Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Opel Astra H by Ceachi "Brax Team" (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/63548-opel-astra-by-ceachi-brax-team.html)

pilula20 07-02-08 13:06

Re: Astra H BRAX-AUDISON

bv marinu prinde contur masina ....frumos ....asteptam sa o terminatzi...o sa vina si corsa cred :)) in 3 usi la garaj ;))

dorin_st 07-02-08 13:52

moama, deci ati renuntat la gaurile negre si ati trecut la spiritism, e clar. in ultima poza de la postul 39 se vede clar ca ar fi un panou, dar defapt nu este, si clar este acolo si o prezenta nepamanteasca ;))

bulu 07-02-08 21:05

Pare fantoma lui ceachi care e nerabdatoare sa vada masina terminata ... Asteptam produsul finit.

fuscobal 12-02-08 00:34

Misto panoul. Treaba e ca de obicei mid-basii se pun jos si tweeterul deasupra dar merge si asa daca stai cu capul in jos. Mai trebuiesc si celelalte panouri si gata floorstander-ul !

ceobyy 12-02-08 11:53

Bai felicitari, nu ma asteptam sa mergi asa de departe, dar bravo ;). Ma ia un pic cu fiori cand o vad asa dezmembrata. Acum ca ai facut ceva munca , cred ca o sa ramai cu masina asta mai mult timp, sper ca te-ai obsnuit cu "lenesul" tau diesel. Sper sa nu patesti vre-un accident chiar si minor ca pe boii aia de la service ii cam doare in cur de ce ai facut tu masinii, ma refer la probeleme de tinichigerie. Mie pentru un rahat de zgarietura pe portiera mi-au distrus tot dynamat-ul :((. Hai ca sa nu devin pesimist :) dar ferestete ca dracu de probleme cu tinichegerie :), poate iti faci matizul de mers zilnic si opelul de weekend si competitii :)). Abia astept sa o vad, dar mai ales sa o ascult.

bluey 21-02-08 06:47

Cineva chiar munceste din greu acolo si are motive sa fie obosit ...
Spor la treaba in continuare Marinu si felicitari pentru masina ceachi.
Poate o prind si eu pe undeva sa o aud :D

dragosv 22-02-08 11:21

somebody's watching you
buhahaha

Cristaky 28-02-08 00:58

Scuze pt off-topic, dar am o intrebare, pt ca sunteti mult mai in masura sa ma lamuriti decat alte persoane cu care am dezbatut subiectul : am insonorizat si eu portierele fata la masinuta mea (Astra G hatchback, 1.7 cdti) cu folie Standardplast.

Un amic m-a pus pe ganduri, referitor la "nesansa" de a avea in scurt timp probleme cu rugina. Vad ca voi ati folosit si pasta Brax (daca nu ma insel) pe fata de portiera, inainte de a aplica folia insonorizanta. A fost folosita pasta in acest scop (pt a preveni aparitia ruginei) sau doar pt o mai buna insonorizare? Si inca ceva....pt restul masinii (intentionez sa fac treptat ce ati facut si voi, in materie de insonorizare), sa folosesc pasta pe fata de portiera sau peste folia insonorizanta ?

Multumesc pt eventualele raspunsuri. O zi buna.

bluey 28-02-08 03:02

Cu rugina o sa ai probleme doar daca infunzi orificiile de scurgere a apei din portiera .
Pasta Brax este folosita in mod normal pentru rigidizarea panourilor de plastic ale usilor care scartzaie si au tot felul de greierasi.La masina din topicul asta in schimb lucreaza un mic maniac si cred ca vei gasi si teava de esapament insonorizata cu pasta daca scartaie.

bogdan2670 28-02-08 05:45

Hmmmm.......MNC....cu pasta Brax

_vrx_ 28-02-08 19:24

4 Attachment(s)
masina prinde contur ....spre fericirea lui ceachi ;)

animalutz_EVO 06-03-08 18:39

Sper la treaba domnilor . Sper sa am si eu ocazia sa ascult masinuta asta , cand o sa fie gata .
Salutari domnului "marinu" si domnului "vrx" si sper sa ne vedem maine pentru masinuta mea. :D .

Maske 07-03-08 12:22

frumoasa masina instalatie!!!
sper sa o vedem la 4tuning days!!!

ceachi 08-03-08 12:26

Si eu sper dar timpul e cam scurt !

saxo 08-03-08 15:25

"Mituieste-l" pe marinu !:lol:

animalutz 10-03-08 14:28

Vezi daca merge un "fast-forward" ! :) cred ca pana la urma , copiile cd-urile ti le las la marinu , ca nu cred ca mai ajung la 4tuning .

ceachi 12-03-08 05:02

Sincer chiar nu vreau pe fast , prefer incet si bine !
Deja acuma m_am obisnuit fara fete de usi .:lol:

margineanu ovidiu 12-03-08 20:21

lasa ca eu am umblat aproape 6 luni cu usile varza si m-am enervat si le-am facut eu pana reusesc sa mi le finisez cu cineva.oricum pacat ca nu aud masina asta acum dar mai bine mai tarziu fara graba ca rezultatele sigur vor fi mai bune daca ai timp si nu esti presat.spor in continuare.

bluey 12-03-08 22:04

Am ascultat si eu masina in seara asta si se aude ...mmmmm delicios :D
Acum eu nu am urechea foarte formata si inca o antrenez dar mi-a placut ce am auzit acolo.

Marinu 08-06-08 12:48

6 Attachment(s)
Dupa multe obstacole peste care a trebuit sa trecem, in ceea ce priveste constructia masinii lui "CEACI", ne apropiem vertiginos de sfarsitul primei etape a instalarii.

In continuare vor exista surprize mari in legatura cu aceasta masina, cu echipamentele care urmeaza a fii montate pe ea, si cu siguranta veti fii primii care vor afla noutatile.

Marinu 08-06-08 12:56

9 Attachment(s)
Cateva poze cu tratarea suprafetei de tabla exterioara a usii cu materiale in format sandwich antivibratie, antirezonante.

sharkky 08-06-08 15:38

De unde ati gasit tresa simpla no name?
Un pret ceva?:rolleyes2

Marinu 12-06-08 20:16

4 Attachment(s)
Poze cu portiera insonorizata complet. Intrucat constructia fizica a suportului pentru difuzoare, si insonorizarea portierelor completa au luat sfarsit, trecem la finisaje ;)

Marinu 12-06-08 20:27

9 Attachment(s)
Dupa cum am promis mai sus ;)"finishing touches";)

Marinu 12-06-08 20:41

9 Attachment(s)
Some more.

bluey 12-06-08 20:43

Te-ai ingrasat :D
Iti merge bine.

Poate ii faceti si omului aluia usile acum daca v-ati mai eliberat, campionilor care sunteti voi :)

Marinu 12-06-08 22:19

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1587580)
Te-ai ingrasat :D
Iti merge bine.

Poate ii faceti si omului aluia usile acum daca v-ati mai eliberat, campionilor care sunteti voi :)

Uite ma ca le-am facut.. si arata impecabil ;)

ceachi 12-06-08 22:41

:D:D:DDe aratat arata !
Da sa vedeti si cum suna!:lol::lol::lol:

Marinu 12-06-08 22:52

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 1587815)
:D:D:DDe aratat arata !
Da sa vedeti si cum suna!:lol::lol::lol:

:)) Nu ai cum sa vezi cum suna, poti doar sa auzi. Iar pt. cei care vor sa auda, va asteptam la TIBCO Sound & Action (ROMEXPO) din data 20 pana pe 22, sectiunea competite EMMA

Adrian_GTC 13-06-08 13:08

Chiar ma intrebam cum vor arata in final usile. Rezultatul este unul deosebit de frumos!
Cechi cred canu plangi dupa buzunare pentru ca Astra sta si stock foarte prost la capitolul spatii de depozitare asa ca si cu ele si fara ele cam tot aia e :). Iar daca ai devenit maniac audio oricum nu mai tineai nimic in ele asa ca Marinu&co te-au scapat de un loc unde se aduna praful :) si au facut-o intr-o maniera cat se poate de eleganta si aratoasa.
Mult succes la urmatoarea etapa competitionala!

ceachi 13-06-08 15:45

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 1587838)
:)) Nu ai cum sa vezi cum suna, poti doar sa auzi. Iar pt. cei care vor sa auda, va asteptam la TIBCO Sound & Action (ROMEXPO) din data 20 pana pe 22, sectiunea competite EMMA

Eram convins ca asta va fi prima replica!:lol::lol::lol:

ceachi 13-06-08 15:49

Quote:

Originally Posted by Adrian_GTC (Post 1588839)
Chiar ma intrebam cum vor arata in final usile. Rezultatul este unul deosebit de frumos!
Cechi cred canu plangi dupa buzunare pentru ca Astra sta si stock foarte prost la capitolul spatii de depozitare asa ca si cu ele si fara ele cam tot aia e :). Iar daca ai devenit maniac audio oricum nu mai tineai nimic in ele asa ca Marinu&co te-au scapat de un loc unde se aduna praful :) si au facut-o intr-o maniera cat se poate de eleganta si aratoasa.
Mult succes la urmatoarea etapa competitionala!

Nu tinem eu prea multe in buzunarul portierei dar chiar si acuma a ramas reflexul sa caut prin buzunar.:lol::lol::lol:
Sunt foarete multumit de rezultat atit estetic dar mai ales muzical.:D

pilula20 13-06-08 21:20

bv ceachi...bv marinu&marian pt rezultat arata super bine ...ceachi bafta tie & MB audiophile de acum in colo...astept sa ascult si eu masina ...

xxdadixx 14-06-08 01:30

1 Attachment(s)
Salut, ti-au iesit frumoase usile. Uite o idee care zic eu ca ar aduce si mai mult cu design-ul interior.

ceachi 14-06-08 08:28

Interesanta ideea !
Dar linile trasate de cusaturile panoului original sunt drepte si simple pe cind forma celui confectionat nu permite niste linii simple si parca nu da asa de bine.

xxdadixx 14-06-08 10:23

Jos in colt nu am putut sa vin rotund pt ca e greu de facut chestia aia in Photoshop.

bogdan2670 14-06-08 13:06

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 1590357)
Interesanta ideea !
Dar linile trasate de cusaturile panoului original sunt drepte si simple pe cind forma celui confectionat nu permite niste linii simple si parca nu da asa de bine.

Zise perfectionistul din tine.............:twisted:

ceachi 16-06-08 10:59

Stai linistit ca m-am calmat nu mai sunt asa , numai ca inainte de a lua o decizie ma gindesc destul de mult!

Marinu 26-06-08 01:45

Re: Astra H BRAX - AUDISON "Brax Team"

Ceaci baiatule vad ca nu te lauzi nici cu rezultatul nici cu noua achizitie, de altfel una deosebita si unica in tara!!!!!!!!!!!!

bogdan2670 26-06-08 02:03

Re: Astra H BRAX - AUDISON "Brax Team"

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 1613561)
Ceaci baiatule vad ca nu te lauzi nici cu rezultatul nici cu noua achizitie, de altfel una deosebita si unica in tara!!!!!!!!!!!!

Din pacate toata gasca este un pic cam "confuza"si nu cred ca mai sunt cuvinte...........

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning