucks hard de tot
|
Nici chiar Kitch nu e , dar nici departe nu e.E de apreciat munca depusa.Eu zic ca merge totusi.Dar asta o zic cu indulgenta... PAcat de banii pe care ii au unii...
|
KITCH..... ce magarie ....ce naparca de mashina .... ce porcarie .... urata in draci cum au putut sa expuna asha ceva !? de ce il compatimitzi atat pe proprietar !? intradevar omul a muncit dar e penibil cum sa bagi atatzia bani intr`o dacie !? shi kiar daca ii bagi sa iasa ce a ieshit ....cea mai mare magarie pe care am pomenit`o!!!! am avut shi yo dacie dar nu m`am gandit niciodata sa o fac mai urata decat e!!
|
Re: Dacia ... singura prezenta la Power Tuning Show Arad
vai si amar de "designeru" ei , vai si amar de aia care nu inteleg ce inseamna tuning si cu ce se mananca , mai bine dadea banii aia p jack daniels k era mai castigat
|
71 % au votat kitch , si ceilalti ar fi vrut sa voteze kitch dar au gresit butonu :D
|
Mai frumoasa era standard.... io m`ash rushina sa ies cu ea in orash... (daca ar fii fost a mea..)
Dar se poate reface... un sfat la proprietar... du`o`napoi si zi`le s`o faca cum era inainte....si atunci hai la o plimbare...spatele..oribil...sincer... Nu vreau sa te jignesc sau ceva...dar.. nu`mi place... totusi admir ca ai vrut sa faci ceva cu ea si ca ai avut catushi de putin interes...dar nu strica banii aiurea... bafta in continuare |
inca o dacie bmw
|
prea multa copiere de bmw , nu-mi vlace din nici un unghi kitch !!!
|
kitsch total! yak!
|
..........dao naibi de tuning sau daca se poate chema asa.......ori e dacie ori e BMW!!!!!!........am sa-mi pun si eu la berlina mea fata de dodge viper sau de impreza........chiar impurifica numele celor doua marcii.......daca o facea gen TAU......sau ma rog creatie proprie dar exclus sa copieze o alta masina!!!!!..........la urma urmei.....treaba proprietarului!!!!
|
Propretarul e un Tigan din Arad...masina e nasoala rau rau...acuma a vanduto la un baiat si a dat jos tot de pe ea si a facuto cat de cat frumoasa..:D
|
mai bine facea un oltcit decat o dacie ... in fine DACIA: Daca Ai Cap I-ati Alta
|
ce kitch ...arata mai bine standard....nu imi zi :)) are tractziune spate=)))?
|
jantele ce sunt de ea in rest nimik.:)))) cine o fi votato la show=))))
|
toti vreti sa aveti bmw, dracu va intalege...nu mai bine va luati unu decat sa improvizati dacii ....?
|
in loc sa se duca b-69-tau sau b-89-wrc , niste dacii frumoase..
se duce uratenia aia ..ce dracu e asta sa nu imi spuneti k a luat si premiu...k e chiar cel mai praf concurs ala nu pot sa cred..cum iti poti imagina ca are macar vreo tangenta cu bmw? (de proprietar...respectiv de ala kre a facut toata uratenia asta) nu merge sub nici o forma calibrele cu ferrari look , nissan 300zx cu lambo look .. si vine asta cu dacie bmw look? ..sa fim e seriosi.. e urata cu spume.. si nu se potriveste deloc a stricat niste piese de bmw pe o dacie |
Kitch !!! ... SUPER KITCH :-&
|
Ffff urata...si pe deasupra e si kitsch !
|
E penala rau cu imitatia aia strīmba de BMW. Nu stiu, nu vreau sa jignesc pe nimeni, e chiestie de gust dar mie unul mi-ar fi rusine sa umblu cu asa ceva pe strada si s-o mai si prezint la un tuning show.
Nu stiu, m-am tot uitat pe net si īn alte forumuri īn galeriile de imagini si īmi pun īntrebarea, la daciile astea vechi chiar nu este nimeni capabil sa faca un tuning asa cum trebuie ci numai chici din asta? Si aici pe forum, daciile lucrate cu bun gust, old scool sau tuning modern le poti numara pur si simplu pe degete. |
urata...am votat merge ca nu e chiar kitch...da e urata...:D
|
mda.. in stilul deja consacrat al fanilor Uzine Pitesti.. si cat de usor ar fi fost sa-i traga un gordini look, fara bari, cu jante old school si lasata.. gen asta albastra: https://www.youtube.com/watch?v=A3H985yPQV4
|
Daca si asa se tot pune nasul ala de BMW la dacie, hai sa vedem, oare cum ar arata un Pontiac Firebird cu bot de dacie si oare ia-r trece prin cap cuiva sa faca asa ceva īn realitate?
:D :D :D :D :D :D :D :D |
Nu am citit tot ce s-a scris pe 5 pagini, dar... de ce ti-ai face BMW E30 din Dacie? Ai Dacia, ok, incearca sa o faci frumoasa, nu kitsch.
|
ultima discutie a fost in ianuarie 2007
apoi in decembrie 2008 :) s`a precizat ca era a unui tigan din arad. mai trebuie comentarii? mai este aia cu faruri ce se ridica...aia alba, beton si aia |
@ Kent8
Te referi la aia cu escamotabile de Mazda? E clara treaba :D :D :D :D |
cred ca aia ii.
oricum sunt dacii frumoase in romania, au existat si vor exista, dar sunt si multe batai de joc, bani aruncati fara cap pe geam.... |
Nu contest. Sīnt constient ca sīnt si o serie de masini deosebit de pastrate si īngrijite, īntr-o stare originala exceptionala.
Din pacate acusi le poti numara pe degete. M-am uitat īn multe galerii de poze, video-uri pe YT si pur si simplu mi-a venit sa ma iau cu mīinile de cap la ce gioase distruse sub pseudonimul TUNING am putut sa vad. Bataie de joc īn modul cel mai ordinar posibil. Se pare ca unii nu sīnt constienti ca masinile astea, mai ales cele din primele tipuri de prin 70 - 80 nu mai au mult si pot fi īncadrate īn categoria OLDTIMER. Nu stiu cum este īn Romānia legislatia la oldtimere si cursul valoric, dar aici cel putin, la 20 de ani intra īn categoria OLDTIMER fiece masina, daca este īn stare originala īi poti pune numere de oldimer cu "H", platesti numai jumate din impozit iar daca e s-o vinzi dupa un timp scoti o groaza de bani deoarece odata cu anii batrīnetii urca si valoarea. Am avut parte sa asist la o licitatie de masini īn loc. Dortmund asta vara unde un Renault 12 Gordini īn stare originala, restaurat s-a vīndut cu 34.000 EURO (TREI ZECI SI PATRU DE MII). O suma de bani cu care īti iei o masina noua de sta mītzu-n coada. Pe pariu pe ce vrei tu ca īn cel mult 20 de ani, cei ce-si bat joc azi de dacii, atunci vor plīnge dupa ele, cīnd le vor numara pe degete, le vor mai vedea numai la īntīlniri de oldtimere si cīnd le va creste valoarea de vor da o mica avere pe una si se vor bucura ca un copil mic cīnd primeste o jucarie noua cīnd vor poseda una de prin 70. Si eu de exemplu, caut cu disperare o Dacia 1410 Sport (mai mult pt. fiu-meu) de mai bine de 3 luni, īn stare originala si nu gasesc decīt gioase ciobanite de mi-e scīrba numai cīnd le vad pozele. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning