Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   romanu si loganu (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/6374-romanu-loganu.html)

Mustang 21-09-05 21:29

mi se pare o mare tzaranie :D chestia cu grilaju' de jeep

tng 21-09-05 22:47

ofera o mai buna siguranta la coliziunile frontale :lol:

Michael 21-09-05 23:28

vai de pm .... deci numai pot rad cu lacrimi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dacicu 22-09-05 00:22

1 Attachment(s)
cred ca a vazut poza asta

Mustang 22-09-05 06:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
ofera o mai buna siguranta la coliziunile frontale :lol:

isi rupe gatu' mai usor ? :lol:

KrugeR 22-09-05 08:39

Faza cu loganu` nu`i nimic pe langa ce-am vazut. Era un tico (taxi) cu \"coada de rechin\" 2 la numar puse deasupra farurilor :roll: . Cat de DUMB poti sa fii ca sa faci asa ceva? In fine, Romania tara tuturor posibilitatilor, nu? :twisted:

aleks 22-09-05 10:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrugeR\"
Faza cu loganu` nu`i nimic pe langa ce-am vazut. Era un tico (taxi) cu \"coada de rechin\" 2 la numar puse deasupra farurilor :roll: . Cat de DUMB poti sa fii ca sa faci asa ceva? In fine, Romania tara tuturor posibilitatilor, nu? :twisted:

eu propun sa se organizeze un concurs: cine lipeste pe masina cele mai multe cozi de rechin.
in caz de egalitate, departajarea sa se faca in felul urmator: pt a fi desemnati castigatori, proprietarii masinilor cu cozile in cauza, sa-si bage cat mai multe cozi in cwr, pana se desteapta :twisted:

KrugeR 22-09-05 11:39

:lol: Sa stii ca ar fi o chestie? Hai sa desemnam arbitrii de pe acu nu? :lol:

Michael 22-09-05 12:58

in curand voi face o poza unei masini care are o coada de rechin imensa. n-am mai vazut asa mare pana la el :lol: :lol: :lol:

Mustang 22-09-05 13:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
eu propun sa se organizeze un concurs: cine lipeste pe masina cele mai multe cozi de rechin.
in caz de egalitate, departajarea sa se faca in felul urmator: pt a fi desemnati castigatori, proprietarii masinilor cu cozile in cauza, sa-si bage cat mai multe cozi in cwr, pana se desteapta :twisted:

eu zic sa se organizeze un concurs pt cei mai mari tzarani care isi pun plasticuri pe post de praguri la o dacie din '70...de pe vremea lu' ceasca...

Vladutzzz_sv 22-09-05 16:00

as

:shock: tipu cu supernova aia albastra care are coada pusa pe cadpota chiar nu e pe treaba lui

BASU 22-09-05 18:27

ce propietari lame :D

blowwind 22-09-05 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
ce propietari lame :D

nu m`ar mira sa vad si pe masina ta chestii dalea :)) puse cine stie pe unde :)) =)) ...

bodyspeed 22-09-05 19:53

1 Attachment(s)
daca acolo la dus mintea sa puna dar ce ziceti de asta cu oltcitu cum a pus ...... :D frate asta cred ca merge numai cu spatele

blowwind 22-09-05 20:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bodyspeed\"
daca acolo la dus mintea sa puna dar ce ziceti de asta cu oltcitu cum a pus ...... :D frate asta cred ca merge numai cu spatele

e o aerisire pt basini in caz ca nu stiai...doh...off...nimix nu stii :)

aleks 23-09-05 17:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

e o aerisire pt basini in caz ca nu stiai...doh...off...nimix nu stii :)

da da da... s-a discutat o multime pe subiectul asta :lol: :lol:

bodyspeed 23-09-05 21:52

nu stiam ca s-a discutat pe tema asta
scuze daca e sterg poza bine! :D

aleks 26-09-05 16:53

Re:

Quote:

nu stiam ca s-a discutat pe tema asta
scuze daca e sterg poza bine! :D

chill :chillpill , nu e cazul :wink:

Psycho 27-09-05 01:32

am vazut un oltcit cu 2 cozi d rechin p el .. sa taie aeru` :)

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning