![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
Quote:
|
Quote:
|
NEW- Reconditionari Jante , Preturi Avantajoase - Jumatate Din Cele Cerute / Piata La Ora Actuala
|
UP... liber din data de 01.03.2008 orele 14:00
|
Quote:
|
Quote:
Bun scorul tinand cont ca este / jumatate fata de cat cer multe alte persoane care ofera aceste servicii. Dealtfel cum am citit intr-un topic candva,undeva pe aici " 300-400 euro / set jante vopsite in negru lucioase " ( se pot vedea facute de noi la un pret de nici 3mil. ) Sincer ma dezgustat acel post insa nu sunt in masura sa critic sau sa haituiesc , cei care vor sa vopseasca ceva ar trebui sa faca asta,dealtfel de'acolo si denota faptul ca,acel Thread nu are decat 3 posturi. Ca timp de lucru ce pot sa spun cu aproximatie 3-4 zile , in functie de solicitarea caroseriei. |
salut,ma intereseaza cat m-ar costa vopsitoria pt un urs in 4 usi cu tot cu materiale si mana de lucru?.aceeasi culoare vreau sa-l fac..tin sa-ti spun ca nu dispun de foarte foarte multi bani.Astept un raspuns p.m MULTUMESC sper sa-l fac la tine...imi place cum lucrezi
|
azi am ridicat masina de la toni si vreau sa spun ca am fost uimit de ceea ce a iesit. sincer nu mi-a venit sa cred. nu ma asteptam sa iasa asa bine.
Vopsea + lac STANDOX si manopera: 2500 RON Rezultatul final: nepretuit :D in alta ordine de idei, maine ii pun bandourile si grilele de pe bara veche si o sa ii fac o poza. un up de la mine pentru un baiat serios care face ceea ce face cu daruire si care nu se lasa pana nu iese treaba ca la carte. |
Monk,sa nu uiti sa pui cateva poze,sunt chiar curios sa vad ce a iesit.In vara as vrea sa ii dau si eu o vopsea la golfu' meu.
|
Sal. Spune-mi te org un pret estimativ - indreptat ( infundata putin) si vopsit portiera dreapta fata, vopsit portiera dreapta spate, la un peugeot 307 albastru metalizat
|
4 Attachment(s)
si pozele promise..
|
9 Attachment(s)
si making of...
|
Quote:
2. Materiale calitative clasa ridicata sau nivel mediu ? Problema banilor este problema tuturor. Este ceva de genul " imi platesti manopera pentru vopsirea in totalitate a masinii si eu ti-o dau fara 2 usi vopsite. Raspunde la intrebarea 1+2 ca sa iti spun ca idee un pret. |
Quote:
|
49 Attachment(s)
Proprietar : Cezar , oras - Bucuresti
Auto marca :FIAT, model - PUNTO CULOARE : IbysWhite + NeGru |
hahaha.. ce moaca am in poza asta =))
|
Quote:
|
Quote:
|
mai Tony dar de ce nu mai raspunzi la telefon ?
incerc sa te sun de cateva zile si nimik. sunt Serban cu cielo ala auriu pe care il vreau negru |
Crapaturi in lac = pregatirea vopsirea + lacuirea pieselor... nu exista elemente de stopare ale acestora din nefericire pentru noi toti.. s-a taiat ,taiat ramane :x
|
Angajari se fac in cadrul sectiei vopsitorie ?
|
1 Attachment(s)
sal. ma intereseaza pt un fiat stilo sa vopsesc si eu in culoarea caroseriei ornametele de pe laterela, fata si spate...daca ma poti ajuta astept si un pret estimativ...Bafta
|
1 Attachment(s)
salut, la un golf 5 ma intereseaza pragurile + bara fata/spate (sunt toate din plastic) le vreau albe ca restul masinii ... cam cat ma costa ?
te pricepi si la tinichigerie ? ca am o mica buba pe care vreau sa o repar. atasat o poza |
f serios baiatul ................. of.
|
Din anumite motive personale ce tin de starea de sanatate am sistet lucrarile deoarece nu mai fac fata cu brio.
Imi cer scuze tuturor celor programati si reprogramati insa ne auzim peste 2 saptamani de zile. |
Quote:
|
pai si nu ti se pare corect sa raspunzi la telefon si sa spui ca ai o problema?
Ce draq nu suntem animale si intelegem treburile astea. Deci ce fac, te mai astept pina pe 1 sau cand ? |
Quote:
|
Aoleu Serbane ce'ti zGārii masina :))
N-ai inteles ma fratele meu ca am avut si io niJte Probleme... si ca am beleaua aia de masina pe cap si cealalta infipta pe gat ca deh,asta-i viata. Iti promite je ca ti-o face fratele tau fara nici-o problema si ca iese cat se poate spre perfectiune insa este nevoie sa mai astepti putin deoarece sunt celelalte masini inainte... dintre care si cea neprevazuta. + ca eu cateva zile am fost faultat din multe puncte de vedere. O facem , si bine , si atunci nu o sa mai fi suparat :) :-P |
OK, asa sa fie si sa ramanem brotheri apoi. astept
|
ma intereseaza un pret(cu aproximatie bineinteles) pentru un renault 5 in doua usi, doar manopera, vopseaua o am eu. si ma intereseaza daca faceti si tinichigerie sau doar ce tine de vopsitorie. mersi! si inca ceva, praguri si pasaje roti aveti posibilitatea sa faceti?
|
Quote:
Salut .. pe langa acea vopsea este nevoie de lac,intaritor lac,chit+fibra,rondele abrazive,lavete,degresant,intaritor,fuller,spritpl ast,site si asa mai departe. Cu materialele tale daca le cumperi tu pe undeva pe la 12 mil. manopera. Nu iti pot face un pret fix deoarece nu stiu ce munca necesita masina ta pentru a iesi la fata,in spatele unui tinichigiu intotdeauna trage vopsitorul si pregatitorul. El sudeaza tabla insa nu poate sa o scoata sticla si aici intervin problemele pretului , a timpului de lucru si a pretului materialelor. |
calibra cand te apuci din nou de treaba ?
|
Quote:
Spune`mi despre ce este vorba ca sa imi fac o idee in agenda ca sa iti spun ca idee cam cand sa vii,cat te costa si cat dureaza. Primul / lista este Serban. |
spune-mi mai bine unde te gasesc, ca vin cu masina si iti arat si in functie de asta imi spui cand poti si cat ma costa
|
20 Attachment(s)
Pregatire jante Irmsher , pregatire Ope Calibra
|
salut ti am dat PM..
|
scuze ca repet postu da nu a mers sa dau PM..
Zi mi si mie cu aproximatie cat ma costa sa vopsesc partea stanga la un bmw compact adica aripa usa si aripa spate si eventual barile.. si mai spune mi daca te pricepi la tinichigerie..masina e aurie.. |
Salut,ma pricep la tinichigerie insa doar pentru mine,nu ma infig in felia altora atunci cand stau la masa, de aceea iti recomand sa mergi la un profesionist in tinichigerie :oops:
Pretul poate sa varieze intre 8 si 14 milioane,conteaza foarte mult starea elementelor si pretul materialelor. |
UP... urmeaza foto - Opel Calibra :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning