![]() |
Re: Intalnire Dacia - Duminica - 27 ianuarie -
Am si eu o intrebare cine e baiatul cu loganu albastru PAD parca la numar cu sticker NSL sa eu nu l-am vazut niciodata!
|
cand s-a inscris a vorbit cu cei din bucuresti...ceva de genu...cei de acolo i-au dat si stickerul :)
|
skma, am vb cu el, si mi`a spus k e inscris in bucuresti!! am numarul lui de telefon in caz k vrea bon`u sa vb cu el!!!
|
10 Attachment(s)
o serie si de la mine//////\\\\\\:arrow:
|
2 Attachment(s)
....:arrow:
|
Felicitari Andre HRZ pentru Meeting-ul DACIA!!!
Te-am felicitat cand ne-am intalnit, dar tzin s-o fac si aici. Din ce-am auzit si din ce-am vazut in poze se pare ca a fost o reushita avand in vedere ca e prima data cand se face o treaba de genul asta! Felicitari inca o data! |
2 Attachment(s)
Am finalizat si eu filmul de la intalnire.
Sper sa va placa :rolleyes2 |
dap...reusit filmuletzu....sergiu nicolaescu 2 nu alta ;))
|
filmulete frumoase....dar coloana sonora BELEA....bravo mah....
|
SUPER FILMAREA !!!! FELICITARI SI MII DE MULTUMIRI ORGANIZATORILOR !!! SPER PE 9 SA FIE DE 4 ORI MAI TARE , PANA ATUNCI ADUNATZI MEMBRI
P.S. incerc sa uploadez filmu cu pozele!!!! Si felicitari lui TNG pt film si editare !!!! |
1 Attachment(s)
UITE SI FILMULETZU CU POZELE:twisted: !!! SPER SA VA PLACA !!!:!::!::!::!::!::!::!::D:arrow:
|
multumesc celor care m-au ajutat (bolo_bcd, andrei_zuv) sa organizez aceasta intalnire si sper sa se vina de placere la intaliniri pe viitor, si sa nu uit pe cei care m-au ajutat cu tehnica foto video si editarea multumesc mult.
|
Super MARFAAAAA !!!!!
Super marfa filmuletele si pozele. Va astept si pe data de 9.
|
Re: Super MARFAAAAA !!!!!
Quote:
|
Oricand
Oricand sunteti bineveniti. La vara o sa iasa beton acolo...
|
sper sa nu va mai dezamagesc....si sper ca nu s-a suparat nimeni pe mine :D
|
Quote:
|
frumos..deci se poate si cu DACIA...ce sa zic..respect!
|
Quote:
|
Mii de multumiri organizatorilor si baietilor ptr sfaturi ! pe 9 va iesi si mai si ....eu asa zic.....filmuletele toate sunt super ptr k apar BESTIILE NOASTRE in filmulete :) Bafta in continuare !!!!
|
1 Attachment(s)
FRATILOR FILMULETZU CU POZE intrunire.rar NU E BUN DIN MOTIVE THENICE SI SONORIZARE (cam ai dreptate HRZ) ORICUM my bad . ACESTA E VARIANTA FINALA CU SONORIZARE SI CLARITATE REFACUTE !!!! MS PT INTELEGERE :arrow::arrow::arrow::arrow: RE-EDITED
|
|
astept sa-mi termin si eu masina "sa dea mai bine" in poze. Pana atunci ... la cat mai multe intalniri reusite !!!
|
Quote:
|
Deabia astept ziua de sambata 9-Februarie ...... A iesit super data trecuta ! BAFTA TUTUROR ! IL-03-JRA !
|
nu uitati de intalnire, locul ramane acelasi in ziua de 9- 02 -2008 ora 14:00 Strict doar pentru posesori de autoturisme DACIA
|
Quote:
|
Si Opel club v-a fi prezent... :lol:
|
tre sa aflu unde va intalniti hrz`ule sa vin sa fac niste "galagie" si sa fug apoi :)):)):))
|
las ca-ti furam cauciucurile inainte ;))
|
Quote:
dragos te rog daca vrei sa te distrezi si sa razi cumpara o carte cu bancuri si lasate de mistori ca nu merg. asa demonstrati cat va duce mintea. |
Andrei imi pare rau dar nu pot veni. Sunt plecat din orash. Sper ca data viitoare sa nu mai intervina nimic!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si Dragosh, si Shantzu au facut o gluma... Si pana la urma poate erau curiosi sa vada si ei cum decurge o intalnire DACIA... Eu am fost cu Jackalu', nici n-am intrat bine si ne-ai anuntzat pe unde e ieshirea... Am inteles ca este o intalnire strict DACIA, v-am salutat si am plecat... Crede-ma, n-am venit sa imi bat joc de intalnirea voastra, ci eram curios sa vad cat suntetzi de organizatzi. Si stii bine ca te-am mai felicitat o data pentru intalnirea precedenta... Incearca sa mai gushti glumele fiindca ajungi sa te certzi cu toata lumea din orice... Bafta si la cat mai multe intalniri DACIA (roof scoops, mufflere, dicolsuri, vinile...) |
Aseara am zis sa va inchid topicul la cat de "frumos" mi-ai raspuns cand te-am intrebat la ce ora se tine , dar am zis sa nu fiu tigan ...
|
Quote:
|
Quote:
ora se mentionase doar locu nu sa mentionat. |
Quote:
|
Quote:
andrei - daca ziceai aseara ca cei care nu au dacii lasa masina la poarta era altceva , dar ai zis cu totul altceva |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning