![]() |
Re: Matiz-ul meu
parerea mea este ca la exterior e de ajuns ce i-ai facut...cu toate ca eu sunt adeptul jantelor cat mai mari...poti sa incepi cu modificari la interior ca exteriorul este ok...prea incarcat nu merge da in altele :)
|
Quote:
|
arata super bine,finut si cu gust. am si eu unul aceeasi culoare, daca ar fi sa bag ceva bani sa-l "tunez" as fura ceva idei de la tine :D . nice work
|
Quote:
|
o sa urmeze noi poze si cu tips-ul pe spate
|
6 Attachment(s)
In the night...
|
Matiz micu gigant puternic si rafinat ;) frumoasa masina
|
Man... felicitari pentru masina. Ai facut ceva cu bun gust cum se spune. Multa bafta si spor la treaba cu modificarile pe care vrei sa i le mai aduci. Sa o conduci sanatos si fara incidente.
Salut! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu tips-ul...
|
Nu ajuta cu nimic daca e doar tips`ul... nu?!?!?! sau e bun si asta la ceva inafara de aspect? Oricum, arata bine :D Bafta`
|
nu te ajuta nici macar toata toba finala pusa "sport", dar un tips... :lol: ce te poate ajuta e o evacuare sport schimbata complet, inclusiv galeria, cu diametru usor marit al tevii, tobe direct-flow, fara catalizatoare si, cel mai important, serpi :) bine-nteles, toate facute de o firma care stie ce face, nu yed sau altele "no name".
foarte frumoasa masinuta, chiar imi place ca e simpla :) bafta. |
Quote:
|
frumoasa foc masina asta...chiar e un matiz reusit sincer,in legatura cu"kitsch" nu e deloc...si parca vad ca cei 5 care au votata nau nici makar masina ,sau au o dacia 1300...nau ei treaba cu lumea modificarilor si a masinilor...bafta multa cu ea si sa ai grija de ea.
|
da, normal ca era mai urata teava aia subtire decat tipsul asta :D e frumos si de calitate, nu e "inox" de rugineste dupa prima spalare :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa vopsesc si plasa cu negru lucios . pozele sunt facute cu telefonul
|
tocmai am achizitionat led-urile pentru bord si vopsea pentru oglinzi si mici retusuri. o sa revin cu poze...
|
am schimbat si led-urile din bord. o sa pun poze cat de curand
|
Tati sa stii ca masinutza ta nu este numai modesta si cu bun gust....E SUPEER FAINuTZA!!!! Zimi si mie cat te-a costat bara fata si spate...sunt farte curios.....cate leduri ai luat pt. borD? eu an vazut parca sunt 3 ca la pozitii su sunt cateva si din aceia mici...cam de 2-3 mm....ajutama te rog....!!!SPOR LA LUCRU!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
mult asteptatele led-uri albastre..:-)
|
3 Attachment(s)
am revenit cu poze noi consola centrala vopsita si led-uri albastre:-)
|
Cu riscul de a ma repeta... trebuie sa iti zic: Arata super... mult spor la treaba in continuare... pana acum din ce am vazut chiar ai facut ceva cu bun gust!
Multa bafta |
Quote:
|
Foarte tare .. ma inclin in fata ta .. masina a iesit super .. cred ca o sa te contactez si eu zilele astea sa aflu mai multe despre cum pot sa o aduc si eu la fel pe a mea .. :D .. sper sa vrei sa ma ajuti .. succes in continuare si fara incidente
|
Quote:
|
chiar ca au iestit bine, si consola arata super
jantele de unde le ai? ca vreau si eu |
chiar ca au iestit bine, si consola arata super
jantele de unde le ai? ca vreau si eu |
jantele sunt Alessio Monte Carlo pe 13. eu le-am luat de la color tuning
|
2 Attachment(s)
Ai cerut sa vezi cum ar arata mai lasata. Eu am coborat-o si i-am marit si rotile, ca sa vezi cum ar veni.
Foarte frumoasa ! Tipa dupa praguri; n-o lasa sa ragusasca ! |
Quote:
|
cu riscul de a crea o (noua) disputa, eu sunt de parere ca nu "tipa" dupa praguri chiar deloc. bara fata si cea spate sunt la linie cu pragurile masinii. daca ii pui praguri de fibra, o sa coboare linia pragului mai jos decat barile... si atunci o sa arate ca daciile "tunate" din vitan. in cel mai bun caz, pragurile de fibra sa vina cu maxim 1cm mai jos decat sunt acum astea ale masinii.
|
Quote:
|
amortizoare sport stie cineva sau macar normale da unele bune si niste preturi ?
|
fffff frumos
|
Quote:
Iti trebuie un strungar foarte priceput. O sa dau fuga in curand pe la el sa vad ce si cum pentru a mea si iti comunic si tie. ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutti. am gasit si eu niste jante pentru matiz, sunt pe 15" 4x114.3/x ET38 , acum problema ar fi ca nu stiu daca merg fara sa fac modificari la matiz. ele sunt 290 ron / buc , cele din poza, acum ...voi ce spuneti..merg fara modificari, sau daca trebuie facut ceav...ce anume ?
|
eu cred k merg , marea problema era cu distanta intre prezoane
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning